disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ενδιαφερομαι για καποια απο τις 3 OLYMPUS Olympus SP-590 UZ OLYMPUS SP-570UZ OLYMPUS SP-565 UZ κοιταξα λιγο τα χαρακτηριστικα αλλα δεν εβγαλα ακρη αν καποια απο αυτες εχεις manual zoom απο το φακο εχει καποιος καποια απο αυτες να μου πει μια γνωμη ή καποια αλλη παραπλησια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τι εννοείς με το manual zoom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τι εννοείς με το manual zoom; zoom χειροκινητο απο το φακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Για πρόταση δεν έχω να σου πώ, αλλά περί οπτικού zoom: SP-590UZ: 26x (26 - 676mm focal length) SP-570UZ: 20x (26 - 520mm focal length) SP-565UZ: 20x (26 - 520mm focal length) Όπως βλέπω το φακό, λογικά σου επιτρέπει χειρισμό και με το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 αν δεν το δω ο ιδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 zoom χειροκινητο απο το φακο με κάθε επιφύλαξη γιατί και εγώ πολύ πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι, νομίζω πως μόνο από τον φακό κάνει zoom... Αυτή που διάλεξες από όσο μπόρεσα να καταλάβω δεν αλλάζει φακό... (ε; ) το θέλεις αυτό ή κατά τύχη το διάλεξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 οχι δε θελω να αλλαξω φακο δεν ξερω αν γινεται αυτο στις απλες compact ετσι κι αλλιως vagpap ή δεν ειχα δει το σχολιο στο Post ή εκανες edit πριν απαντησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 οχι δε θελω να αλλαξω φακο δεν ξερω αν γινεται αυτο στις απλες compact ετσι κι αλλιως vagpap ή δεν ειχα δει το σχολιο στο Post ή εκανες edit πριν απαντησω δεν ξέρω αν σε βγάζω από το σκεπτικό σου αλλά εγώ πήρα αυτήν... στα ίδια λεφτά με αυτές που προτείνεις, δεν είναι κομπάκτ και ο φακός είναι στην τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν ξέρω αν σε βγάζω από το σκεπτικό σου αλλά εγώ πήρα αυτήν... στα ίδια λεφτά με αυτές που προτείνεις, δεν είναι κομπάκτ και ο φακός είναι στην τιμή. τι zoom εχει 23Χ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, σύμφωνα με αυτό το comment, η μηχανή έχει δυνατότητα χειροκίνητου ελέγχου του zoom από το φακό, και όχι μόνο από τη ροδέλα. Ο φακός αυτής αν υπολογίζω σωστά πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από 3χ zoom. ΥΓ. Λογικά είχα κάνει edit πριν απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, σύμφωνα με αυτό το comment, η μηχανή έχει δυνατότητα χειροκίνητου ελέγχου του zoom από το φακό, και όχι μόνο από τη ροδέλα. Ο φακός αυτής αν υπολογίζω σωστά πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από 3χ zoom. ΥΓ. Λογικά είχα κάνει edit πριν απαντήσεις. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 επειδη εχω ενδιαφερθει πριν λιγο καιρο για μηχανη εκανα μια ερευνα αγορας και γιαυτες που ενδιαφερεσαι.απο οτι θυμαμαι η 570 ειχε χειροκινητο δαχτυλιδι ζουμ στο φακο,και αν δεν κανω λαθος και η 565 ,την 590 δεν την εχω δει αλλα δεν το νομιζω απο οτι φαινεται τουλαχιστον.οσον αφορα τον φακο δεν αφαιρειται σε καμια compact -εκτος αν υπαρχει καποια που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη-παρα μονo στις dslr.παντως καποιος γνωστος μου που εχει την 570 ειναι ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.