c0nFuSeR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 μολις εγκατεστησα το thunderbird και εβαλα 2 λογαριασμους μου μεσα Ηotmail & Gmail. ολα δουλευουν οκ το μονο προβλημα ειναι οτι μου κατεβάζει mails απο πολυ παλία. πως γινετε να μη κατεβάσει αυτα τα παλια mail και να ξεκινησει απο αυτα που θά'ρχοντε απο δω και μπρος? aν διαβάζω ενα μαιλ στο thunderbird θα μαρκαρετε ως διαβασμένο στο gmail h sto hotmail? επισης αμα σβήσω ενα μαιλ στο thunderbird θα διαγραφεται και στο λογαριασμο? δηλ αμα μπω μεσω browser θα ειναι διαγραμμένο?
random Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 πως γινετε να μη κατεβάσει αυτα τα παλια mail και να ξεκινησει απο αυτα που θά'ρχοντε απο δω και μπρος? στο gmail εχει επιλογές, πχ Status: POP is enabled for all mail that has arrived since 5/6/08 Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded) Enable POP for mail that arrives from now on Disable POP στο hotmail και τα υπόλοιπα webmail, δεν ξερω αν εχει τέτοια, αλλα το πιο απλό ειναι να φτιάξεις (στο Webmail), ενα νέο φάκελο , πχ. OLD_INBOX, και να μεταφέρεις εκεί οτι έχει το Inbox μεχρι σήμερα . ο thunderbird θα κατεβάζει mail, μονο απο το Inbox. aν διαβάζω ενα μαιλ στο thunderbird θα μαρκαρετε ως διαβασμένο στο gmail h sto hotmail? με pop3 , όχι. αν χρησιμοποιεις Imap (μονο για gmail), νομίζω ναι. επισης αμα σβήσω ενα μαιλ στο thunderbird θα διαγραφεται και στο λογαριασμο? δηλ αμα μπω μεσω browser θα ειναι διαγραμμένο? αν κατεβαζεις με POP , όχι, δεν θα σβήνονται, οταν πατάς delete. αλλα... υπαρχει ρύθμιση στο thinderbird, να σβηνονται τη στιγμη που τα κατεβάζεις (πριν τα διαβασεις καν, ή τα σβήσεις). λεγεται "keep messages on server", ή "delete messages from server" κατι τέτοιο. αν κατεβαζεις με IMAP (το gmail έχει και pop και imap), μπορει αναλογα τις ρυθμισεις σου να σβηνονται στο σερβερ, οταν σβηνεις τοπικά.
LuxJaja Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Οι πληροφορίες βοήθησαν και εμένα αρκετά. Αλλά έχω μία ακόμα. Υπάρχει επιλογή για tray icon ώστε να μην τον ανοίγνω-κλείνω συνέχεια αλλά να τον έχω συνέχεια εκεί κάτω ανοιχτό ;
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αλλά έχω μία ακόμα. Υπάρχει επιλογή για tray icon ώστε να μην τον ανοίγνω-κλείνω συνέχεια αλλά να τον έχω συνέχεια εκεί κάτω ανοιχτό ; Θέλω να το ρωτήσω και εγώ αυτό,αλλά και κάτι άλλο...Υπάρχει και κάποιο yahoo widget για τα βίστα που να λέει π.χ. Νέο μήνυμα;
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 υπαρχει το addon minimize to tray Ευχαριστώ πάρα πολύ disqualified.
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Υπάρχει κανένα addon για να ξεκινάει το πρόγραμμα με την έναρξη των win?
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 το έχω δοκιμάσει αυτό, απλά με νευριάζει που πετάει το παράθυρο με το που εμφανίζεται το desktop. θα προτιμούσα να ξεκινούσε "σιωπηλά" στο tray (έχω το addon γι' αυτή τη δουλειά) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- τελικά βρήκα το "minimize_to_tray_enhancer"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.