Προς το περιεχόμενο

Μοντα με χαλασμενο 4pino...

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χθες πηρα μια X-fi Platinum Champion 2MB...και ετσι που ηταν

creative-x-fi-platinum.717535.jpg

την εκανα ετσι...

asdfghj.jpg"

οπως παρατηρητε, το 4pin πανω δεξια εχει σχεδον γινει μισο στη 2η φωτογραφια...

και θελω να μου προτεινετε μια καλη μοντα για να τη φερω πισω στη ζωη...

σκεφτηκα και μια λυση αλλα δεν ξερω αν πετυχει...

κοβω το 4pin floppy power... (το πανω δεξια)

floppy_y.jpg

και συνδεω το καθε ενα καλωδιακι με το αντιστοιχο στη καρτα με Soldering (θα τη παω σε ηλεκτρολογο)

Προτεινετε μου λυσεις παιδια...ειμαι σε απογνωση...

Α και ξεχασα να πω...η υποδοχη ξυλοθηκε απο το 4pino του τροφοδοτικου μου...πριν βαλω τη καρτα πρωτη φορα σε λειτουργεια το ειχα συνδεσει αλλα μετα το ξεσυνδεσα και εμειναν οι μισες καρφιτσες κουμπομενες μεσα στο 4pino μου... :-(:-(:-(:-(

HELPPPPPPPPPPPP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν είναι όντως τόσο το μήκος που έχει μείνει στα πινς, μπορείς να το συνδέσεις ακόμη εκεί πάνω, θα κάνει επαφή.

δυστηχως ειναι πιο λιγο...δοκιμασα αλλα δεν κανει επαφη...

καμια ιδεα ρε παιδια???? plz =/

μπορω να κανω τουλαχιστον καμια πατεντα για RMA μεσω του site της creative? να βαλω δηλαδη τον σειριακο, να στειλω e-mail και να ζητησω rma λεγοντας οτι την αγορασα πριν 2 μηνες?

Μπορείς στο καλώδιο του floppy πιο πάνω να αφαιρέσεις τα θηλυκά πινς από την πλαστική τους θήκη και να τα φορέσεις ένα ένα? (ίσως χρειαστεί και λίγο μόνωση

Φίλε εάν δεν κάνω λάθος τα πλαστικά που κρατά τα 4πιν έχει μετακινηθεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να μην εφάπτεται το ανάλογο αρσενικό βύσμα όταν το τοποθετείς

Πρόταση μου είναι να σπρώξεις με προσοχή το πλαστικό προς τα μέσα η να το αφαιρέσεις τελείως και μετά με προσοχή να κουμπώσεις το ανάλογο βύσμα

Εάν αυτό είναι εφικτό και γίνει εάν έχεις θερμοκολα να του βάλεις μια στάλα όποτε στο μέλλον να μην μπορεί να φύγει εύκολα

παιδια τωρα βλεπω στο net οτι δεν ειναι αναγκη να συνδεθει η καρτα με ρευμα...ο μονος λογος που υπαρχει αυτο ειναι μονο εαν εχεις συνδεσει την εξωτερικη μοναδα...αρα η καρτα ισως ειναι νεκρη =/

θα κανω μια τελευταια προσπαθεια εαν λειτουργει με τον τροπο του frenzy παντως...

frenzy, πως μπορω να βγαλω το πλαστικο του θηλυκου 4pin ??? προσπαθησα αλλα ειναι γερα κολλημενο...

δεν είναι κολλημένο. Θα πιέσεις με μια βελόνα, ένα συνδετήρα το μεταλλικό έλασμα που φαίνεται και στην photo τραβώντας το καλώδιο προς τα έξω. Κάνε το για κάθε καλώδιο και θα βγει.

Μα δεν είναι δυνατό να έχουν κοπεί έτσι τα pins :shock: Αυτά ούτε με κόφτη δεν τα κόβεις καλά καλά.

Δοκίμασες αυτό που λέει ο ser_x; Ή αν δεν πάει άλλο προς τα μέσα το πλαστικό που κρατάει μαζί τα pins, τράβα το και βγάλτο τελείως.

Όντως απίθανο κόψιμο "πέτυχες" στα pins.

Αν χρειαστεί να τα αντικαταστήσεις υπάρχουν έτοιμα σε σειρά στο εμπόριο και είναι πολύ φτηνά.

Κολλητήρι και τα συναφή του θα χρειαστείς μόνο.

Αν ακουμπήσεις κολλητήρι επάνω, εννοείται χάνεται αυτόματα όποια ελπίδα σου για RMA.

/sc

Μια μέθοδο που χρησιμοποιώ συχνα για πάσης φύσεως προεκτάση εσωτερικά στο PC είναι να χρησιμοποιώ τα καλώδια ήχου που πηγαίνουν από το CD/DVD στη κάρτα ήχου. Το κόβεις στη μέση, βάζεις το βύσμα στην υποδοχή και τα καλώδια στο floppy.

φιλε μπορεις να κανεις και το αλλο να βγαλεις τα Pins της καρτας απο το πλαστικο και επειτα θα τα στραβωσεις με μεγαλη προσοχη ετσι ωστε να ειναι καθετα στην καρτα και μετα βαλε το καλωδιο που εχεις στην φοτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...