Προς το περιεχόμενο

Gimp crash

Loser Geek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμια φορα σε τυχαιες ανυποπτες στιγμες (δυστυχως υπερβολικα συχνα για να μπορω να δουλεψω), κανω κλικ πανω στον κανβα η στο μενου του προγραμματος για να σχεδιασω η να επιλεξω κατι, και αυτο κρασαρει χωρις αλλη ειδοποιηση.

Μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι κρασαρει ειδικα τη στιγμη οπου κανω κλικ, και μαλιστα δεν το κανει με την πρωτη φορα, αλλα εντελως τυχαια (πχ μπορει να εχω κανει καποιες γραμμες πριν το παθει αυτο)

Πραγματικτα δεν ξερω που μπορω να κοιταξω για να δω τι φταιει και αν αντιμετωπιζεται. Το μονο που εκανα ηταν να το τρεξω απο console window για να δω τι μηνυματα θα βγαλει. Οταν εφτασε η στιγμη να κρασαρει, μου εγραψε ενα απλο segmentation fault

Εχω κακες εμπειριες απο αυτο το μηνυμα. Οταν στο παρελθον ειχα κοιταξει για παρομοιες περιπτωσεις με το ιδιο μηνυμα, δε βρηκα πουθενα απαντηση, ουτε λυση

Τι πιστευετε εσεις οτι μπορω να κανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα segmentation fault μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες.

Πιο λογικη εξηγηση, και πιο πιθανη μιας και δεν στο παρουσιαζε μεχρι χτες, θεωρω οτι αναβαθμιστηκε καποια απο τις βιβλιοθηκες του και καποια αλλη εμεινε πισω. Λογικα θα φτιαξει συντομα αν ειναι ετσι.

Ποιά έκδοση έχεις τώρα. Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποια νεώτερη. Αν έχεις ubuntu μπορείς να την κατεβάσεις μέσω getdeb.

Σε καθε boot κανω apt-get update/upgrade οποτε δε νομιζω να τιθεται θεμα εκδοσης (εκτος αν το gimp υπαρχει σε καποιο "ιδιωτικο" repository και να πρεπει να το αναβαθμισω χειροκιντητα)

Πιο λογικη εξηγηση, και πιο πιθανη μιας και δεν στο παρουσιαζε μεχρι χτες

Μα δεν ειπα οτι το δουλευα και προχτες :) απλα τωρα αποφασισα να ασχοληθω μαζι του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...