Προς το περιεχόμενο

Επιλέχτηκα για... πιλοτικό πρόγραμμα ΟΤΕ VDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και βγάλε... αλλά είπα να μη πάω τόσο πίσω.. πολλοί δεν θα τα εχουν ζήσει καν..:-D

Πάντως εγώ ικανανοποιημένος είμαι με το download..

Σίγουρα πιο σημαντικό ειναι το πολύ πιο γρήγορο upload.

Αλλά το πιο σημαντικό για μενα ειναι να αρπάζει αμέσως.. με το που πας να ανοιξεις καποια σελίδα να ανταποκρίνεται σε εκατοστά του δευτερολέπτου..

Δημοσ.
Αλλά το πιο σημαντικό για μενα ειναι να αρπάζει αμέσως.. με το που πας να ανοιξεις καποια σελίδα να ανταποκρίνεται σε εκατοστά του δευτερολέπτου..

Από ένα σημείο και μετά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο γρήγορη σύνδεση έχεις. Από την 4άρα στην 50άρα δεν είδα καμία διαφορά. Δεν πρόκειται ποτέ να σου ανοίξει η σελίδα σε 1/100s δε πα' να έχεις ότι θέλεις.

σου χαρίζουν γαϊδαρο και τον κοιτας στα δόντια

οι πιο πολλοί θα πληρώναμε για συμμετοχή στο πιλοτικό vdsl

Ποιός κοιτάει το γάιδαρο στα δόντια? :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
σου χαρίζουν γαϊδαρο και τον κοιτας στα δόντια

Δεν φτανει που του λεμε να κανει δοκιμες,να δει στατιστικα,uploads κλπ κλπ και απανταει ο ανθρωπος,του την λες κ απο πανω?

Δημοσ.

Το ping τί σχέση έχει με την ταχύτητα της γραμμής? Αφού ανάλογα σε ποιό server κάνεις το ping και πού στο καλό βρίσκεται έχεις και τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, ανάλογα με τη διαδρομή που σου κάθεται ενδιάμεσα. Άμα βάλω δηλαδή το παλιό modem και μπω με ADSL συγχρονισμό, για ποιό λόγο να αλλάξει το ping σε ένα μακρινό server?

Pcharon είναι εύκολο κάποιο tracert η Ping προς http://www.k-play.de http://www.multiplay.co.uk , φαντάζομαι πως θα υπάρχει και δυνατότητα ρύθμισης της γραμμής για καλύτερους χρόνους απόκρισης :)

kplay.gif

multiplay.gif

Περί ρύθμισης δε σε πιάνω, τί ρύθμισης δηλαδή? Ένα modem-router έχω στην κατοχή μου που εκτός από ADSL έχει και VDSL LEDάκι...

Δημοσ.
:rolleyes: ?

Κάτι που αφορά τους gamer.

Σε βοηθάει να έχεις πολύ χαμηλότερο ping. Είχα την περιέργεια, αν θα βλεπα χαμηλότερο ms στα πρώτο hop από το συνηθισμένο λόγω VDSL :-D

Δημοσ.
Να έχεις χαμηλότερο ping πού? Μόνο από το πρώτο εξαρτάται? :rolleyes:

Χαμηλότερο ping προς τους server του εκάστοτε παιχνιδιού.

Αν είναι ο server στο εσωτερικό εξαρτάται από τα πρώτα hop. Και αν ο server είναι στο εξωτερικό πάλι εξαρτάται και από τα πρώτα hop(ένα 6ms δεν θα ταν άσχημο :-D )

Δημοσ.

Έβαλα από περιέργεια και το παλιό μου BaudTec modem για να ιδώ πώς θα συγχρονίσει. Συγχρονίζει ως 24άρα, απ'όσο βλέπω:

SNR Margin: 5.9 5.9 (down/up db)

Line Attenuation: 0.9 2.8 (down/up db)

Data Rate: 22887 1040 (kbps)

Έκανα κι ένα tracing στους servers που θέλησε ο lagman παραπάνω, οπότε έχω

Comtrend modem με VDSL συγχρονισμό:

kplay.gif

multiplay.gif

και το BaudTec με ADSL συγχρονισμό:

adslkplay.gif

adslmultiplay.gif

Αν είναι ο server στο εσωτερικό εξαρτάται από τα πρώτα hop.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό αλλά τέλος πάντων. Το θέμα δεν είναι ποιό είναι το χειρότερο ping στη διαδρομή? Αυτό δε σου βγάζουν ως μέτρηση τα tests?

Δημοσ.

Πρέπει αν έχεις Οτε για να σε επιλέξουν? χαχαχα

Gratz για τη γραμμή turbo τη βλέπω

η μαλλον

!@_#%*#!@%_#@$*_%^)@*$^%_@#)*(%#@$_)*%@#_$)*%#@_%*#@_%($%_*#@$^_&!@%_)!@(*$_@)!#*$_@!#&*%!@_)*%!@%

x2

αααααααααα

x666

Ελπίζω όταν βγει να μην είναι ακριβή:devil:

και για τις δίκες μας ταχύτητές το 70% είναι κάτω απτά 10 (πριν 2 μήνες τουλάχιστον που ήμουν στον Οτε :P )

και εγώ που έχω 24αρα και κατεβάζω με 700 σε ώρα μη αιχμής άστα :X

βαλε κιαλλες pics plix :-D

και γω μέσα ban him :P

Δημοσ.
Έβαλα από περιέργεια και το παλιό μου BaudTec modem για να ιδώ πώς θα συγχρονίσει. Συγχρονίζει ως 24άρα, απ'όσο βλέπω:

SNR Margin: 5.9 5.9 (down/up db)

Line Attenuation: 0.9 2.8 (down/up db)

Data Rate: 22887 1040 (kbps)

Έκανα κι ένα tracing στους servers που θέλησε ο lagman παραπάνω, οπότε έχω

Comtrend modem με VDSL συγχρονισμό:

kplay.gif

multiplay.gif

και το BaudTec με ADSL συγχρονισμό:

adslkplay.gif

adslmultiplay.gif

Δεν το καταλαβαίνω αυτό αλλά τέλος πάντων. Το θέμα δεν είναι ποιό είναι το χειρότερο ping στη διαδρομή? Αυτό δε σου βγάζουν ως μέτρηση τα tests?

Όταν λέω ρυθμίσεις εννοώ ρυθμίσεις στο προφίλ της σύνδεσης στο dslam οπού έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί

Το θέμα είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για όσους θέλουν καλύτερους χρόνους απόκρισης . Εκεί που πιάνεις στον δεύτερο κόμβο 20ms εγώ με την 24αρα πιάνω 7 με 9ms . Η γραμμή σου πρέπει να έχει ρυθμιστεί για καλύτερες ταχύτητες download.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...