Προς το περιεχόμενο

Εχω ATHLON 64 4000+, τι GPU να πάρω? HD4870?

ns1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FFS, τι νόημα έχει η αγορά laptop 18.4" ως desktop REPLACEMENT και όχι η αναβάθμιση του DESKTOP??? Δώστα σε κανέναν φτωχό καλύτερα τα χρήματα να πιάσουν τόπο.

Κόψε από το "φορητό" (18.4" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) και αναβάθμισε το PC σου σε AMD Phenom II και μια ΑΜ3 ready μητρική... Βάλε πάνω και μια 4850/4870 και έχεις κάνει μακράν την καλύτερη δυνατή επένδυση των χρημάτων σου...

(Πραγματικά, τι μηχάνημα είδες με 2500 ευρώ???)

Δημοσ.

ειχες και παλιοτερα 18" desktop replacement laptop? τα κιλα και τις διαστασεις τις κοιταξες? το λεω γιατι ο αδερφος μου ειχε το acer το 20" το οποιο ουτε τσαντα του βρηκε ουτε απο το σπιτι το εβγαλε. καλυτερα ενα καλο laptop με 1500 και δωσε και 1000 οθονη να σου φυγει η κ****α.

Δημοσ.
Φιλε αν κοψεις 500 ευρω απο το high-end-useless laptop κανεις μια χαρα αναβαθμιση με 4870 και διπυρηνο AMD (+μητρικη, 4Gb Ram) και τροφοδοτικο.

Και παλι το laptop που θα παρεις θα ειναι κορυφη.

Πχ αυτο. Αν οι διαφορα με αυτο των 2500 που θα παρεις ειναι τοσο μεγαλη σε αποδοση (αμφιβαλω) τοτε δωσ'τα τα 2500.

Φίλε μου ομολογώ πως η πρότασή σου για laptop είναι πολύ καλή...δεν την πρόσεξα γιατί ειμαι ερωτευμένος με το Toshiba Qosmio G50-11S...όποιος το έχει δει απο κοντά με καταλαβαίνει...

Επίσης με 500 ευρώ δεν νομίζω ότι παίρνω όλα αυτά που λες :)

FFS, τι νόημα έχει η αγορά laptop 18.4" ως desktop REPLACEMENT και όχι η αναβάθμιση του DESKTOP??? Δώστα σε κανέναν φτωχό καλύτερα τα χρήματα να πιάσουν τόπο.

Κόψε από το "φορητό" (18.4" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) και αναβάθμισε το PC σου σε AMD Phenom II και μια ΑΜ3 ready μητρική... Βάλε πάνω και μια 4850/4870 και έχεις κάνει μακράν την καλύτερη δυνατή επένδυση των χρημάτων σου...

(Πραγματικά, τι μηχάνημα είδες με 2500 ευρώ???)

Φίλε μου, κάτι θα ξέρω για να παίρνω τόσο καιρό 17-18ιντσα...

Πηγαίνουμε τακτικά στο εξωχικό μας, και το χρησιμοποιούμε και σαν TV-DVD PLAYER...

Δεν το μετακινώ παρά μόνο με αμάξι...για κανονικό laptop έχω το DELL της δουλειάς μου...

Πάντως thanks για την πρόταση, ήδη σήμερα κοιτάω μήπως μπορέσω να κάνω μία λογική αναβάθμιση στο desktop μου...

Δημοσ.

Αδερφέ είχα πάρει κι εγώ ένα 17" στο 2007 και το πούλησα ένα χρόνο μετά... Απάτη σκέτη είναι... Πιο φθηνά θα σου βγεί μια TV κι ένα portable media player με HDMI για το εξοχικό σου αν το θες για αυτή τη χρήση.

Πραγματικά, έχει μηδέν νόημα η αγορά.

Δημοσ.
Οκ παίδες...το έπιασα το υπονοούμενο...ε, ρε που κατάντησα...μέχρι την 6800ultra είχα πάντα το πιο extreme pc...και τώρα κοιτάω κάρτες με 60 ευρώ :) Νομίζω η 6800 έκανε 550 όταν την πήρα...σαν τώρα θυμάμαι που είχα πάρει πρώτος την 1η GeForce που είχε βγει (Creative νομίζω σε φαντασμαγορικό μπλε κουτί, είχε και πιασιάρικο όνομα, κάτι σε ...ator).

Τεσπα, μια ερώτηση μόνο: έστω κι έτσι, πρόκειται να παίξω κανα Crysis σε medium ανάλυση, ή σήμερα θα πυροβολώ και αύριο θα σκωτώνω?

Thanks!

geforce256anihalator.....105 χιλιαδες σε δραχμες αν θυμαμαι.

Δημοσ.

Thanks φιλε μου για τις προτασεις...

Η καρτα που μου προτεινεις πρεπει να ειναι πολύ ψαγμενη, με ένα γρήγορο search που έκανα...

Για CPU λεω να χτυπησω εναν PHENOM II X3 720...διαβασα οτι ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του...

Απο motherboard, I don't have a clue...μαλλον στην τυχη θα πάρω ένα :) Κριμα και το MSI DIAMOND που έχω ήταν φοβερο...

Να ρωτήσω κάτι, 1 Dual kit GEIL που έχω, 2 GB, πάνε χαμένα? Το ίδιο και για το τροφοδοτικό μου, δεν θυμάμαι τι μάρκα είναι αλλα θυμαμαι οτι ηταν πολύ δυνατό, πολύ ακριβό και απο τις ψαγμενες του χώρου...

Όπως καταλαβες, θα την κανω τελικα την αναβαθμιση...αλλα για το laptop δεν αλλάζω γνώμη...;)

geforce256anihalator.....105 χιλιαδες σε δραχμες αν θυμαμαι.

Πω, πω, που τι θυμήθηκες! Θυμάμαι την είχε φέρει ως δείγμα ενα μαγαζί απέναντι απο τα ηλεκτρονικά στην Παιδεία, και την είχα βουτήξει όπως ήταν, νομίζω Χριστουγεννα!! Ε, ρε ζήλια οι φίλοι μου...Δεν θυμάμαι αν ήταν 104χιλ, αλλα θυμάμαι ότι πόνεσε για τα καλά η τρύπια, τότε, τσέπη μου :)

Δημοσ.

Φιλε αν εχεις ηδη 2Gb Ram και τροφοδοτικο απο 550W και πανω τοτε γλυτωνεις γυρω στα 100 ευρω για να παρεις αν θες καλυτερο επεξεργαστη (τον Phenom που θες) και ΑΜ3 μητρικη και αλλα 2Gb μνημη.

Δημοσ.
Φιλε αν εχεις ηδη 2Gb Ram και τροφοδοτικο απο 550W και πανω τοτε γλυτωνεις γυρω στα 100 ευρω για να παρεις αν θες καλυτερο επεξεργαστη (τον Phenom που θες) και ΑΜ3 μητρικη και αλλα 2Gb μνημη.

Η GEIL που εχω, ειναι DDR PC3200 (200HZ)...ειναι οκ? Δεν πρεπει να παρω καινουριες?

Δημοσ.

οντως δεν αξιζει καθολου η αγορα τοσο ακριβου laptop...απο 1000 και πανω μονο Macbook αλλα εκεινα ειναι αλλη φαση.

Ειτε TV με Portable Media Player για το εξωχικο + αναβαθμιση desktop = 800 ευρώ,

Είτε 2o PC στο εξωχικο Low-Budget με 250 ευρω + TV PC-Compatible 300 ευρώ + Αναβαθμιση desktop ~400 ευρώ...

σου γλιτωσαμε 1κ++ :-D

Δημοσ.
οντως δεν αξιζει καθολου η αγορα τοσο ακριβου laptop...απο 1000 και πανω μονο Macbook αλλα εκεινα ειναι αλλη φαση.

Ειτε TV με Portable Media Player για το εξωχικο + αναβαθμιση desktop = 800 ευρώ,

Είτε 2o PC στο εξωχικο Low-Budget με 250 ευρω + TV PC-Compatible 300 ευρώ + Αναβαθμιση desktop ~400 ευρώ...

σου γλιτωσαμε 1κ++ :-D

Χεχε, και νομιζα ότι εγω ήμουν ο οικονομικός αναλυτής εδω μέσα :)

Εντάξει, σας καταλαβαίνω όλους που μου λέτε για το laptop...εννοούνται όλα τα παραπάνω...γιαύτο δεν το ξανα αναφέρω...αφού είπαμε, είμαι ερωτευμενος :o

DDR2 πρεπει να παρεις. Αυτες που εχεις ειναι DDR1.

Α, μάλιστα...δεν πιστεύω να πρέπει να αλλάξω και κουτί? :) Έχω ενα Tsunami...το motherboard του φίλου, το εγκρίνεις για εναν PHENOM II?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...