Προς το περιεχόμενο

psp 3000

djhorhe69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αποκτησει εδω και μια βδομαδα το psp 3000...

και απο τοτε googlizw για να βρω αληθεια και να παρω μια σοβαρη απαντηση αν τελικα hackaretai..

αληθσεια ομωσ δεν μπορω να παρω αλλοι λενε ναι και αλλοι κατω απο τα posts τουσ βριζουνε..ακομα και μεσα στο insomnia οι αποψεισ ειναι διφορουμενες.Υπαρχει κανεισ που να εχει κανει downgrade to psp 3000 και να εχει ''σπασει την μπαταρια''?..

αν ναι ας το πει με σιγουρια γιατι δεν ρισκαρονται ευκολα τα 160€...B)

Δημοσ.
Ναι μπορείς να modάρεις τη μπαταρία, αλλά δεν έχει βγει ακόμα custom firmware για το 3000.

θα παιζει ομωσ παιχνιδια απο την flash memory??

Δημοσ.
Όπως είπε και ο Mr_Terror, δε γίνεται.

Δεν υπάρχει ακόμα custom firmware και χωρίς αυτό δε μπορεί να διαβάσει παιχνίδια

από τη μνήμη.

ok guys thanks.Πηρα το μπουλο

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται (τώρα δε ξέρω άμα επιτυγχάνεται με softmod ή hardmod) να το βάλεις σε service mode, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει custom firmware είναι δώρον άδωρον.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μπεί σε Service Mode το 3000 παιδιά, είχανε βρεί μόνο μια τρύπα για να τρέξουν μερικά homebrew αλλα τπτ κοντά στο να βάλουν CF και απο οτι φαίνετε δεν υπάρχει φώς στο τούνελ για την ώρα...δύσκολα τα πράγματα..ευτυχως που προλάβαμε εμείς τα 2000 :D:D

Δημοσ.

έχει βρεθεί exploit με πρόσβαση σε kernel mode,όμως μέχρι να βρεθεί 2ο exploit ή να patcharei το παλιό η $ony δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει καμία πληροφορία.Όταν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα την μάθετε πρώτοι από το http://www.pspgr.net

Δημοσ.
έχει βρεθεί exploit με πρόσβαση σε kernel mode,όμως μέχρι να βρεθεί 2ο exploit ή να patcharei το παλιό η $ony δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει καμία πληροφορία.Όταν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα την μάθετε πρώτοι από το http://www.pspgr.net

κ να ρωτησω εγω γιατι εχω μπερδευτει λιγο σχετικα με το PSP3000. ειπες οτι υπαρχει προσβαση σε kernel mode. αρα λογικα οπου να ειναι θα βγει καποιο CFW κ οσοι δεν κανουν update στο PSP τους θα μπορουν να το περασουν. με λιγα λογια συμφωνα με την δικια μου λογικη αυτην την στιγμη δουλευουν στο να βγαλουν ενα CFW για το PSP3000. επειδη ομως εχω μια υποψια οτι δεν τα λεω κ πολυ καλα για διορθωσε με σε παρακαλω

Δημοσ.

Ότι να ναι κατάλαβες μάλλον.Είπα ότι έχει βρεθεί exploit με πρόσβαση σε kernel mode,αυτός που το ανακάλυψε(και φυσικά μας το απέδειξε) δεν πρόκειται να δώσει πληροφορίες για το πως το ανακάλυψε αλλά και ούτε πως μπορούμε να το εκμεταλευτούμε μέχρι να ανακαλύψει ένα 2ο exploit γιατί αν το αποκαλύψει τώρα στο ευρύ κοινό η $ony θα το μπαλώσει,αν όμως η $ony το μπαλώσει από μόνη της τότε θα το κυκλοφορήσει υτός που το ανακάλυψε αφού δεν θα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.Ετσι γίνεται πάντα απ όλους τους "γνωστούς" με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Twilight Hack.Η ομάδα twizzers το κυκλοφόρησε επειδή έχει βρεί ήδη 2ο exploit σε άλλο παιχνίδι ;) αν η Nintendo μπαλώσει και το exploit με νέο firmware τότε θα ψάξουν να βρούν κι άλλο exploit και μόλις το βρούν θα κυκλοφορήσουν δημόσια το παλαιότερο exploit.

Δημοσ.
Ότι να ναι κατάλαβες μάλλον.Είπα ότι έχει βρεθεί exploit με πρόσβαση σε kernel mode,αυτός που το ανακάλυψε(και φυσικά μας το απέδειξε) δεν πρόκειται να δώσει πληροφορίες για το πως το ανακάλυψε αλλά και ούτε πως μπορούμε να το εκμεταλευτούμε μέχρι να ανακαλύψει ένα 2ο exploit γιατί αν το αποκαλύψει τώρα στο ευρύ κοινό η $ony θα το μπαλώσει,αν όμως η $ony το μπαλώσει από μόνη της τότε θα το κυκλοφορήσει υτός που το ανακάλυψε αφού δεν θα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.Ετσι γίνεται πάντα απ όλους τους "γνωστούς" με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Twilight Hack.Η ομάδα twizzers το κυκλοφόρησε επειδή έχει βρεί ήδη 2ο exploit σε άλλο παιχνίδι ;) αν η Nintendo μπαλώσει και το exploit με νέο firmware τότε θα ψάξουν να βρούν κι άλλο exploit και μόλις το βρούν θα κυκλοφορήσουν δημόσια το παλαιότερο exploit.

α!!! ok τωρα καταλαβα πως λειτουργουν τα exploit. κ να ρωτησω κ κατι αλλο. τωρα αυτος που βρηκε το πρωτο exploit για το PSP3000 δεν μπορει να κανει ενα CFW ή να συνεργαστει με καποιον αλλον γνωστο για αυτο???

Δημοσ.

Σε παρακαλώ σταμάτα,ξεφεύγεις.Διάβασε αυτά που έγραψα και προσπάθησε να καταλάβεις και να μην ρωτάς ότι να ναι.Δεν είναι ωραίο να επαναλαμβανόμαστε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...