Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 πάνω κάτω ότι λέει εδώ... http://www.google.gr/url?sa=U&start=1&q=http://en.wikipedia.org/wiki/VDSL&ei=W9_TSb-OFcqPsAa-_6iVBA&usg=AFQjCNEoKXp00RC-p1YpKxdIM6eurc-58Q
PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ακόμα δεν έχω ενημέρωση και δεν μου έχουν φέρει εξοπλισμό, πάντως σήμερα τελείως τυχαία (ένα restart ήθελα να κάνω) κοίταξα τα στατιστικά του router και πρόσεξα πως έχει κλειδώσει σε παραπάνω ταχύτητες DL/UL και συγκεκριμένα από Data Rate: 4096 253 kbps (που έχω κανονικά) σε Data Rate: 15193 856 kbps Τώρα τί θα γίνει και γιατί έγινε αυτό δεν έχω ιδέα. Ίσως είναι ενδιάμεσο "στάδιο" γιατί είμαι με το παλιό modem-router. Ότι τσάμπα καλό είναι πάντως, χα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 σε τι mode παίζεις?
PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Χμμ, έκανα edit και το έβγαλα το δοκιμαστικό γιατί τώρα που ξανάνοιξα τη σελίδα βλέπω να γράφει διαφορετικά πράγματα από εκείνα που είδα εγώ πριν (μάλλον δε δουλεύει και πολύ καλά το συστηματάκι με αυτά τα links εκεί στο speedtest.net) Modulation : ADSL2 PLUS Annex Mode : ANNEX_A (με το Baudtec είμαι ακόμα) Ά, επίσης πρόσεξα πως κατέβηκε αυτό SNR Margin: 14.0 16.0 db κανά 5άρι μονάδες από δω κι από εκεί (δεν ξέρω τί ρόλο βαράει) Πάντως υπήρξε όχημα του ΟΤΕ σήμερα στην περιοχή, τώρα τί στην ευχή κάνανε δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 παίζει ακόμα σε ψηλό SNR, αν το κατεβάσουν θα συγχρονίσεις ακόμα πιο πάνω...
billgeo Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Λοιπόν,Μένω Ελευσίνα και εδώ και μία εβδομάδα περνάνε τα καινούργια καλώδια.Είμαι δίπλα στο κέντρο. Αρράζω δίπλα στο τηλέφωνο μπας και με πάρουν οι φίλοι του ΟΤΕ To πιλοτικο του ΟΤΕ για το VDSL ειναι μονο για Κουκακι και Χαλανδρι. A/K Ακροπολη και Α/Κ Μεγαρου δλδ.
Evgenios1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ωπα ρε μαγκες!! παλια που διαβασα για την τεχνολογια xDSL , ελεγε πως το max upload ειναι 2 και κατι. Και τωρα βλεπω το παρακατω http://el.wikipedia.org/wiki/VDSL2 Ο Μι Τζι!!! βλεπω καλα η με γελουν τα ματια μου! Λεει 200mbs μικρη αποσταση και 50mbs στο χλμ !!!!! Download στα 25MB/s (περιπου) Data Transfer Rate - 100 MB/s (HDD IDE) LOL
lak10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 μεχρι να ερθει η 24αρα εδω θα βγαλει ο ΟΤΕ το VDSL αρε αθανατο χωριουδακι μου
poedeer7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 σας εχω πει το ανεκδοτο του πιλοτικου? παιρνουν εναν τυπο τηλεφωνο που ειχε 2αρα(την πληρωνει 20 το μηνα) και τον ρωτανε αν θελει τσαμπα 50/10 και τσαμπα το tv.Και εκεινος απανταει, ΟΧΙ ειμαι ικανοποιημενος απο αυτα που εχω. Και πριν προλαβουν να μιλησουν το κλεινει!!! πιστευω τα σχολια ειναι περιττα.........
PCharon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Λοιπόν παίδες, έχω νέα. Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου η ταχύτητά μου αναβαθμίστηκε κι έγινε ουσιαστικά 24άρα, βέβαια αυτό δεν είναι VDSL αλλά είμαι ακόμα με το παλιό Baudtec modem της DSL και προφανώς με το νέο εξοπλισμό περιμένω να δω κάτι διαφορετικό ή ίσως να αναβαθμίσουν εκ νέου τη γραμμή. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ένας λογαριασμός διμήνου και δεν πλήρωσα τίποτα για το Internet. Αυτό ήταν ενός τύπου αναδρομικό δώρο (καλά λέω εγώ OTE.F.E. χεχε!). Αυτή τη στιγμή μόλις έχω παραλάβει τον εξοπλισμό (μία μεγάλη σακούλα αρκετά βαριά - σαν ΑηΒασιλιάτικη - με δύο πακέτα μέσα) και σε λίγο το ανοίγω για να δω τί και πώς. Μόλις έχω νέα και καταλάβω κι εγώ τί παίζει, θα επανέλθω. [edit] Από υλικά περιέχονται ένα ασύρματο modem-router κι ένα αρκετά μεγαλύτερο, αποκωδικοποιητής λέει για τις υπηρεσίες Conn-x TV και FilmClub. Επίσης οδηγίες χρήσης, κάποιοι όροι/υποχρεώσεις και μια επιστολή περί του πιλοτικού προγράμματος (επιτρέπεται να τη σκανάρω για την ιστορία?). Με βάση αυτά που βλέπω θα γίνει νέα αναβάθμιση της γραμμής και θα με ειδοποιήσουν για να συνδέσω το νέο εξοπλισμό. I'm lucky!
Sebu Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Θεεεεελωωωωω και γωωωωωωω Για σκαναρε την επιστολη αν μπορεις Και αν μπορεις τραβα φωτο τον εξοπλισμο και ανεβασε τον Τουλαχιστον να κανουμε οφθαλμολουτρο εμεις οι κοινοι θνητοι
PCharon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ίσως να μην το πιστέψετε, αλλά φωτογραφική σπίτι μου δεν υπάρχει (ούτε καν το κινητό μου δεν έχει κάμερα). Έβγαλα μια πρόχειρη με μια αρχαία web camera που βρήκα... Ο δέκτης για TV/movies είναι ακριβώς αυτός που φαίνεται εδώ http://www.aminocom.com/index.asp?PageID=2145848499 ...αλλά ενώ είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο και με τα ίδια χαρακτηριστικά και όψη, αντί για "Amino" brand έχει το "tilgin". Το ρουτερο-μοντεμάκι μοιάζει με αυτό που φαίνεται εδώ http://www.comtrend.com/cgi-bin/db-search.cgi?template=Product&dbname=product&key2=7&action=searchdbdisplay ...ίδιο brand, ίδια σειρά αλλά άλλο μοντέλο και από πίσω φαίνεται έτσι (μια χαρά μου έκατσε αυτό διότι δεν είχα ασύρματο κι επίσης αυτό υποστηρίζει ADSL εκτός της VDSL κι έχει περισσότερες Ethernet, οπότε θα το χρησιμοποιήσω φουλ) Αυτά προς το παρόν. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 'Η ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 έχει υπογράψει NDA? άντε με το καλό man
PCharon Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 έχει υπογράψει NDA? Είσαι θεός, πάει... Γιατί με τρομάζεις το κακόμοιρο? ΟΚ αν και είχα διαβάσει τα υπογεγραμμένα, ξαναέριξα μια ματιά στο αντίγραφο για να είμαι σίγουρος και δε λέει πουθενά κάτι, οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.