kostasR1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513372 σε PC γνωστού η παραπάνω κάρτα γραφικών περνά μόνο video από το HDMI, γιατί? Χρησιμοποιεί blue-ray player της LG και software PowerDVD 9 Full version. Η mobo είναι ASUS P5Q, Catalyst 9.1 και Win XP PRO x86. Μήπως έχεις καποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
hasiotis_john Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πες του να δοκιμάσει και τους επόμενους drivers για καλό και για κακό! (9.2) Αλλά πες του να δει και τις ρυθμίσεις του ήχου από τον πίνακα ελέγχου! (για παράδειγμα εμένα έχει ρύθμιση στον ήχο - nvidia hdmi output , έχω διαφορετική κάρτα φυσικά , αλλά φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα έχει και η ATI ...να δει τις ανάλογες επιλογές που θα έχει σε σχέση με το hdmi audio) Να δει και τις ρυθμίσεις του PowerDVD στον ήχο! Πες του να κάνει και μια δοκιμή με άλλον player μπας και .....! Good Luck:-)
blacksuede Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εισαι σιγουρος οτι απο τις ιδιοτητες του ηχου στα windows εχετε επιλεξει την hdmi ? γιατι απο μονος του ο ηχος δεν θα περασει... και εικονα να εχει...
john6945 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Με 4670 που έχω εγώ τα κατάφερα να περάσω ήχο από hdmi αφού πρώτα έβαλα το sp3 των xp και τους catalyst 9.2. Αν δεν πετύχει και αυτό κατέβασε και τους hd audio drivers της realtek. Eπίσης τσέκαρε ότι στο control panel έχεις βάλει default κάρτα την realtek rear audio output. Aυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.