giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μήπως δε στέλνουν στην Ελλάδα; Παίζει και αυτό!Μπορεί να στέλνουν μόνο σε Αγγλία π.χ. Edit:Τώρα το είδα: Rest of World - 15 days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μετά το Πάσχα θα δούμεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 PS: Εγώ ζήτησα αποστολή Αγγλία, απλά ψιλιάζομαι επειδή την παραγγελία την είχα κάνει όταν ήμουν εκτός Αγγλίας (σσ. Λιθουανία) και αυτομάτως ακυρώνεται λόγω πιθανού fraud...τέσπα θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ρε τα λεφτά μας πίσω λεμεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έλαβε κανείς μπρελόκ??Γιατί εγώ ακόμη περιμένω... Και εγώ επίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγώ τώρα το παρήγγειλα. Μπορεί και να τελείωσαν τα αποθέματα (απανταχού τζαμπατζήδες είμαστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.