tectonator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το ότι θα έχεις κάποια προβλήματα θα είναι σίγουρο. Για αυτό τον λόγο κάνουν και το πρόγραμμα άλλωστε. Εγώ θα το έκανα μόνο και μόνο για μελλοντικά οφέλη...
koumos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλα δε θα σε χαλασει κιολας με τα 10 up να φτιαξεις λιγο ratio σε κανενα tracker για οσο καιρο ειναι το προγραμμα...Οποτε αν δεν εχεις προβλημα με τυχον αποσυνδεσεις ή σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα βουυυυυυρ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλα δε θα σε χαλασει κιολας με τα 10 up να φτιαξεις λιγο ratio σε κανενα tracker για οσο καιρο ειναι το προγραμμα...Οποτε αν δεν εχεις προβλημα με τυχον αποσυνδεσεις ή σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα βουυυυυυρ! το 50/10mbit είναι οι μέγιστες θεωρητικές... αν δεν έχει άψογη γραμμή με τέλειο attenuation δεν υπάρχει περίπτωση να τα δει... άσε που αν είναι από ένα σημείο και μετά μακρυά από το dslam η VDSL παίζει σαν adsl2+...
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν δεν είχα πίσω από τη γραμμή κάποια υπηρεσία στημένη που θα με χαλούσε να έχει προβλήματα availability (περισσότερα τουλάχιστον από τα τυχόν υπάρχοντα της γραμμής σου), τότε I'd go for it...
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν δεν είχα πίσω από τη γραμμή κάποια υπηρεσία στημένη που θα με χαλούσε να έχει προβλήματα availability Δεν έχω (@home είναι). Απλά επειδή μέχρι τώρα όλα δουλεύουν άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, φοβήθηκα προς στιγμήν μήπως συμβεί κάτι κακό στη γραμμή. Δεν είμαι ειδικός στα δίκτυα για να ξέρω τι και πως. Τώρα σε ποιό πρόγραμμα είσαι? 24/1 ? Φαίνεται στο #7 (4MBPPS/256KBPPS). Η αλήθεια είναι πως έχω τρομάξει λίγο μήπως γίνει κάποια στραβή με την όλη "δοκιμή". Πάντως αύριο θα ξαναγίνει επικοινωνία και αν μου επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για δωρεάν-εθελοντική διαδικασία τότε ΟΚ μάλλον θα δεχτώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 come on man, με σκοτώνεις...δώσε screenshot με τα τωρινά adsl line stats
tectonator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ρώτα επίσης και εάν μπορείς να αποχωρήσεις από το πρόγραμμα όποτε θες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ρώτα επίσης και εάν μπορείς να αποχωρήσεις από το πρόγραμμα όποτε θες. ... και να παραχωρήσεις τη θέση σου σε κάποιον moderator... Σοβαρά, σε ζηλεύω, είσαι τυχερός, ούτε να το σκέφτεσαι. Βουρρρρ!
tectonator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ... και να παραχωρήσεις τη θέση σου σε κάποιον moderator... Σοβαρά, σε ζηλεύω, είσαι τυχερός, ούτε να το σκέφτεσαι. Βουρρρρ! αύριο που θα σου τηλεφωνήσουν, αν σε πάρει καμμία κοπελιά ρώτα την αν γίνεται να συστήσεις κάποιο φίλο σου και σε αντάλλαγμα θα την πας για φαγητό σε γαλλικό εστιατόριο και μετά μπουζούκια... κερνάει ο paredwse... :lol:
nick#18 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 θελω και εγωωωωωω το σκεφτεσε ακομα??? φυσικα και ναι... αλλα ναι περιμενουμε και τα αρνητικα...
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 @ThReSh: τί εννοείς? Έχω βάλει screenshot στο post #7. Λοιπόν ακούστε τώρα τί συνέβη σήμερα: Επειδή η γραμμή δεν είναι στο όνομά μου αλλά στης μητέρας μου, είπα στη γυναίκα που μιλήσαμε να μου δώσει λίγο περιθώριο για να ενημερώσω την ιδιοκτήτρια της γραμμής (αν και αληθεύει αυτό, ουσιαστικά ήθελα να κερδίσω χρόνο). Πράγματι η γυναίκα μου δίνει το επώνυμό της κι ένα σταθερό τηλέφωνο (δουλειάς) και μου λέει να πάρω τηλ και να ζητήσω την ίδια για το πιλοτικό πρόγραμμα VDSL. Οπότε κάθομαι εγώ κι εξηγώ στη μητέρα μου τί συνέβη, για να πάρει τηλ. και να ρωτήσει και η ίδια για επιβεβαίωση. Μία ώρα αργότερα (εμένα με ενημέρωσαν κατά της 13.00 και μετά από λίγο άνοιξα και το θέμα εδώ) κατά τις 14.05 παίρνει τηλέφωνο η νόμιμη κάτοχος της γραμμής (mother) και τη ζητάει. Το σηκώνει μια άλλη κοπέλα και της λέει πως η κ.Τάδε (που με πήρε) έχει σχολάσει και δεν βρίσκεται εκεί και της ζητάει το κινητό της για να την πάρουν "οι ίδιοι" το απόγευμα. Μόλις τώρα με πήρε λοιπόν τηλ. και μου είπε πως την πήρε μία κοπέλα (όχι αυτή που μίλησα εγώ) και της είπε πως αυτή που μίλησα το πρωί πήρε άδεια (???!!!) και μετά άρχισε να της λέει κάτι γι αναβάθμιση της γραμμής επειδή είναι 4 στα 8 και κάτι μπλα-μπλα και ουσιαστικά της διαφήμισε ένα πακέτο. Καμία σχέση με αυτά που άκουσα εγώ, ούτε σε μία λέξη. Να υπογραμμίσω πως η γυναίκα που μου μίλησε αρχικά μου ανέφερε ξεκάθαρα περί τίνος πρόκειται καθώς και τις ταχύτητες που σας λέω παραπάνω. Επίσης να σημειώσω πως έχω άριστη αντίληψη και όταν στο τηλέφωνο με κάνουν να διανοηθώ πως πρόκειται για προώθηση προϊόντων τους το κλείνω αμέσως. Όμως η συγκεκριμένη γυναίκα που με πήρε ήταν ακριβής και ξεκάθαρη για το τί είναι. Συμπέρασμα: κάποια "καλή συνάδελφος" θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να πουλήσει κανά πακέτο. Άκου "έχει πάρει άδεια"! Αύριο το πρωί θα πάρω εγώ ο ίδιος και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τη γυναίκα που μιλήσαμε και... πήρε άδεια σε μία ώρα.
talisman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγω πριν απο καμια ωρα πηρα τηλεφωνο στο help desk και δεν ειχαν ιδεα για το συγκεκριμενο προγραμμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 @ThReSh: τί εννοείς? Έχω βάλει screenshot στο post #7. δεν φαίνεται καθόλου η photo edit: ok τώρα άνοιξα tab έκανα copy/paste το url και είδα το screenshot...5-6db...god damn it...σχεδόν τέρματα θα παίζεις
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγω πριν απο καμια ωρα πηρα τηλεφωνο στο help desk και δεν ειχαν ιδεα για το συγκεκριμενο προγραμμα Υποτίθεται πως κάτι "πιλοτικό" εφαρμόζεται σε λίγες 100άδες άτομα, συνεπώς δεν είναι ανάγκη να το γνωρίζουν οι υπάλληλοι που προμοτάρουν ή που είναι στο helpdesk (τί σχέση έχουν?). Εξάλλου είμαι ήδη συνδρομητής connx, και η γυναίκα που με πήρε γνώριζε τί γραμμή κατέχω και μου μίλησε πολύ συγκεκριμένα. Αν καταφέρω αύριο το πρωί να της μιλήσω (μετάφραση: αν οι καλοί συνάδελφοί της μου τη δώσουν) θα σας πω επακριβώς. [edit] Πήρα τηλέφωνο σήμερα (την επομένη) το πρωί προσπαθώντας να βρω εκείνη που μου μίλησε αλλά δεν το σήκωσε κάποιος. Θα κάνω κι αύριο μια προσπάθεια γιατί μου φαίνεται πως με την καθυστέρηση που έκανα το έχασα το κορμί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.