washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Γιατί, έχω δουλέψει το VDSL νομίζεις? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H1wUIo6hWWc[/ame] (...με την έννοια "με τέτοια που γράφεις, ΠΩΣ και δε σ' έχει φάει λάχανο κανένας από 'δω μέσα..." ) ...α κι ένα ακόμη...σχετικό : vdsl-man , ένα πλήκτρο πιο πάνω απ' το S , είναι το W , plθ δλδ, μαθ βγήκανε τα μάτια...
vdsl-man Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εμένα πάντως που έχω Conn-x απο το διοδος δεν μου βγάζει το πανεπιστήμιο ως isp φιλε minarokeftes εμενα που ειμαι σε διοδοσ λεει το ιδρυμα. εχω παραθεσει και εικονα απο τον router με τισ ταχυτητεσ .
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...ο παπάθ, ο παχύθ, έφαγε παχιά φακή. ...ΓΙΑΤΙ παπά παχύ, έφαγεθ παχιά φακή;;; ...Ε;;!
vdsl-man Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...ο παπάθ, ο παχύθ,έφαγε παχιά φακή. ...ΓΙΑΤΙ παπά παχύ, έφαγεθ παχιά φακή;;; ...Ε;;! ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΩΡΕΥΟΥΝ......οτι ναναι.....!!!
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...ναι αλλά τώρα εκτόθ από το θ, μου γράφεις και το χορεύουν με ωμέγα... Αμαρτία είναι. Δεν είναι;
vdsl-man Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...ναι αλλά τώρα εκτόθ από το θ, μου γράφεις και το χορεύουν με ωμέγα... Αμαρτία είναι. Δεν είναι; ααα...οκ...δεν το ξανακανω......
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Α να σε χαρώ. Και είπαμε : (ακριβώς από) πάνω από το S, είναι το W. Κι όπου χρειάζεται τελικό ς , πατάς αυτό, κι όχι το αποκάτω του. Αλλιώς διαβάζουμε γραφόμενα ψευδού. Έτσι μου φαίνεται δηλαδή.
vdsl-man Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Α να σε χαρώ.Και είπαμε : (ακριβώς από) πάνω από το S, είναι το W. Κι όπου χρειάζεται τελικό ς , πατάς αυτό, κι όχι το αποκάτω του. Αλλιώς διαβάζουμε γραφόμενα ψευδού. Έτσι μου φαίνεται δηλαδή. οκ..............
PCharon Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Συμφορουμίτη vdsl-man μην ασχολείσαι με τον κύριο Washcloud. Είναι μέχρι να φάει το ξύλω του να ησυχάθει... Πάντως επειδή έχει γίνει μια παρεξήγηση, αν αμφιβάλλετε σας επιβεβαιώνω πως ο vdsl-man ΟΝΤΩΣ συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα και ταχύτητες του στυλ 70/35 (MΒΡPS, όχι στραγάλια) όντως υφίστανταν για λίγο καιρό στους χρήστες της υπηρεσίας (κάποιες δοκιμές προφανώς). Τώρα το αν είναι το πρώτο βιντεάκι από το πανεπιστήμιο κι αν το δεύτερο από το σπίτι, αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτά και τέλος.
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...στάματα ρε, πάνω που πείστηκε να γράφει ανθρωπινότερα και α ναι, ban youuuuuuuu
orotoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ποιλλωτάρυσ ακώμει κουφαλύτσα αι? (φιλικά το κουφαλίτσα.. )
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 lucky bastard... η γραμμή σου πως τα πάει από attenuation ? γιατί κλασικά αν είσαι μακρυά τέτοιες ταχύτητες δεν πρόκειται να δεις αφου λογικα το dslam θα ειναι στο καφαο δεν νομιζω οτι θα τον επηρεασει και πολυ το ποσο μακρια θα ειναι στο τελος απο τον οτε.η κανω λαθος?αφου μεχρι τον οτε οπτικη θα παιζει.εκτος αν εχει στα 400 μετρα το καφαο που αυτο σε ελαχιστες περιοχες γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ναι βρες και πιο παλιό post που έχει ήδη απαντηθεί
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 σε 20 σελιδες λιγο δυσκολο να το βρω.αντε γραψτο παλι.το λεω επειδη το vdsl λεει μεχρι 300 μετρα αν θυμαμαι σωστα πιανει το μεγιστο.αλλα θεωρητικα τα dslam θα πηγαιναν πανω στο καφαο οποτε...τωρα αν αλλαξε κατι δεν ξερω.καλα μεχρι να γινει μαζικα εχουμε ακομα πολυ καιρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2778928&postcount=74 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198511&postcount=91 ναι το γνωρίζω ότι μπαίνουν dslams στα ΚΑΦΑΟ, έχει αναφερθεί και από μένα 1+ χρόνο τώρα άσε που το αναφέρω και σε άλλα topics γενικότερα όταν η συζήτηση έχει σχέση με vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.