poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2778928&postcount=74http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198511&postcount=91 ναι το γνωρίζω ότι μπαίνουν dslams στα ΚΑΦΑΟ, έχει αναφερθεί και από μένα 1+ χρόνο τώρα άσε που το αναφέρω και σε άλλα topics γενικότερα όταν η συζήτηση έχει σχέση με vdsl thanxs για το Post γιατι τοσες σελιδες αστα να πανε.δεν ειπα οτι δεν ειπες αυτο.απλαα ειδα εκεινο το post και ηταν σαν να ελεγες οτι δεν θα πιασει αυτα που πρεπει ενω σε αυτο που ειπες γραφεις αυτο που λεω και εγω .οτι δυσκολα δεν θα πιασει το max αφου τα dslam θα ειναι κοντα.anyway και sorry gia to offtopic.το ιδιο εννοουμε μαλλον.anyway.θα τα πουμε απο το msn μην χαλαω το τοπικ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ναι τότε δεν γνώριζα και πολλά για το συγκεκριμένο θέμα, πλέον ξέρω ελάχιστα παραπάνω
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αυτο ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?Ειδα τις ταχυτητες και μου τρεχουν τα σαλια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ε στην Ελλάδα είναι αυτά υποτίθεται ήταν για τέλη 2010 με 2011
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ε στην Ελλάδα είναι αυτά υποτίθεται ήταν για τέλη 2010 με 2011 πανω που πηγα να πω.οπως λεει ο thresh 2010 ,2011. (θελει να το πιστευει ,βιαζεται να βαλει vdsl γρηγορα)χαχαχα e thresh.στην πραξη ειναι σαν το μετρο.εδω και χρονια γινεται.απο ftth εγινε vdsl απο vdsl στο τελος βλεπω την οικονομικη λυση να βαζουν κανα a/k παραπανω και να λενε ειδατε σαν αναβαθμισαμε.μεχρι να γινει το ονειρο πραγματικοτητα βλεπω να παταμε 2013 ανετα.thresh αν γινει το 2011 στους αμπελοκηπους κα ιστο χαλανδρι που ειναι τα πρωτα αστικα κεντρα που μπαινει οτιδηποτε καινουριο στο δικο μας περιφημο αστικο κεντρο θα γινει οπως παντα μετα απο κανα χρονο.ξεχασμενοι ειμαστε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 για αυτό είπα υποτίθεται, πλέον υποθέτω για μέσα προς τέλη 2011 πάντως από ότι έχω ακούσει σε περιοχές όπως η Άνοιξη για παράδειγμα έχουν μπει mini-dslams
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αισιοδοξο σε βλεπω.στην ανοιξη δεν ξερω αν εχουν μπει mini dslam αλλα αυτο που μπορω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι το αστικο κεντρο ειναι μια σταλια.στην αιθουσα παροχων δεν υπαρχουν παραπανω απο 2-3 εταιρειες για τον λογο οτι κανεις δεν παει να πληρωσει τοσα λεφτα τα μηχανηματα για τοσους λιγους πελατες.μπαινεις μεσα και ολη η αιθουσα ειναι αδεια.αν θυμαμαι σωστα εκει παιζει ote/forthnet/hol/vodafone.ο καθενας εχει μερικους δεκαδες πελατες.
Linus_21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για περιοχές Ηπείρου πότε προβλέπετε είπαμε?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 καλο καλο?αν παρεις τηλεφωνο θα σου πουν.ηπειρος?που ειναι αυτο?μηπως εννοειται οδος ηπειρου.
ubuntubu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τα δικτυακά έργα για το VDSL2 στις περιοχές που θα εγκατασταθεί αρχικά (Περιοχές Βόρειας Ελλάδας και Αμπελόκηποι στην Αθήνα) θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα εγκατασταθούν οι Καμπίνες. Το πρόγραμμα προχωράει κανονικά
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αλλα μετα θα κολλησει λογω χριστουγεννων και μετα επειδη ο οτε δεν εχει λεφτα και σαν το μετρο θα ειναι ετοιμο ....να δουμε κατι να γινει στην ελλαδα στην ωρα του.
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @pcharon η περιοχη που μενεις ειναι σχετικα νεα?δηλ.νεα καλωδιο οχι χαλκου κτλ?ή to vdsl δουλευει και με χαλκου αλλα οσο απομακρυνεσε φτανεις ταχυτητες τωρινου dsl? καμμια δοκιμαστικη hd tvbox σου δωσαν? βλεπω και τον παρακατω πινακα και μου κανουν ακομη περισσοτερο εντυπωση οι τιμες του απλου dsl και του adsl2+ που εχουμε εμεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.