vanbikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι τραβαω τα μαλλια μου!μου εχει ερθει ηλεκτρονικα ο λογαριασμος της vodafone του δικου μου αριθμου αλλα και της μητερας μου!Στης μητερας μου το λογαριασμο εχει 800 μηνυματα στο συγκεκριμενο αριθμο!ξερει καποιος τι ειναι αυτος ο αριθμος????????1,2 ευρο το μηνυμα!
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 LEXITEL http://www.imode.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=kartocontract&breadcrumbTitle=COST%20CONTROL%2035 το αναφέρει στον τιμoκατάλογο η cosmote
vanbikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ευχαριστω πολυ φιλε!τι ειναι αυτο ακριβως ρε γαμωτο????
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 δεν ξέρω ακριβώς.πιθανόν μια από τις τόσες υπηρεσίες με τις τρελές χρεώσεις. μάλλον γράφτηκες κάπου και σου στέλνουν μηνύματα σχετικά με κάτι και στα χρεώνουν. υπάρχουν και μερικά site με τέτοιες διαφημίσεις. γενικά θέλει προσοχή. ενημέρωσε την vodafone να στο σταματήσουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.