GIANNIS400 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 έχω αυτην την mobo http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=251&maincat_no=1, εχω κάνει το τελευταιο bios update.Επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα αλλα απ οτι βλεπω στην σελιδα που εκθετω ποιο πάνω δεν εχει το cpu που με ενδιαφερει.Μηπως καπου αλλου θα λεει αν τεριάζει στην συγκεκριμένη μητρικη.
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 έχω αυτην την mobo http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=251&maincat_no=1, εχω κάνει το τελευταιο bios update.Επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα αλλα απ οτι βλεπω στην σελιδα που εκθετω ποιο πάνω δεν εχει το cpu που με ενδιαφερει.Μηπως καπου αλλου θα λεει αν τεριάζει στην συγκεκριμένη μητρικη. http://www.guru3d.com/article/amd-athlon-x2-7750-be-review/ αν ειναι αυτος οχι
geobot24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απο τι φαινεται στη σελιδα που εδωσες οντως δεν τον εχει τον 7750 στους υποστηριζομενους επεξεργαστες...αυτο ομως το προβλημα το εχουν και καποιοι αλλοι απο τι διαβασα λεγοντας οτι λογω του παλιου chipset(nvidia 570) δεν υποστηριζεται ο 7750. Αν προκειτα να τον αγορασεις μη το ρισκαρεις κατα τη γνωμη μου...
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απο τι φαινεται στη σελιδα που εδωσες οντως δεν τον εχει τον 7750 στους υποστηριζομενους επεξεργαστες...αυτο ομως το προβλημα το εχουν και καποιοι αλλοι απο τι διαβασα λεγοντας οτι λογω του παλιου chipset(nvidia 570) δεν υποστηριζεται ο 7750. Αν προκειτα να τον αγορασεις μη το ρισκαρεις κατα τη γνωμη μου... το θεμα ειναι οτι ενα παιδι που ξερω πριν κανα 5μηνο μου ειχε πει οτι ισως μπενει αυτος ο cpu με αυτην την μητρικη.Αυτο το παιδι τωρα ειναι εξωτερικο και δεν μπορω να επικοινωνήσω να τον ρωτησω. Αυτος ειναι ο cpu notios7 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957. Και κατι αλλο που σκεφτομαι τωρα, ο συγκεκριμμενος cpu που λέω ειναι καλήτερος απο τον am2 6000 στα 90nm που εχω τωρα.
geobot24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το θεμα ειναι οτι ενα παιδι που ξερω πριν κανα 5μηνο μου ειχε πει οτι ισως μπενει αυτος ο cpu με αυτην την μητρικη.Αυτο το παιδι τωρα ειναι εξωτερικο και δεν μπορω να επικοινωνήσω να τον ρωτησω.Αυτος ειναι ο cpu notios7 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957. Και κατι αλλο που σκεφτομαι τωρα, ο συγκεκριμμενος cpu που λέω ειναι καλήτερος απο τον am2 6000 στα 90nm που εχω τωρα. Καταρχας οτι ειναι καλυτερος απο τον 6000 ειναι σιγουρο. Επισης σε θεμα socket σιγουρα μπαινει στη μητρικη σου. Το προβλημα ειναι οτι παιζει να μην υποστηριζεται λειτουργικα απο τη μητρικη.
mits@kos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πάρε τον Χ2 6000+ να κάνεις τη δουλειά σου, λίγο θα χάσεις σε επιδόσεις, αλλά ανάθεμα κι αν το καταλάβεις σε 24/7 χρήση ή παιχνίδια (εφόσον έχεις και δυνατή GPU).
geobot24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πάρε τον Χ2 6000+ να κάνεις τη δουλειά σου, λίγο θα χάσεις σε επιδόσεις, αλλά ανάθεμα κι αν το καταλάβεις σε 24/7 χρήση ή παιχνίδια (εφόσον έχεις και δυνατή GPU). +1 Σιγουρη λυση!
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πάρε τον Χ2 6000+ να κάνεις τη δουλειά σου, λίγο θα χάσεις σε επιδόσεις, αλλά ανάθεμα κι αν το καταλάβεις σε 24/7 χρήση ή παιχνίδια (εφόσον έχεις και δυνατή GPU). sory δεν ειπα πριν οτι είδη εχω τον am2 6000 στo υπ/στη μου, και αφου δεν το γραφει και η υπογραφη μου πως να το ξερεις-ξερετε . Ειπα μήπως τον άλαζα μπας και εβλεπα μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις. Μηπως πρεπει να στειλω e-mail στην msi να μου πει αν τεριαζει ο 7750
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 sory δεν ειπα πριν οτι είδη εχω τον am2 6000 στo υπ/στη μου, και αφου δεν το γραφει και η υπογραφη μου πως να το ξερεις-ξερετε .Ειπα μήπως τον άλαζα μπας και εβλεπα μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις. Μηπως πρεπει να στειλω e-mail στην msi να μου πει αν τεριαζει ο 7750 μην το ζαλιζεις το κεφαλι σου.αν σου εχει κατσει δωσε αυτα που εχεις και παρε μια μητρικη και τον επεξεργαστη που θελεις και καθαρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.