Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει αυτα ειναι γουστα.... και εγω ειμαι πιστος στην Intel...Παντως οι καινουργοι επεξεργαστες και των δυο εταιρειων θεριζουν!!!!!

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ενταξει αυτα ειναι γουστα.... και εγω ειμαι πιστος στην Intel...Παντως οι καινουργοι επεξεργαστες και των δυο εταιρειων θεριζουν!!!!!

σωστός ο παίχτης;););)

Δημοσ.

καθε χρονο και καλυτερα. αυτα ειναι

INTEL RULEZZZ :-D

According to the fresh information from IDC, in the EMEA market AMD scored 19.8 percent of total desktop market in Q1 2009. Intel grew its market share to 80.2 percent.

A year before in Q1 2008 AMD had 23.7 percent, while Intel had 76.2 percent of the desktop market share, and others had 0.2 percent of market share and AMD managed to drop down to 20.7 percent in Q4 2008 while Intel grew to 79.3 percent.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13569&

Δημοσ.
καθε χρονο και καλυτερα. αυτα ειναι

INTEL RULEZZZ :-D

According to the fresh information from IDC, in the EMEA market AMD scored 19.8 percent of total desktop market in Q1 2009. Intel grew its market share to 80.2 percent.

A year before in Q1 2008 AMD had 23.7 percent, while Intel had 76.2 percent of the desktop market share, and others had 0.2 percent of market share and AMD managed to drop down to 20.7 percent in Q4 2008 while Intel grew to 79.3 percent.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13569&

Ότι θέλουμε διαβάζουμε ε; Το desktop market και ιδιαίτερα για EMEA (Europe, Middle East and Africa σημαίνει νομίζω) είναι ένα μικρό κομμάτι της αγοράς. Δες εδώ καλύτερα για μια συνολική άποψη http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13511&Itemid=35

AMD's market share jumps to 20.9%

Storm the gates

It seems like Phenom II will not only be remembered as one of the best-bang-for-buck processors on the market, but rather the series that reminded AMD of what it was like to be a serious competitor. The reason for such claims arises from the fact that Mercury Research announced that as of last quarter, AMD has 20.9% of the market, which is a number this company surely hasn’t seen in a while.

Q4 2008 saw AMD snatching a 17% share compared to Intel’s 82.1%, so the latest developments have seen Intel’s share shrunk to 78.2% whereas AMD is up to “Phenomenal” 20.9%.

However, Mercury Research’s Dean McCarron added how the quarter has been defined by inventory adjustments, meaning that manufacturers have cleared the excess inventory caused by the recession, so these statistics should be taken with a grain of salt.

Nevertheless, the fact remains that AMD is getting better as Bright Side Of News also reports that a top-tier motherboard vendor has gone from 8% AMD – 92% Intel ratio to a 30% AMD – 70% Intel with plans for even 40% AMD - 60% Intel in Q2. Such news would be a godsend to AMD, but the same goes for end-users as we’d probably end up witnessing the mother of all price wars, something that end-users can never get enough of.

• Super Moderators
Δημοσ.

τεράστια η διαφορά και πάλι, αν οι Phenom 2 έβγαιναν 6 μήνες πριν από τους πρώτους Phenom θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα...

Δημοσ.

Πώς διάολο υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν εταιρείες δεν μπορώ να το καταλάβω... Γουστάρετε να τα παίρνουν οι CEOs της μεν από αυτούς της δε? Ότι να 'ναι...

• Super Moderators
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που υποστηρίζει μανιωδώς κάποιος μια ποδοσφαιρική κτλπ ομάδα ίσως? :o

Δημοσ.
για τον ίδιο λόγο που υποστηρίζει μανιωδώς κάποιος μια ποδοσφαιρική κτλπ ομάδα ίσως? :o

ναι αμε...σε λιγο καιρο η intel και η amd θα κοβουν και διαρκειας για τους φιλαθλους της...

Δημοσ.

@Thresh: Εχμμμ, όχι? Δεν θα επεκταθώ για να μην εκτροχιαστεί το thread, ότι θες με πμ.

Απλά δεν τίθεται θέμα παραλληλισμού των 2 περιπτώσεων. Κάποιο άλλο παράδειγμα θα ήταν πιο ταιριαστό ενδεχομένως.

Δημοσ.

Πάντως ο elven έχει την πιο μετριοπαθή αντιμετόπιση, κακώς του την πέφτετε.

Το ότι η AMD "έκοψε" από το σώμα της την Global-πως-την-λένε μπορεί μεν να δείχνει στην ουσία ότι η Global είναι κομμάτι της AMD, αλλά αυτό θα πρέπει να φαίνεται και στο τυπικό μέρος. Αλλιώς, όπως και να το κάνουμε, το να χρησιμοποιεί την αδειοδότηση της Intel μια εταιρία που δεν φαίνεται να ανήκει στην AMD αποτελεί - προφανώς - παραβίαση των όρων της σύμβασης.

Αυτό που μένει να φανεί είναι η ακριβής σχέση που έχει η AMD με την Global, αν και ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση (αν δηλαδή φανεί ότι η Global δεν είναι θυγατρική της AMD) έχω την εντύπωση ότι οι 2 μεγάλες εταιρείες θα τα βρουν με μια αναπροσαρμογή της αδειοδότησης. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πει και ο elven, δεν νομίζω ότι υποστηρίζει την Intel.

Δημοσ.
Πώς διάολο υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν εταιρείες δεν μπορώ να το καταλάβω... Γουστάρετε να τα παίρνουν οι CEOs της μεν από αυτούς της δε? Ότι να 'ναι...

δεν ξερω κατα πόσο ισχυει αυτο

γιατι τα δεδομενα και οι αγοραστές αλλάζουν προτιμισεις αναλογα με την αποδωση του προιόντος δεν νομιζω να μενανε πχ στην αμδ αν δεν εβγαζε πλεον καινουργιους επεξεργαστες ή αντιστοιχα στην ιντελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...