Προς το περιεχόμενο

Επιλέχτηκα για... πιλοτικό πρόγραμμα ΟΤΕ VDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω νέα εξέλιξη! :-) :-) :-)

Τελικά επικοινώνησε από μόνη της η ίδια η γυναίκα που μου μίλησε αρχικά και είπε πως όντως έγινε μπέρδεμα από τη συνάδελφο κι επιβεβαίωσε όλα αυτά που μου είπε και στην αρχή για το περί τίνος πρόκειται.

Τελικά έγινε η συμφωνία και το μόνο που περιμένω είναι να μου φέρουν τον εξοπλισμό.

Μιλάμε για πιλοτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας, κατά το οποίο θα έχω δωρεάν ίνερνετ σε ταχύτητες 50MBPPS/10MBPPS (DL/UL) και δωρεάν όλες τις υπηρεσίες που θα σχετίζονται με το πρόγραμμα (TV/movies κτλ). Να σημειωθεί πως για όσο διάστημα διαρκέσει δεν θα πληρώνω ΟΥΤΕ αυτά που πλήρωνα κανονικά για τη σύνδεσή μου και ο εξοπλισμός που θα μου φέρουν θα παραμείνει στην κατοχή μου μετά τη λήξη του προγράμματος.

Θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερός (:o) και χαίρομαι που θα δοκιμάσω την υπηρεσία.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και δωρεάν όλες τις υπηρεσίες που θα σχετίζονται με το πρόγραμμα (TV/movies κτλ).

Nice!

Να σημειωθεί πως για όσο διάστημα διαρκέσει δεν θα πληρώνω ΟΥΤΕ αυτά που πλήρωνα κανονικά για τη σύνδεσή μου και ο εξοπλισμός που θα μου φέρουν θα παραμείνει στην κατοχή μου μετά τη λήξη του προγράμματος.

Nicer!

Διάρκεια όμως (έστω, στο περίπου) δεν έμαθες, ε;

Δημοσ.
Διάρκεια όμως (έστω, στο περίπου) δεν έμαθες, ε;

Μέχρι να διατεθεί για εμπορική χρήση το πρόγραμμα μάλλον.

(κάτι μου είπε η mother που μίλησε μαζί της για 6μηνο, αλλά μη σε γελάσω, δεν πρόσεξα καλά τί μου έλεγε)

Ελάχιστα με ενδιαφέρει το για πόσο, χαίρομαι που θα το δοκιμάσω (παίζει να είπε και για έκπτωση όταν γίνει εμπορική διάθεση, αλλά δε θυμάμαι, μη σε γελάσω).

Δημοσ.

VDSL= Very high rate Digital Subscriber Line. ΕΙναι ενα ειδος DSL δηλαδη με τις διπλασιες τωρινες ταχυτητες που εχουμε στη χωρα μας...Τωρα αν χρειαζεσαι και επεξηγηση της λεξης πιλοτικο = δοκιμαστικο

Δημοσ.
άντε PCharon βγάλε μαστίγιο και πες τους να τα φέρουν γρήγορα...

Ως Charon που είμαι το δρεπάνι θα βγάλω... :devil:

Για να δούμε τί θα δούμε λοιπόν, έχω τρελή περιέργεια. Θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις μου.

Δημοσ.

Επιτελους και στην Ελλαδα η vdsl αντε να δουμε αν θα λειτουργησει πρωτα και ποτε..βασικα σε πολλες γειτονιες πρεπει να σκαφτουν οι δρομοι και να αλλαχτουν χαλκοι και καλωδια.Θα μου πεις η vdsl ειναι απο το καφαο μεχρι το σπιτι σου αρα μιδενιζετε ουσιαστικα το att (εξασθενηση αποστασης σηματος απο το Α/Κ) οποτε πλεον και δικαιολογημενα θα μιλαμε για τετοιες ταχυτητες.Φιλε μου σου ευχομαι να σου παιξει κανονικα και συντομα ολες οι εταιριες να το εφαρμοσουν "ΟΤΕ θελοντος παντα".:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν,

Μένω Ελευσίνα και εδώ και μία εβδομάδα περνάνε τα καινούργια καλώδια.Είμαι δίπλα στο κέντρο.

Tα στατιστικά μου

robotics.jpg

...και έχω connx σύνδεση αναβαθμισμένη αυτόματα απο 4 σε 8 εδώ και λίγες μερες.

Αρράζω δίπλα στο τηλέφωνο μπας και με πάρουν οι φίλοι του ΟΤΕ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...