Προς το περιεχόμενο

ISDN TA

Coilworks_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

entelws filika alla nomizw oti exete mberdepsei ta mboutia sas frown.gif" border="0 (<p>akoma kai an mbenei kapoios me ta dyo kanalia me 64ara syndromi, apla simainei oti o provider exei kanei lathos(?) kai tou afinei tetoiou eidous sindesi:<p>a) h xronoxrewsei einai panta dipli otan mbeneis me ta dyo kanalia, kai ousiastika afto einai to problima mas gia ta 128 kai oxi toso to ypsos tou pageiou.

B) to modem den exei kamia simasia oson afora to multilink. An sou epitrepei dipli sindesi o provider me to crypto, tote sigoura mboreis na kaneis idia sindesi sta 128 kai me opoiodipote allo TA. Mboreis akoma kai multilink me sindiasmo modem+TA (me to netmod kai me ena aplo 33,6 p.x.) Afto den simainei oti tha einai efkolo oson afora tis rithmiseis (diskolo/efkolo einai ligo ypokeimeniko). Me alla logia, to an mboreis na sindetheis sta 128 einai thema tou provider kai oxi thema tou modem/ta. To an xrewnesai dipla einai thema tou OTE kai oxi tou provider oute pali fisika tou modem/ta.

c) To oti oi "perissoteroi providers" den to pairnoun xambari einai poly ma poly afeles frown.gif" border="0 Nai, merikoi providers *mborei* na min se paroun xambari... Alla sigoura den isxyei oti oi "perissoteroi providers" den katalavainoun pote exeis sindethei sta 128...<p>Exeis sigoura parapanw transfer rates me pci TAs epidi to netmod exei periorismous.Alla an pianeis to megisto transfer rate me to netmod sou stin grammi sou, den tha deis kalytero transfer rate me allo TA xwris na epibarintheis oson afora tin xronoxrewsi.<p>Epidi telos to problima sta 128 einai h diplasia xronoxrewsi, akoma kai an theorousame oti bazeis crypto gia na petixaineis sindesi sta 128, to problima paramenei giati apla: pairneis kalytero transfer rate, alla dineis pollaplasia lefta ston OTE. Epomenws oraia ola afta pou sizitame alla se kamia periptwsi afta pou sizitame den einai apokleistika pleonektimata tou crypto:/ einai apla pleonektimata opoioudipote TA pou o provider sou den elegxei an syndeesai sta 128. Ara kai stin periptwsi tou dreamdok opoiodipote allo TA epomenws tou dreamdok pali tha eixe kalytero t.r. apo tin 64ara kai pali tha eixe kalitero t.r. apo idia sindesi me netmod...

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχα με τον dreamdok μέσω pm, οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει δίκιο: μπαίνει με ταχύτητα σαφώς ανώτερη μιας απλής 64άρας ISDN. Τι να πω; Αποκλείοντας την περίπτωση να με δουλεύει χοντρά ο dreamdok (γιατί να το κάνει; δεν έχει τίποτα να κερδίσει από μένα...) λέω απλά: Μπράβο ρε παιδί μου! smile.gif" border="0 <p>Εγώ δοκίμασα με το AVM Fritz!Card USB να το κάνω (έχει παρόμοια επιλογή για χρήση και των δύο καναλιών της γραμμής ISDN) και απέτυχα. Η ΟΤΕnet αρνήθηκε να με συνδέσει, έστω και με το ένα κανάλι.<p>Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει η Crypto αλλά αφού είναι έτσι αξίζει! smile.gif" border="0

Δημοσ.

file ego toksero oti plirono dipla tis monades tou ote -den ginete allios na exeis 128- to thema mas einai oti sto provider to pagio einai gia 64 swta es edw kai me efkolo tropo to kataferno, na apokalipso oti to ematha apo allous den einai kainourgio .aporo giti ekpliseste afou den exete dokimasi pos kanete etsi, an den pistevete tote entaksi tha anakiklonoune ta idia kai ta idia pou kseroume den eimai kanena paidaki na apodikso kati otan eixa zx spectrum poly den eixate genithi. oso oti den afinoun oi provider na xrisimopioume kai ta duo kanalia min eisai toso apolitos GothicCrusader se auto auta kai telos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...