Προς το περιεχόμενο

Delete 2many files

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια φορά κατεβάζω ολόκληρες σελίδες για να τις μελετήσω στο χωριό που δεν έχω δυνατή σύνδεση.Μετά,όταν είναι να τις σβήσω,απλώς φορμάρω τον (εξωτερικό) δίσκο που αποθηκεύω τις σελίδες αυτές.

Υπάρχει μη μπακαλίστικος τρόπος;:P

Υ.Γ.Win Vista Home premium 32bit.

Thnkz.

Δημοσ.

Δεν είναι μπακαλίστικος ο τρόπος που χρησιμοποιείς, απλά δεν τον λες και πολύ ευέλικτο. Αν έχεις π.χ. και άλλα αρχεία στον εξωτερικό δίσκο που θέλεις να τα κρατήσεις; Θα μπορούσες να χωρίσεις το δίσκο σε partitions, το ένα εκ των οποίων να είναι μόνο γι' αυτήν τη δουλειά που περιγράφεις.

Για ποιο λόγο όμως προτίμησες αυτόν τον τρόπο από τον πιο ορθόδοξο της απλής διαγραφής μέσω π.χ. Windows Explorer; Ταχύτητα (χιλιάδες αρχεία); Κάτι άλλο... ;

Δημοσ.
Δεν είναι μπακαλίστικος ο τρόπος που χρησιμοποιείς, απλά δεν τον λες και πολύ ευέλικτο. Αν έχεις π.χ. και άλλα αρχεία στον εξωτερικό δίσκο που θέλεις να τα κρατήσεις; Θα μπορούσες να χωρίσεις το δίσκο σε partitions, το ένα εκ των οποίων να είναι μόνο γι' αυτήν τη δουλειά που περιγράφεις.

Για ποιο λόγο όμως προτίμησες αυτόν τον τρόπο από τον πιο ορθόδοξο της απλής διαγραφής μέσω π.χ. Windows Explorer; Ταχύτητα (χιλιάδες αρχεία); Κάτι άλλο... ;

Χιλιάδες αρχεία.Και αυτή τη φορά είναι αποθηκευμένα στον C:\:cry:

Δημοσ.

Απλή διαγραφή τότε, και καλό κουράγιο! Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μπορείς να αφήσεις τη διαγραφή να γίνεται στο παρασκήνιο και να συνεχίσεις να δουλεύεις στο μηχάνημα.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να έχεις πιο compact αποθήκευση, αλλά αυτοί κι αν είναι μπακαλίστικοι. Π.χ. ένας που μου έρχεται τώρα είναι να μαζεύεις και να «καις» τα αρχεία σε ένα ISO, το οποίο θα φορτώνεις σε ένα εικονικό drive. Πιο γρήγορη διαγραφή των (λίγων) ISO files, αλλά έχεις χάσει χρόνο στη δημιουργία τους. «Μία ή άλλη» θα σου έρθει...

Δημοσ.

Με 3gb Ram και διπλοπήρυνο Ιντελ,σε καμια βδομάδα μπορεί.

Έλεγα μπας και βρεθεί άκρη να bootάρω σε live linux και τα σκοτώσω από κει,ίσως υπάρχει πιό γρήγορος τρόπος...

Δημοσ.

Δε νομίζω πως θα γίνει πιο γρήγορα η δουλειά από LiveCD. Είναι μάλιστα πιθανόν να συμβεί το ακριβώς αντίθετο, αν μιλάμε για NTFS filesystem (οπότε και θα πρέπει να προσπελάσεις το partition μέσω ntfs-3g). Βάλε και τον χρόνο που έχασες μέχρι να γίνει το restart και να «σηκωθεί» το LiveCD: θα είχαν σβηστεί ήδη αρκετά αρχεία αν είχες ξεκινήσει τη διαγραφή από Windows.

Δημοσ.

Απλά πήγαινε σε κονσόλα και γράψε

deltree c:\path\to\folder

(ή rd /s /q C:\path\to\folder ? Πωπω με τη μετάβαση σε Linux τα ξέχασα...)

Αν θυμάμαι καλά είναι πολύ πιο γρήγορο από ότι μέσω GUI.

Δημοσ.

Αν έκανες ένα αρχείο .bat και έβαζες μέσα το παρακάτω

@echo off

deltree TEMP /y *.*

και το έβαζες στον εξωτερικό;

Απλά άλλαξε το TEMP με το όνομα του φακέλου που έχεις τα αρχεία, προτίμησε αγγλικά γράμματα στο όνομα φακέλου και με μικρή λέξη. Το όνομα TEMP είναι απλό και εύκολο.

Μετά απλά τρέξε το αρχείο .bat και θα σβήσει τον φάκελο που του ορίζεις μαζί με τους υποφακέλους χωρίς να ρωτήσει τίποτα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει deltree command σε Win2K και πάνω, παιδιά. Η εντολή είναι αυτή που έδωσε ο alkisg:

>rd /s/q <TARGET_DIR>

Τώρα, για το παρακάτω:

...έχω κάποιες αμφιβολίες, αλλά ήδη το τσεκάρω με κάποια utilities.

Edit: Υπάρχει όντως κάποιο κέρδος μέσω cmd. Δοκίμασα σε 2 όμοιους καταλόγους. Ο καθένας τους περιείχε 5 υποκαταλόγους με συνολικά 50000 αρχεία των 3KB έκαστο (κατά μ.ό.):

Διαγραφή μέσω GUI (με χρήση Shift+Del εννοείται): 26.69sec

Διαγραφή μέσω CMD: 21.89sec

Τα αρχεία δημιουργήθηκαν με αυτό το utility. Η realtime προστασία του antivirus που χρησιμοποιώ ήταν κλειστή. Τα παραπάνω σε AMD Athlon 64 X2 5000+, 3GB RAM, WD640AAKS SATA-II που τρέχει Windows XP SP3.

Δημοσ.

Μελλοντικά πάντως νομίζω ότι το quick format ολόκληρου (μικρού) partition είναι πιο καλή ιδέα...

Δημοσ.
Απλά πήγαινε σε κονσόλα και γράψε

deltree c:\path\to\folder

(ή rd /s /q C:\path\to\folder ? Πωπω με τη μετάβαση σε Linux τα ξέχασα...)

Με την απλοποίηση (rd /s/q <TARGET_DIR>)που έδωσε ο parcy,καθάρισα εν ριπή οφθαλμού.

Σας περιμένει μόνιμα καφές στην τρυπούλα μου.Thnkz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...