teo78 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σίγουρα για ταινίες κτλ η τόση ταχύτητα είναι περιττή . Ο λόγος που θα μπούν τέτοιες ταχύτητες είναι οι πολλές υπηρεσίες μαζί από μία γραμμή. Λίγο για το ιντερνετ , πολύ για υψηλής ανάλυσης τηλεόραση μέσω τηλεφώνου (τέλος οι κεραίες ) , τηλεφωνία με βίντεο και πολλά άλλα συγχρόνως . Οι εγκαταστάσεις των minidslam έχουν ξεκινήσει και μέσα στο έτος θα διατίθεται στο κοινό σε ορισμένες περιοχές. Και στο άμεσο μέλλον η εξέλιξη σε vdsl2 με διπλάσιες ακριβώς ταχύτητες . Και όσον αφορά τις ταχύτητες σπάνια συνδρομητής θα έχει έστω και 5% λιγότερη ταχύτητα της ονομαστικής λόγω της μικρής απόστασης όλων των KV από τα σπίτια.
Nomedor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το ξέρω. Για αυτό έβαλα το έως Δεν νομίζω πάντως η πλειοψηφία να είναι κάτω του 10... Μόνο έναν φίλο μου έχω που παίζει στα ~20ΜΒ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δει η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα γιατί λόγο θορύβου κάνουν αποσυνδέσεις (και οτε και άλλες εταιρίες). Μην ξεχνάς ότι τα τηλεφωνικά καλώδια τα τράβηξε ο Καραϊσκάκης
Linus_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο έναν φίλο μου έχω που παίζει στα ~20ΜΒ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δει η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα γιατί λόγο θορύβου κάνουν αποσυνδέσεις (και οτε και άλλες εταιρίες). Μην ξεχνάς ότι τα τηλεφωνικά καλώδια τα τράβηξε ο Καραϊσκάκης Εμένα αντιθέτως, γνωστοί και φίλοι παίζουν ανάμεσα στα 13-22 mb... Εγώ είμαι στα 17. Μπορεί και επειδή μένω επαρχία τι να πω...
PCharon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το 50/10 θα είναι πραγματικό για όλους τελικά ή για τα μάτια του κόσμου; Η φάση είναι πως ενώ υποτίθεται πως είχα 50/10, τώρα μετά την αλλαγή έχω 56/22 (συν!). Βλακεία που έχω τόσο πολύ, θα τους πάρω τηλ να μου το κόψουν, δεν είχαμε τέτοια συμφωνία. Μόλις τώρα έβαλα να κάνω λίγο upload από περιέργεια και όντως ανεβάζω με 2,1MB/s για πλάκα και προφανώς έχει κι άλλο. Υ.Γ. Να υποθέσω πως το 56/22 είναι ρεκόρ που δε θα βγει καν στην αγορά, ε? Έλεος... O ThReSh ετοιμάζει συνωμοσία με τον paredwse να φάω ban, είμαι βέβαιος...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 [...] O ThReSh ετοιμάζει συνωμοσία με τον paredwse να φάω ban, είμαι βέβαιος... Δεν χρειάζεται καν να την ετοιμάσουμε, σχεδόν έτοιμη είναι...
Nomedor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Είναι δοκιμαστικά αυτά για να γλυκαίνεσαι Και, λογικά, να στρεσάρουν τη γραμμή να δουν που φτάνει.
Labfrog Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως download λίγο πολύ είμαστε οκ. Αλλά θέλουμε λίγο upload speed ρε γαμώτο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το 50/10 θα είναι πραγματικό για όλους τελικά ή για τα μάτια του κόσμου; o συγχρονισμός θα είναι πραγματικός, το throughput είναι άλλο θέμα... O ThReSh ετοιμάζει συνωμοσία με τον paredwse να φάω ban, είμαι βέβαιος... you shall feel my NERD RAGE!
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Οκ ειδα το θεμα και ξαναθυμηθηκα το συναισθημα οταν το πρωτοειχα δει... Seriously PCharon δεν παιζεται η τυχη σου! Οver and out γιατι θα δακρυσω..
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε ένα download manager να δούμε που peakάρει. Σε κανένα αρχείο πολλά GB, γιατί το 1 θα τελειώσει γρήγορα
PCharon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε ένα download manager να δούμε που peakάρει. Πριν το σημερινό πείραγμα, από torrent που θυμάμαι πήγαινε κάπου στα 5,5MB/s αν θυμάμαι καλά (όπως είπα, σπάνια έχω κατεβάσει κάτι χοντρό, δεν ασχολούμαι με κατεβάσματα). Τώρα δεν ξέρω, μετά το πείραγμα. Κάποιο αρχείο σε server που να δίνει τουλάχιστον 6MB/s για δοκιμή? (και ποιόν download manager θες? δεν έχω κανένα αυτή τη στιγμή, δε χρησιμοποιώ) Υ.Γ. Μια άλλη ιδέα που είχα κάποια στιγμή, ήταν μιας το έχω μεγάλο (το upload rate) να κάνω κανά bencmarking σε file hosting servers, αφού φυσικά μαζευτεί μια λίστα προς δοκιμή. Ψιλοβαριέμαι ελεεινά πάντως.
kage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 κανονικα επρεπε να δοκιμαζαν και hd tv... ειδα στο 7ο ποστ οτι ειχες καλα στατιστικα αλλα ηταν 4αρα τωρα τι στατιστικα εχεις?
PCharon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ειδα στο 7ο ποστ οτι ειχες καλα στατιστικα αλλα ηταν 4αρατωρα τι στατιστικα εχεις? Αυτά ήταν παλιά νούμερα. Μετά άλλαξαν μόλις ενεργοποίησαν το VDSL και από SNR Margin : 27.0 29.8 (down/up db) Line Attenuation : 5.8 6.2 (down/up db) ...που ήταν με την 4άρα ADSL έγιναν SNR Margin : 35.1 9.8 (down/up db) Line Attenuation : 0.9 2.9 (down/up db) ...με τη VDSL (τουλάχιστον αυτά έδειχνε το παλιό Baudtec που είχα). Σήμερα που πάλι κάτι πείραξαν είμαι σίγουρος πως πάλι έχουν αλλάξει, αλλά δεν μπορώ να τα δω από το router που έχω τώρα, δεν τα έχει κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.