Προς το περιεχόμενο

Επιλέχτηκα για... πιλοτικό πρόγραμμα ΟΤΕ VDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα γίνει με τους εναλλακτικούς μόλις έρθει η VDSL?:devil:

Για την πιθανότητα ανάπτυξης δικτύου VDSL, που, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει προτείνει ο ΟΤΕ αντί της ανάπτυξης του δικτύου οπτικής ίνας, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού σημείωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν προχωρά γιατί, όπως τόνισε, υπάρχει πάντα ο φόβος ο ρυθμιστής να υποχρεώσει τον ΟΤΕ να προβεί στην ενοικίαση του δικτύου αυτού έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος και αυτό θα απαξιώσει την επένδυση και δεν θα του επιτρέψει να την εκμεταλλευτεί εμπορικά.

πηγή

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.! Από το καλοκαίρι είμαι και εγώ χρήστης του πιλοτικού vdsl

μέχρι τώρα είχα 50/10 και ποιο συγκεκριμένα ο Ρούτερ κλείδωνε στα 49999/9998.

εδώ και 3 μέρες περίπου κάτι άλλαξε και κλειδώνει στα 86000/55000.

Παραθέτω Φώτο παρακάτω για του λόγου το αληθές. Προφανώς δοκιμάζουν και τα 100mbit?

Περιμένω σχόλια…

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

το οποιο εχει σαν isp το πανεπιστημιο πειραια που αν δεν κανω λαθος εχει ετσι κι αλλιως 100/100 οπως ολα τα πανεπιστημια? :rolleyes:

Δημοσ.

καλά και ωραία όλα αυτά αλλά τι θα γίνει όταν αλλάξει η νομοθεσία , γιατί όλα τα ευρωπαϊκά κακά έρχονται και στη χώρα μας.

έμαθα πως κάποιος κάποιος στη γερμανία πλήρωσε πρόστιμο 1500 ευρά γιατί κατέβασε 1 cd.

οι πολύ μεγάλες ταχύτητες δεν θα είναι και τόσο χρήσιμες πιά όταν δε θα μπορείς να κατεβάζεις τίποτα.

Δημοσ.

και εγω συμφωνω ωσ προσ την τιμολογιση των γραμμων 50/10 & 100/50.παντοσ για το 50/10 κατω απο 50 ευρο τον μηνα δεν πιστευω να εχει με τιποτα.:X:X:X:X:X:X

Υ.Γ παντοσ πραγματικα πιστευω οτι αyτεσ οι ταχυτητεσ ειναι στην κυριολοξια αχρηστεσ για οικιακουσ χρηστεσ.:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

εδω και με ενα καλο 24αρι πιστευω εισαι full coble. μονο αν βαλουνε και τιποτα βιντεο κλησεισ η τιποτα αλλεσ extreme υπηρησιεσ να ειναι καπωσ χρησιμεσ.;);););););)

τεσπα παντοσ σαν εμπειρια ειναι φανταστικη τετιεσ ταχυτητσ και λιγοτερεσ 5-6mb εβλεπα μονο στην σχολη στο εργαστηριο επομενωσ για σπιτι καλα ειναι να το δεισ...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

ααα ..ξεχασα να πω προσ τον φιλο που λεει για τον isp πανεπιστιμιο πειραια ....απλα πριν το πιλοτικο ειχα φοιτικο πακετο.

αλλα αυτο δεν λεει και κατι το θεμα ειναι η ποιοτητα γραμμησ που εχεισ .

βασικα εμενα ειχαν περασει οπτικεσ ινεσ απο κατω οταν ειμουν στο δημοτικο 1995-1996.

και για οσουσ ξερουν ΤΕΚ ακροπολη.

Δημοσ.
και εγω συμφωνω ωσ προσ την τιμολογιση των γραμμων 50/10 & 100/50.παντοσ για το 50/10 κατω απο 50 ευρο τον μηνα δεν πιστευω να εχει με τιποτα.:X:X:X:X:X:X

Υ.Γ παντοσ πραγματικα πιστευω οτι αyτεσ οι ταχυτητεσ ειναι στην κυριολοξια αχρηστεσ για οικιακουσ χρηστεσ.:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

εδω και με ενα καλο 24αρι πιστευω εισαι full coble. μονο αν βαλουνε και τιποτα βιντεο κλησεισ η τιποτα αλλεσ extreme υπηρησιεσ να ειναι καπωσ χρησιμεσ.;);););););)

τεσπα παντοσ σαν εμπειρια ειναι φανταστικη τετιεσ ταχυτητσ και λιγοτερεσ 5-6mb εβλεπα μονο στην σχολη στο εργαστηριο επομενωσ για σπιτι καλα ειναι να το δεισ...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εως 24 mbps down μια χαρα ειναι αρκει να πιανεις ενα 15ρι τουλαχιστον αλλα το 1 που δινουν upload? Ας το κανουν 8 ξερω γω ή ακομα καλητερα 24/24

Δημοσ.

σωστοσ και το 1 up για 24 ειναι οντοσ λιγο.

αλλα επειδη τα χρονια περνανε και η τεχνολογια αλλαζει ( τουλαχιστον προσ το καλυτερο) σε μερικα χρονια ισωσ να λεμε και το 50/10 λιγο ( ισωσ λεω παντα)

αναμενουμε να δουμε τι θα δουμε.:-)

Δημοσ.

Να σου πω ρε συ vdsl-man, στο δέκτη IPTV τί κωδικό έβαλες εσύ? Το λειτούργησες καθόλου? Στείλε κανά ΠΜ και πες μου...

(κι άμα το λειτούργησες, πες μας τις εντυπώσεις σου, που ρώτησε και ο parsifal παραπάνω)

Δημοσ.

σχετικα με τον κωδικο που λεσ για τον δεκτη τι ακριβωσ εννοεισ? μου ειχαν δωσει εναν τετραψηφιο τοτε στην αρχη που τον βαζεισ για να ενργοποιησεισ την υπηρεσια connx tv.

απο εντηπωσεισ μεχρι τορα μια χαρα.σπασιματα στην εικονα παρα πολυ σπανια εωσ καθολου θα ελεγα.ενα περιεργο παρατηρησα ειναι οτι εχει δικια του ιπ ο δεκτησ 10.χχχ.χχχ.χχχ καπωσ ετσι.

απο καναλια μεχρι τορα εχουν 45 αν θυμαμε καλα.εικονα hd φανταστικη.

οι μετρησεισ απο speedtest που ειχα στηλει ποιο πριν ειναι με ανοιχτο connx tv.

περιπου 400 με 500 κβ τραβαει το connc tv.πσιχουλα δηλαδη για τα δεδομενα τησ γραμμησ.

εχει μεσα στο μενου καποιεσ ταινεισ να τισ αγορασεισ και να τισ δεισ , με χρεωσεισ 3-5 ευρο και καινουργιεσ.

γενικα παντοσ δεν ειχα κανενα σχεδον προβλημα ουτε με την γραμμη ουτε με το coonx tv.

για πιλοτικο προγραμαμ μια χαρα εχει παει μεχρι τορα, δηλαδη τι μια χαρα ειναι τελειωσ απροβληματιστο.:-)

Δημοσ.
σχετικα με τον κωδικο που λεσ για τον δεκτη τι ακριβωσ εννοεισ? μου ειχαν δωσει εναν τετραψηφιο τοτε στην αρχη που τον βαζεισ για να ενργοποιησεισ την υπηρεσια connx tv.

Αυτό εννοώ κι εγώ, εμένα δεν μου τον έδωσαν, δεν έγραφε πουθενά τίποτα... :confused:

Oh wait, τετραψήφιο είπες? Α, ωραία, 1000 πρσπάθειες στο τηλεκοντρόλ είναι, με ένα brute-force hack το 'χω... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ναι μονο 9999 συνδιασμοι ειναι..:-D:-D:-D:-D:-D:-D. παρτουσ τηλ να στο δωσουν.καλα μεχρι τορα δεν εχεισ δουλεψει καθολου τον δεκτη? χανεισ χανεισ...

Δημοσ.
Αυτό εννοώ κι εγώ, εμένα δεν μου τον έδωσαν, δεν έγραφε πουθενά τίποτα... :confused:

Oh wait, τετραψήφιο είπες? Α, ωραία, 1000 πρσπάθειες στο τηλεκοντρόλ είναι, με ένα brute-force hack το 'χω... :lol: :lol: :lol:

10.000 :-) μήπως σε αποθάρρυνα?

Δημοσ.

δικιο εχεισ ειναι και το 0000 ε ενταξει μωρε ξεκινα τορα μεχρι το καλοκαιρι θα το εχεισ βρει.....:lol: 0000-9999!!! μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...