matd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους! Έχω μια html φόρμα που ο χρήστης εισάγει δεδομένα όπως name, tel κτλ και μέσω ενός script php και την χρήση mail() της php, τα δεδομένα αυτά στέλνονται μέσω email . Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να δω ελληνικούς χαρακτήρες στο email που έρχεται αν ο χρήστης εισάγει ελληνικά. Έχω δοκιμάσει πιθανούς συνδυασμούς με utf8 και iso-8859-7 στα headers αλλά δεν υπήρξε λύση. Καμία ιδέα?
matd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, για δες εδώ. Σ' ευχαριστώ αλλά δεν βλέπω να δουλεύει κάτι σε μένα.. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τους headers είναι ότι μόλις δηλώνω header με charset τότε σταματάει να στέλνει mail..ok δεν έχω και καλή γνώση php για να καταλάβω περισσότερο τι παίζει.. Σ' ευχαριστώ αλλά δεν βλέπω να δουλεύει κάτι σε μένα.. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τους headers είναι ότι μόλις δηλώνω header με charset τότε σταματάει να στέλνει mail..ok δεν έχω και καλή γνώση php για να καταλάβω περισσότερο τι παίζει.. Άκυρο..τελικά μου δούλεψε το αρχικό μου script..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.