Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ο Vatos δεν είναι όμως στο πιλοτικό της VDSL όπως εσύ, παίζει κανονικά με adsl2+ πακέτο στον ΟΤΕ, απλά το Ολυμπιακό χωριό έχει mini-dslams μέσα...
PCharon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σε εμένα που είναι ακόμα καλύτερα επιβεβαιωμένο το τί έχω, γιατί δεν ισχύει αυτό; Θα έπρεπε να ισχύει, αν ο λόγος που συνδέεσαι φουλ σε ADSL είναι αυτός...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δεν γνωρίζω, ίσως να είναι θέμα router? ρυθμίσεων στο dslam? έτσι κι αλλιώς σου είναι άχρηστο από την στιγμή που παίζεις πιο πάνω
PCharon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 δεν γνωρίζω, ίσως να είναι θέμα router? ρυθμίσεων στο dslam? ...θέμα πως απλά δεν ισχύει αυτός ο συσχετισμός, δεν είναι πιο λογικό συμπέρασμα μήπως; Εκτός αν, όπως λες κι εσύ, υπάρχει συγκεκριμένο setup στα minidslams που να τα βελτιστοποιεί για χρήση σε ADSL mode και σε εμένα που ο σκοπός του είναι VDSL δεν είναι σεταρισμένο έτσι, τότε πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.