Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε torrents χωρίς να έχετε torrent client

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πώς ακριβώς λειτουργεί??? για την ώρα, δεν κατάφερα τίποτα.....

μπορώ με αυτό, η με κάποια άλλη λύση να κατεβάσω αρχεία .torrent σαν απλο ftp κατέβασμα??

ο καημός μου είναι να καταφέρω να κάνω τα downloads μου απο τους υπολογιστές της σχολής μου, αλλα οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα πρόγραμμα p2p....

(είμαι κ λίγο άσχετος, σαν πρωτοετής!! LoL)

Δημοσ.

καλά είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!Αμα καταφέρουν και το βγάλουν και σε mobile έκδοση(αν δεν γίνεται ήδη) θα γίνει της τρελής!! :P:p

Δημοσ.

η σελίδα φορτώνει ενα Java Applet, που λειτουργεί ως torrent client.

οποτε πρέπει να έχεις εγκατεστημένη java vm, και enabled, και να τη βλέπει ο browser σου

( γινεται αυτο σε portable browser ; δεν ξερω. Μαλλον πρεπει να δουλεψεις με τον κανονικά εγκατεστημένο browser στο pc της σχολής ),

Aν δεν μπορεις να ανοιξεις πόρτες (στη σχολή δηλαδή), θα δουλεύει μονο με passive connections, και ότι κατεβάσεις έτσι.

επίσης, να κοιτάξεις στα Java Options οτι βλέπει σωστά τον ιδιο proxy που χρησιμοποιεί και ο browser.

και.. μην ξεκινήσεις να κατεβάζεις τιποτα "θηρία" τορεντς. Υποψιάζομαι οτι αν κλεισεις τον browser (ή κρασάρει), δεν θα μπορεσεις να κανεις resume.

Δημοσ.

μαλλον κανω κατι λαθος γιατι οποτε παω να κατεβασω μου βγαζει could not download metafile.μηπως μπορειτε να βοηθησετε.

Δημοσ.
μαλλον κανω κατι λαθος γιατι οποτε παω να κατεβασω μου βγαζει could not download metafile.μηπως μπορειτε να βοηθησετε.

metafile εννοεί το αρχείο με κατάληξη .torrent

αυτο το αρχείο, μπορείς να το κατεβάσεις με σκέτο τον browser σου (όχι μεσω bitlet.org), να το κανεις save as στο δισκο σου, και να το ανοιξεις πχ. με το utorrent ?

αν δεν μπορείς, δεν θα μπορέσεις ούτε με το applet του bitlet.org.

Δημοσ.
metafile εννοεί το αρχείο με κατάληξη .torrent

αυτο το αρχείο, μπορείς να το κατεβάσεις με σκέτο τον browser σου (όχι μεσω bitlet.org), να το κανεις save as στο δισκο σου, και να το ανοιξεις πχ. με το utorrent ?

αν δεν μπορείς, δεν θα μπορέσεις ούτε με το applet του bitlet.org.

και δηλαδη τι πρεπει να κανω για να καταβασω απο εκει γιατι δεν καταλαβα τι ενοεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...