LE MAD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε ολους.Υπάρχει ένα πολύ περίεργο προβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Στο κάψιμο dvd rw και συγκεκριμένα στο leading out καθυστερεί και στο τέλος μου βγάζει αποτυχία εγγραφής.Ομως στην πράξη τις περισσοτερες φορές αυτό έχει κάνει την δουλειά του σωστα.Τώρα αν στο διαστημα της καθυστέρησης παιξω με την μεγιστοποίηση και την ελαχιστοποίηση στο προγραμμα,δεν κολάει στο leading out, κυλάει η διαδικασία με την progress bar να γίνεται όλη πράσινη και όλα γίνονται εντάξει.Δεν έιναι υπερβολή είναι διασταυρομένο πολλες φορες,λες και δεν θέλει να το βλέπουμε τι κάνει.Κάνοντας FORMAT και επανεγκατάσταση windows το πρόβλημα δεν λύθηκε.Απο την εταιρία σηκώνουνε τα χερια ψηλα.Μου έιπανε να δοκιμάσω αλλη μάρκα dvd rw τίποτα βασικά το ιδιαίτερο.Ομως το συμπέρασμα έιναι οτί δεν φταίει τελικά το πρόγραμμα.Δοκιμάζοντάς το σε άλλο υπολογιστη δουλεύει τέλεια.Αλλα προγράμματο όπως το nero στο pc μου δουλεύουν τέλεια.Το προβλημα του ashampoo γίνεται μόνο στα επαναγράψιμα dvd στα άλλα δουλεύει κανονικά.lite on dvdrw lh 20a1p scsi cdrom device. Για να ακούσω και την δική σας γνώμη,δύσκολα σίγουρα τα πράγματα!
kirimis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Για να ακούσω και την δική σας γνώμη,δύσκολα σίγουρα τα πράγματα! Είμαι σιγουρος πως με ενα φορματακι θα λυθει δια παντως το προβλημα! Κατι τετοια θεματα οφειλονται συνήθως σε κουρασμενες εγκαταστασεις windows...
LE MAD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 FORMAT ειπαμε έκανα.Ητανε το πρώτο πρόγραμμα που εγκατέστησα (μετά τους drivers και τα υπόλοιπα)δεν μπορεί να θέλει πάλι format!
LE MAD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το προβλημα λύθηκε με μια αναβαθμισούλα στην bios και στους drivers!Να ναι καλά τα παιδιά από την ashampoo:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.