Προς το περιεχόμενο

Μετάφραση ενός url

Omiloparmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να πείτε όσοι ξέρετε site τα οποία σου δίνουν την δυνατότητα να μεφράσουν ένα url ή ένα κείμενο που θα τους πεις εσύ. Εγώ είχα βρει ένα παλιά αλλά έχω ξεχάσει το url του...τώρα βρήκα αυτό. Αυτό που έχω παρατηρήσει σε αυτόν τον μεταφραστή είναι ότι το "ι" και το "υ" τα βγάζει έτσι:1s

Αυτά...ότι ξέρεται σχετικά με αυτό το θέμα καλό θα ήταν να αφήσεται ένα μυνηματάκι grin.gif" border="0

Δημοσ.

Αγαπητέ sean όπως καταλαβαίνεις έχοντάς σου μεγάλη αδυναμία είπα να ξανά ασχοληθώ με το replay σου wink.gif" border="0 Λοιπόν ναι μεν κάνει μετάφραση το συγκεκριμένο url που έδωσες αλλά πες μου βρε φίλε πως θα μετάφραση στα νερόβραστα Αγγλικά την πρόταση : σιγά τα αβγά αυτό το είχα ανθηστεί και εγώ;;;;;;;; Ίδιο post είχα κάνει και εγώ αλλά για πρόγραμμα αλλά τελικά από ότι έψαξα δεν υπάρχει κάτι το πραγματικά αξιόπιστο ---Για αυτό λοιπόν..Ζήτω η Ελλάς (Που είσαι stathipap να με ακούσεις) grin.gif" border="0<p>[ 19-12-2001: Message edited by: abeness ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by abeness:

<strong>πες μου βρε φίλε πως θα μετάφραση στα νερόβραστα Αγγλικά την πρόταση : σιγά τα αβγά αυτό το είχα ανθηστεί και εγώ</strong><hr></blockquote><p>"slow the eggs i had flowered that too!" tongue.gif" border="0 <p>και σε ελεύθερη μετάφραση:

"κλαιν μαιν" tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...