Προς το περιεχόμενο

boot camp

voulafoufri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρομαι που σας βρήκα,αλλά και που πριν απο 3 μέρες απόκτησα τον πρώτο μου i Mac 2,66 GHz !!

Είμαι ενθουσιασμένη μαζί του,αν και αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία,και λογικό αφού είμαι καινούργια!

Αν μπορείται να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ!

Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Windows XP,αλλά δεν τα κατάφερα.

Απο το Boot Camp χώρισα τον δίσκο σε 35 GB ,για τα Windows XP,έβαλα το CD Windows XP και έκανα εγκατάσταση στο partision 3<BOOTCAMP> {FAT32} και επέλεξα NTFS format.

Κατόπιν όταν μου είπε οτι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί ,έβαλα τα CD Mac και έκαναν εγκατάσταση,έκανε επανακίνηση και δούλεψε κανονικά χωρις τα Windows βέβαια!

Μάλλον μετά την εγκατάσταση των Windows και οταν έβγαλα το CD Mac ,εκεί το έχασα .....

1)Μήπως θα έπρεπε να το αφήσω ακομα μέσα ;

2)Επρεπε να ανοίξουν τα Windows απευθείας ,και μετά να βάλω τα CD Μac;

3)Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο δίσκο με τις συνεχείς (3-4 μέχρι τώρα) προσπάθειες για την εγκατασταση των Windows;

Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων για την πολύτιμη βοηθειά σας!!! [/i]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν ανοίγει το Mac, πριν εμφανιστεί η άσπρη οθόνη με το μηλαράκι και ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος "ντιν", κρατάμε πατημένο το κουμπί Alt στο πληκτρολόγιο.

Έτσι, αντί να φορτώσει κατ' ευθείαν το Mac OS X, μας βγάζει 2 εικονίδια (Mac OS X & Windows) και διαλέγουμε ποιό από τα δύο θέλουμε να φορτώσει.

Αν θέλουμε να φορτώνει κατ' ευθείαν τα Windows (και να πατάμε το Alt στην αρχή για να διαλέξουμε το Mac OS X) πάμε στο System Preferences, βρίσκουμε το εικονίδιο Startup Disk, το πατάμε και διαλέγουμε με ποιό λειτουργικό θέλουμε να ξεκινάει. Αντίστοιχη επιλογή υπάρχει και στο Control Panel των Windows (δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά είναι κάτι σαν Boot Camp Options ή κάπως έτσι).

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,θα κανω έτσι όπως μου είπες!

Εκανα οτι μου είπες και βρηκα δύο δίσκους που και οι δύο γράφουν Mac OS X on Mac,που αυτό προφανώς δείχνει οτι δεν έχουν εγκατασταθεί τα Windows XP.

Προσπάθησα να ξανακάνω εγκατάσταση και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:

Τhe startup disk cannot be partitioned or restore to a single partition.

The startup disk must be formatted as a single Mac OS Extended (Journaled) volume or already partitioned by Boot Camp Assistant for installing Windows.

Τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω την εγκατάσταση των windows,δεδομένου του οτι δεν μου δίνει κάποια επιλογή για να συνεχίσω;

κανεις delete το παρτιτιον με ονομα BOOTCAMP και κανεις create new αν θυμαμαι καλα σε ntfs. και κανεις install τα windows σε εκεινο το παρτιτιον κε μετα πατας alt για να διαλεξεις σε ποιο λειτουργικο να μπουταρεις.

κανεις delete το παρτιτιον με ονομα BOOTCAMP και κανεις create new αν θυμαμαι καλα σε ntfs. και κανεις install τα windows σε εκεινο το παρτιτιον κε μετα πατας alt για να διαλεξεις σε ποιο λειτουργικο να μπουταρεις.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...