Προς το περιεχόμενο

προβληματικη 4870Χ2?

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω οποιος γνωριζει παρακαλω να μου εξηγησει το εξης.η 4870χ2 σε ενα συστημα με 2 duo 3ghz ,mobo asus P5K ,psu 650W,4gb ram vista64bit ,οθονη 24'' μου βγαζει στο benchmark του far cry 2 σε ολα full με ηιγη και ultra high,4ΑΑ σε 1920χ1080 average fps 45.

Eντωμεταξυ οσο επαιζα το dead space μεχρι την μεση ολα ηταν οκ .απο την μεση και μετα ανα τακτα χρονικα διαστηματα crashare.Aυτο ομως με το far cry 2 μου φανηκε παραξενο καθοτι γνωριζω οτι αν μη τι αλλο η συγκεκριμενη καρτα τα παει πολυ καλα στο εν λογω παιχνιδι .ειναι καποιο προβλημα της ΑΤΙ ή κατι δεν παει καλα με το μηχανημα ?

Δημοσ.

κοιταξε...η καρτουλα που μας λες ειναι τουμπανο ειδικα για το συγκεκριμενο παιχνιδακι ακομα και σε τετοιες αναλυσεις το εχω δει, και τα 45fps ειναι οντως λιγα..τσεκαρε τελευταιους drivers και latest patch για το farcry...επισης φερε τα settings σε default mode...και σε vga και σε game..φοβαμαι ομως σαν τελευταια λυση το τροφοδοτικο σου...ειναι real 650W ???

Δημοσ.

κοιτα drivers εβαλα τους 9.2 .Στα settings ολα ειναι στην επιλογη use application settings.

Tωρα για την καρτα στο graphics hardware απο το cc μου λεει primary adapter kai linked adapter με τα στοιχεια τους ολα κανονικα .

το psu ειναι το etasis .δεν νομιζω ομως να ειναι εκει το προβλημα .χωρις να ειμαι και βεβαιος ομως...

επισης στο Minmap detail level η επιλογη ειναι high quality .

Δημοσ.

επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. πρόσφατα έφτιαξα ένα i7 920 με 3GB και 4870x2. του έβαλα λοιπόν ένα επώνυμο 630 τροφοδοτικό (δεν θυμάμαι πιο). λοιπόν κολλούσε συνεχεια στα games και όχι μονο. ίσως κάτι τέτοιο παίζει και εδώ. βεβαια μη ξεχνάμε και τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το ATI θηρίο

Δημοσ.
επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. πρόσφατα έφτιαξα ένα i7 920 με 3GB και 4870x2. του έβαλα λοιπόν ένα επώνυμο 630 τροφοδοτικό (δεν θυμάμαι πιο). λοιπόν κολλούσε συνεχεια στα games και όχι μονο. ίσως κάτι τέτοιο παίζει και εδώ. βεβαια μη ξεχνάμε και τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το ATI θηρίο

την εχω παρει ηδη και θα την βαλω σε λειτουργια σε λιγες μερες.τι μπορω να κανω με τις θερμοκρασιες της για ν α χω το κεφαλι μου ησυχο?(καλα, οι εταιρειες δεν μπορουν να φτιαξουν σωστες ψυκτρες για gaming?)

Δημοσ.

οι εταιρίες δεν έχουν προβλέψει τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην Ελλάδα ούτε την σκόνη που τρώνε τα μηχανήματα αλλα ούτε το περιβάλλον στο οποιο θα λειτουργεί.

καλύτερα να είναι σε "μeγαλουτσικο" κουτί με αριστη κυκλοφορία αέρα (μπρός πίσω "ανεμιστιρια") δεν ξέρω αν με ανοικτό το κουτί θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα (σκόνη) αλλα θέλει και το airconditionaki το δωμάτιο.

πάντως για καλοκαίρι προτείνω ανεπιφύλακτα, stop the games!

κολύμπι,περπάτημα, ποδήλατο, παραλιακό άραγμα και μάτι ;)

Δημοσ.

θα κανω καθαρισμα των drivers μηπως και διορθωθει το προβλημα .παντως το driver sweeper δεν λειτουργει γιατι λεει δεν μπορει να εγκαταστησει ενα ini file στο program files x86.

ο ιος της ΑΤΙ πλεον εξαπλωνεται σε ολο τον υπολογιστη πια ....χαχαχαχαχα

και να σκεφτειτε παραδιπλα βλεπω την 295 η οποια καλπαζει κανονικοτητα.α ρε καυμενη ΑΤΙ που πας σαν το γυφτακι.

Δημοσ.

Mια λύση να αποκλείσεις ότι φταίει το τροφοδοτικό είναι να βγάλεις το τροφοδοτικό του συστήματος με την 295 και να το βάλεις στο σύστημα με την 4870Χ2.

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες στην 4870x2 πως εισαι? Και κατι αλλο, παιζουν σιγουρα και τα 2 GPU?

Σιγουρεψου οτι εχεις AI enabled και οτι το παιζεις σε full screen. Αν παιζεις σε window mode τοτε τα clocks kai rams της καρτας παιζουν σε 2D χρονισμους. Εχω την ιδια καρτα και τα εχω φαει στι μαπα....

Δημοσ.

Ολα αυτα ειναι τσεκαρισμενα .Τα 2 Gpu τα βλεπεις φανταζομαι απο το ccc στο graphics hardware.Εκει μου δειχνει κανονικα και τους 2 πυρηνες(primary και linked).

Nα ρωτησω πως μπορω να τρεξω το 3dmark σε 64bit ?απο οτι εχω δει καπου γυρω στα 20000 βγαζει,αλλα οπως ανεφερα και πιο πανω δεν μου επιτρεπει να το εγκαταστησω στο χ86 program files!!!!!

Eκτος ρε παιδια αν το benchmark tool του far cry 2 ειναι αναξιοπιστο .το ετρεξα και στο ranch small.

Λοιπον εβαλα το 3Dmark06 και ανοιξα το system information.Παρατηρησα οτι στην ενοτητα display device 4870χ2 και στην υποενοτητα για το bus αναφερει:Enabled false .

Eπισης πιο πανω στο Direct Draw αναφερει :LInked Display Adapters False.

Γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο ?

Λοιπον εκανα το τεστ και εβγαλα με 1920χ1080 σε 4ΑΑ γυρω στο 13500(=R.I.P) .

Λοιπον εκανα το τεστ και εβγαλα με 1920χ1080 σε 4ΑΑ γυρω στο 13500(=R.I.P) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...