Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ζήλια ψώρα προφανώς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως αποφάσισε ο ΟΤΕ να επιλέξει αυτές τις περιοχές που όπως και να το κάνουμε είναι δεδομένο ότι θα έχει λιγότερους πελάτες από αυτούς που θα είχε αν τέλειωνε πρώτα την Αττική και τη Θεσσαλονίκη και Πάτρα...
mvaggel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ζήλια ψώρα προφανώς Προφανώς αλλά όχι για το VDSL, για τις Γιορτές που δεν μπορώ να είμαι...
ntalikierhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=435588 Προχωρουμε ακαθεκτοι!
kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @vdsl-man +pcharon update και κανα ινφο για τα hd καναλια που εχετε
PCharon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @vdsl-man +pcharon update και κανα ινφο για τα hd καναλια που εχετε Βασικά το μηχανάκι του connx το έχω στη ντουλάπα από την αρχή, δε το ενεργοποίησα και δεν ασχολήθηκα, οπότε δε ξέρω τί γίνεται με HD (αν εννοείς αυτό). Κατά τα άλλα έχω ήδη κλείσει 2 χρόνια τσάμπα VDSL απροβλημάτιστα. Το μόνο περίεργο που συνέβη πρόσφατα είναι που έσκασε ένα πυκνωτάκι μέσα στο modem-router χωρίς επιπτώσεις.
PCharon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 9 Ιουνίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 9 Ιουνίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα @vdsl-man +pcharon update και κανα ινφο για τα hd καναλια που εχετε Βασικά το μηχανάκι του connx το έχω στη ντουλάπα από την αρχή, δε το ενεργοποίησα και δεν ασχολήθηκα, οπότε δε ξέρω τί γίνεται με HD (αν εννοείς αυτό). Κατά τα άλλα έχω ήδη κλείσει 2 χρόνια τσάμπα VDSL απροβλημάτιστα. Το μόνο περίεργο που συνέβη πρόσφατα είναι που έσκασε ένα πυκνωτάκι μέσα στο modem-router χωρίς επιπτώσεις.
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 οτι να ναι.ουτε καν δεν σας ζητανε καν τις εντυπωσεις σου καθε τοσο? πατε για 3 χρονια τσαμπα μια χαρα ειστε @vdsl-man ανεβασε κανα βιντεακι απο τα hd καναλια εστω σε κανα zshare link
PCharon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 οτι να ναι.ουτε καν δεν σας ζητανε καν τις εντυπωσεις σου καθε τοσο? Πριν αρκετούς μήνες (Σεπτέμβρη-Οκτώβρη του 2010 αν θυμάμαι καλά) πήραν τηλέφωνο όλους τους χρήστες του πιλοτικού και ρώτησαν πράγματα. Η εκτίμηση που κάνω εγώ είναι πως όταν πήραν τηλέφωνο πέρυσι είχε ζεσταθεί το πράγμα και ο σκοπός ήταν να ξεκινήσουν σύντομα την εμπορική διάθεση πριν τα Χριστούγεννα και για κάποιο λόγο έχει παγώσει κάπως το θέμα (φυσικά όλα μπορεί να γίνουν ξαφνικά κι από αύριο πρωί, χα). Σκέφτομαι όμως πως το πιλοτικό υπάρχει 2 χρόνια, ο σχεδιασμός και η ιδέα θα ξεκίνησε περίπου 3 χρόνια πριν. Όμως μεσολάβησε η κατηφόρα της οικονομίας της χώρας, με όσες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό τόσο για τη μείωση του πληθυσμού όπου απευθύνεται το προϊόν, όσο και για την ευκολία με την οποία μπορεί να προχωρήσει η επένδυση. Αποκλείεται να μην έχει επηρεάσει η κρίση το σχεδιασμό τους για τη VDSL. Στο μεταξύ, όπως πάντα, θα υπάρχει και το θέμα της ΕΕΤΤ που δεν τον αφήνει να αγιάσει.
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Έρχεται το γρήγορο internet μετανοείτε πούντο καλέ μου άνθρωπε;;να μετανόησω η αμαρτωλή!
ubuntubu Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εν τω μεταξύ ρωτήστε τους γείτονες με conn-x ή καλύτερα στον τοπικό σας ΟΤΕ. Ίσως να είστε σε περιοχή με mini DSLAM και να μην το ξέρετε. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=307848 Μιλάμε για πραγματικές ταχύτητες πολύ κοντά στα 24. Το VDSL θα το καθυστερήσει η ΕΕΤΤ όσο μπορεί. http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4179586&postcount=905
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Η πιο κοντινή ταχύτητα στα 24 που έχω δει ειναι σε φίλο 200 μέτρα απο τα κεντρικά του οτε στον πειραιά που και πάλι παίζει στα 23890 23840 εκύ γύρω. Edit : Είναι με otenet και με ενα απλο baudtek
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 o Vatos_Locos κλείδωνε full πάντως λόγω mini-dslam
PCharon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 o Vatos_Locos κλείδωνε full πάντως λόγω mini-dslam Από πού έχει προκύψει το συμπέρασμα αυτό με τα mini-dslam και την ADSL; Εγώ αν το γυρίσω σε ADSL δεν κλειδώνω φουλ "λόγω mini-dslam". Δε θα έπρεπε να κλειδώνω κι εγώ φουλ αν ίσχυε αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.