Avatar_GR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους. Έχω ένα σκληρό δίσκο χωρισμένο σε partitions και έχω vista και mandriva Linux. Θέλω να κάνω backup ολόκληρο το σκληρό (όλα τα partition). Δοκίμασα με το Norton Ghost, αλλά κρατάει μόνο τα windows. Υπάρχει κάτι που θα μου "κρατάει" windows και linux και θα μπορώ να τα επαναφέρω ανά πάσα στιγμή;
nikan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Με το Acronis True Image θα κάνεις αυτό που θέλεις
100 010 00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 norton ghost boot disk.... πρεπει να το φτιαξεις..... μπορεις να το βρεις και ετοιμο ομως. Ενα πολυ καλο που δοκιμασα τωρα τελευταια και κανει και σε sata ειναι το hdclone pro (boot disk)
nickarmy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 acronis με εχει σωσει κανει και πολλά άλλα και έχει πολύ ευκολη λειτουργια και ιντερφασε
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Η απλά με linux sudo dd if=/dev/sda of=/dev/sdb * if=/dev/sda : Input disk (source) * of=/dev/sdb : Output disk (destination) (same size)
Avatar_GR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 norton ghost boot disk.... πρεπει να το φτιαξεις..... μπορεις να το βρεις και ετοιμο ομως. Ενα πολυ καλο που δοκιμασα τωρα τελευταια και κανει και σε sata ειναι το hdclone pro (boot disk) Το έχω το Norton boot disk, αλλά και πάλι το backup είναι των windows μόνο, όχι ολόκληρου του σκληρού (Και τα 2 partition δηλαδή Windows + Linux) οπότε επαναφέρει μόνο τα windows. Θα δοκιμάσω το Acronis, ελπίζω να με βολέψει και να τα backupαρει όλα... Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.