Προς το περιεχόμενο

Microsoft Sidewinder X5 mouse

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρυθμιζόμενο Βάρος: Μπορείτε να αυξήσετε από 5 μέχρι και 30 γραμμάρια το βάρος του mouse με τα παρεχόμενα 4 βαρίδια.(Η αύξηση γίνεται ανα 5 γραμμάρια).

Επισης εχει LCD Οθόνη, μεταλλικό Scroll Wheel και μεταλλικά Side Buttons.

Νομιζω ομως οτι δεν αξιζει τα 2-πλασια λεφτα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το εχω πάρει κι εγω το εν λόγο ποντίκι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570727και δν μπορώ να καταλάβω την λειτουργλία των τριών κόκκινων κουμπιών τα πλα΄ι΄νά ΟΚ forward back απλα δεν δουλεύουν στα παιχνίδια όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το εχω πάρει κι εγω το εν λόγο ποντίκι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570727και δν μπορώ να καταλάβω την λειτουργλία των τριών κόκκινων κουμπιών τα πλα΄ι΄νά ΟΚ forward back απλα δεν δουλεύουν στα παιχνίδια όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του ευχαριστώ.

Τα 3 κοκκινα κοθμπια ρυθμιζουν το dpi,΄ή πιο απλα την ευαισθησια του mouse.

Ειδικα αν εχεις εγκαταστησει τους Drivers που ειχε, μπορεις μεσα απο τα properties του mouse να ορισεις σε τι τιμη να ειναι για το καθε κουμπι.

Επισημα τι ειναι το DPI: For mouse products, DPI is the standard used to measure the mouse sensitivity, expressed as the number of DPIs (dots per linear inch) that a device can detect. The greater the number of DPIs, the higher the mouse sensitivity, and the faster the pointer speed.

Some mouse models include dedicated buttons (DPI On-the-fly buttons) you can use to instantly adjust your mouse sensitivity (DPI).

By changing the DPI, you can instantly adjust your pointer speed for precision tasks, such as in-game targeting or photo editing.

Τα πλαινα κουμπια πρεπει να τα ορισεις μεσα απο το μενου του καθε παιχνιδιου για το τι λειτουργια θα κανουν.

Επισεις μπορεις να αλλαξεις αν θα ειναι το forward back και να του ορισεις εσυ να κανει οτι θες. (εγω πχ του εχω βαλει για magnify)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...