orestis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 λοιπον...<p>με συνδεση 56Κ η γραμμη τις ωρες αιχμης πεφτει συχνα, ενω συνηθως το βραδυ κανω 3-4 ωρες χωρις προβλημα. Ξερετε που μπορω να δω ενα log με τα μηνυματα που φευγουν-πανε στον ISP για να δω ποιος στελνει το μηνυμα και να ξερω αν θα γκρινιαζω στον ISP, στον ΟΤΕ η στην μαυρη μου την μοιρα ;
nipanipa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 εχω το ίδιο πρόβλημα αλλά εμένα με πετάει έξω το βράδυ μετά τις 1,00. Μήπως φταίει ο ΟΤΕ περιοχής, το τηλ. αρχίζει από 21
Omiloparmenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Το περιοδικό RAM είχε αναφέρει αυτό το θέμα στο τεύχος 153...εκεί λέει: Η ύπαρξη θορύβου και τα προβλήματα εγκατάστασης,σύνδεσης αλλά και λειτουργίας του modem είναι μερικοί από τους παράγωντες όπου μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια σύνδεσης.Ωστόσο, εξίσου συμαντική αιτία θεωρείται και η αναμονή κλήσης.Ως γνωστόν, αν έχετε ενεργοποιήση τη συγκεκριμένη υπηρεσία και η γραμμή σας είναι κατειλημμένη, ο ΟΤΕ στέλνει ένα τονικό σήμα, προκειμένου να σας ενημερώσει για την ύπαρξη εισερχόμενης κλήσης. Το σήμα αυτό είναι δυνατόν να οδηγήσει σε διακοπή σύνδεσης-αυτό εξαρτάται και από τον φόρέα παροχής υπηρεσιών Internet(ISP).Αν,λοιπόν,διαπιστώσετε ανάλογα προβλήματα, θα ήταν σκόπιμο να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.