PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...και μου είπαν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση, απλά θα συμμετάσχω εως τη λέξη του προγράμματος και ύστερα από τη δοκιμή θα συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο και θα επανέρθω εκεί που ήμουν ή όπου αλλού θέλω. Καλό ή κακό? Τί να κάνω? Υ.Γ. Ταχύτητες 50/10 MBPPS
tectonator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 :Πόσο θα διαρκεί το πρόγραμμα? Η γραμμή θα είναι σταθερή? Ρώτα αν προβλέπεται και καμμία εκπτωσούλα/δώρο για αυτούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα όταν αυτό θα διατεθεί στο ευρύ κοινό. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι να μάθεις κατά πόσο θα είναι σταθερή η γραμμή.
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 :Πόσο θα διαρκεί το πρόγραμμα? Δεν ξέρω (φαντάζομαι λίγους μήνες). Θα ρωτήσω. Η γραμμή θα είναι σταθερή? Σωστά, Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Είπανε για πολλά δωρεάν αλλά δεν τα συγκράτησα όλα. Προς το παρόν είμαι θετικός όχι επειδή είμαι από τα άτομα που τρελαίνονται με ταχύτητες κτλ αλλά επειδή μου αρέσει σαν ιδέα να συμμετάσχω! Αν κάποιος έχει άποψη όπως ο έκφρασε tectonator ή κάποια εμπειρία ας μου πει. Ευχαριστώ. (ελπίζω μόνο να μη χάσω και αυτά που έχω κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αυτό φοβάμαι κυρίως)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 lucky bastard... η γραμμή σου πως τα πάει από attenuation ? γιατί κλασικά αν είσαι μακρυά τέτοιες ταχύτητες δεν πρόκειται να δεις
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 η γραμμή σου πως τα πάει από attenuation ? γιατί κλασικά αν είσαι μακρυά τέτοιες ταχύτητες δεν πρόκειται να δεις Πώς τα πάει? Ζηλευτά μάλλον... Μάλλον θα δεχτώ, φυσικά περιμένω τις (αρνητικές ειδικά, αν υπάρχουν) γνώμες σας μέχρι αύριο το πρωί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 νούμερο db θα βόλευε περισσότερο
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όταν λέμε επιλέχτηκες τι εννοούμε; Έκανες αίτηση ή τυχαία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τυχαία κλασικά, αν ήταν θα είχε πήξει στις αιτήσεις ο ΟΤΕ άσε που θα το είχε ανακοινώσει...
PCharon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όταν λέμε επιλέχτηκες τι εννοούμε; Έκανες αίτηση ή τυχαία; Εννοείται τυχαία.
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εμένα γιατί ποτέ δεν μου τυχαίνουν τέτοια; Τέσπα... εγώ θα το έκανα.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Και γω θελώώώώώώ Το σκέφτεσαι κιολάς; Βέβαια παίζεις να έχεις ανεβοκατεβάσματα μιας και θα είσαι πειραματόζωο... Αλλα τα 50 είναι 50
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 φίλε, είχα επιλεγεί τοον παλιό καιρό, από την ΧΟΛ, για το πιλοτικό της πρόγραμμα στα 4μβ, όταν οι ταχύτητες ήταν ακόμα στα 512 στην αγορα. Περνάς ένα δύσκολο κομμάτι, εκεί γύρω στις πρώτες 15 ημέρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η γραμμή σου, αλλα μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα! σου συνιστώ να το κάνεις!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.