Labfrog Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 και κάποτε ειχαμε 384Κbps... αχ.. Κάποτε να λες είχαμε 64kbps
MasterX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 και βγάλε... αλλά είπα να μη πάω τόσο πίσω.. πολλοί δεν θα τα εχουν ζήσει καν.. Πάντως εγώ ικανανοποιημένος είμαι με το download.. Σίγουρα πιο σημαντικό ειναι το πολύ πιο γρήγορο upload. Αλλά το πιο σημαντικό για μενα ειναι να αρπάζει αμέσως.. με το που πας να ανοιξεις καποια σελίδα να ανταποκρίνεται σε εκατοστά του δευτερολέπτου..
ee3509 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 σου χαρίζουν γαϊδαρο και τον κοιτας στα δόντια οι πιο πολλοί θα πληρώναμε για συμμετοχή στο πιλοτικό vdsl
PCharon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αλλά το πιο σημαντικό για μενα ειναι να αρπάζει αμέσως.. με το που πας να ανοιξεις καποια σελίδα να ανταποκρίνεται σε εκατοστά του δευτερολέπτου.. Από ένα σημείο και μετά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο γρήγορη σύνδεση έχεις. Από την 4άρα στην 50άρα δεν είδα καμία διαφορά. Δεν πρόκειται ποτέ να σου ανοίξει η σελίδα σε 1/100s δε πα' να έχεις ότι θέλεις. σου χαρίζουν γαϊδαρο και τον κοιτας στα δόντια οι πιο πολλοί θα πληρώναμε για συμμετοχή στο πιλοτικό vdsl Ποιός κοιτάει το γάιδαρο στα δόντια?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 σου χαρίζουν γαϊδαρο και τον κοιτας στα δόντια Δεν φτανει που του λεμε να κανει δοκιμες,να δει στατιστικα,uploads κλπ κλπ και απανταει ο ανθρωπος,του την λες κ απο πανω?
lagman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Pcharon είναι εύκολο κάποιο tracert η Ping προς http://www.k-play.de http://www.multiplay.co.uk , φαντάζομαι πως θα υπάρχει και δυνατότητα ρύθμισης της γραμμής για καλύτερους χρόνους απόκρισης
PCharon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το ping τί σχέση έχει με την ταχύτητα της γραμμής? Αφού ανάλογα σε ποιό server κάνεις το ping και πού στο καλό βρίσκεται έχεις και τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, ανάλογα με τη διαδρομή που σου κάθεται ενδιάμεσα. Άμα βάλω δηλαδή το παλιό modem και μπω με ADSL συγχρονισμό, για ποιό λόγο να αλλάξει το ping σε ένα μακρινό server? Pcharon είναι εύκολο κάποιο tracert η Ping προς http://www.k-play.de http://www.multiplay.co.uk , φαντάζομαι πως θα υπάρχει και δυνατότητα ρύθμισης της γραμμής για καλύτερους χρόνους απόκρισης Περί ρύθμισης δε σε πιάνω, τί ρύθμισης δηλαδή? Ένα modem-router έχω στην κατοχή μου που εκτός από ADSL έχει και VDSL LEDάκι...
Linus_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ? Κάτι που αφορά τους gamer. Σε βοηθάει να έχεις πολύ χαμηλότερο ping. Είχα την περιέργεια, αν θα βλεπα χαμηλότερο ms στα πρώτο hop από το συνηθισμένο λόγω VDSL
PCharon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Να έχεις χαμηλότερο ping πού? Μόνο από το πρώτο εξαρτάται?
Linus_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Να έχεις χαμηλότερο ping πού? Μόνο από το πρώτο εξαρτάται? Χαμηλότερο ping προς τους server του εκάστοτε παιχνιδιού. Αν είναι ο server στο εσωτερικό εξαρτάται από τα πρώτα hop. Και αν ο server είναι στο εξωτερικό πάλι εξαρτάται και από τα πρώτα hop(ένα 6ms δεν θα ταν άσχημο )
PCharon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έβαλα από περιέργεια και το παλιό μου BaudTec modem για να ιδώ πώς θα συγχρονίσει. Συγχρονίζει ως 24άρα, απ'όσο βλέπω: SNR Margin: 5.9 5.9 (down/up db) Line Attenuation: 0.9 2.8 (down/up db) Data Rate: 22887 1040 (kbps) Έκανα κι ένα tracing στους servers που θέλησε ο lagman παραπάνω, οπότε έχω Comtrend modem με VDSL συγχρονισμό: και το BaudTec με ADSL συγχρονισμό: Αν είναι ο server στο εσωτερικό εξαρτάται από τα πρώτα hop. Δεν το καταλαβαίνω αυτό αλλά τέλος πάντων. Το θέμα δεν είναι ποιό είναι το χειρότερο ping στη διαδρομή? Αυτό δε σου βγάζουν ως μέτρηση τα tests?
gio@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει αν έχεις Οτε για να σε επιλέξουν? χαχαχα Gratz για τη γραμμή turbo τη βλέπω η μαλλον !@_#%*#!@%_#@$*_%^)@*$^%_@#)*(%#@$_)*%@#_$)*%#@_%*#@_%($%_*#@$^_&!@%_)!@(*$_@)!#*$_@!#&*%!@_)*%!@% x2 αααααααααα x666 Ελπίζω όταν βγει να μην είναι ακριβή και για τις δίκες μας ταχύτητές το 70% είναι κάτω απτά 10 (πριν 2 μήνες τουλάχιστον που ήμουν στον Οτε ) και εγώ που έχω 24αρα και κατεβάζω με 700 σε ώρα μη αιχμής άστα βαλε κιαλλες pics plix και γω μέσα ban him
lagman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έβαλα από περιέργεια και το παλιό μου BaudTec modem για να ιδώ πώς θα συγχρονίσει. Συγχρονίζει ως 24άρα, απ'όσο βλέπω:SNR Margin: 5.9 5.9 (down/up db) Line Attenuation: 0.9 2.8 (down/up db) Data Rate: 22887 1040 (kbps) Έκανα κι ένα tracing στους servers που θέλησε ο lagman παραπάνω, οπότε έχω Comtrend modem με VDSL συγχρονισμό: και το BaudTec με ADSL συγχρονισμό: Δεν το καταλαβαίνω αυτό αλλά τέλος πάντων. Το θέμα δεν είναι ποιό είναι το χειρότερο ping στη διαδρομή? Αυτό δε σου βγάζουν ως μέτρηση τα tests? Όταν λέω ρυθμίσεις εννοώ ρυθμίσεις στο προφίλ της σύνδεσης στο dslam οπού έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί Το θέμα είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για όσους θέλουν καλύτερους χρόνους απόκρισης . Εκεί που πιάνεις στον δεύτερο κόμβο 20ms εγώ με την 24αρα πιάνω 7 με 9ms . Η γραμμή σου πρέπει να έχει ρυθμιστεί για καλύτερες ταχύτητες download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.