Narayan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134010075&onlinepromo=OFFER0111
k_dinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πολυ καλη τιμη, εγω το πηρα σε 'προσφορα' απο το you στα 30 ευρω οταν στο e-shop εκανε 55
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το παρήγγειλα την Παρασκευή, ακόμα το περιμένω... "παράδοση εντός 24 ωρών!" και βλέπω σήμερα κλήση στο κινητό 8:35, τους παίρνω τηλέφωνο και τι μου λένε; "Σας κάλεσε η μεταφορική μας αλλά δεν σας βρήκανε από ότι βλέπω το προϊόν σας δρομολογήθηκε για αύριο" (Αύριο είναι 25 Μαρτίου...):lol::lol: Τι καραγκιόζηδες!!!!
kostasR1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Παιδιά εγώ παράγγειλα 2 και μου ήρθανε στην επαρχία σε 2 μέρες με speedex και έξοδα μόνο 3 ευρώ. Προσοχή το ποντίκι είναι DSP, κάτι το οποίο δεν αναφέρεται από όσο είδα. Είναι μόνο του σε ένα σακουλάκι και τίποτα άλλο. Δεν είναι στην ωραία κόκκινη συσκευασία της Microsoft που βλέπεται στα ratail καταστήματα.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τι @@ριές είναι αυτές; τώρα φταίω αν τους το ξαναστείλω πίσω;
kokeroulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τους drivers για αυτο το ποντίκι?
giorgos147 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τους drivers για αυτο το ποντίκι? Εδώ. Μήνυμα.Στοπ. Λίγα γράμματα. Στοπ.Ελπίζω να βοήθησα. Στοπ.
kingofgreece Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι αξιόπιστο site; plus4u.gr + pc1.gr = eshop.gr (mother company)
Fazertzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ.Μήνυμα.Στοπ. Λίγα γράμματα. Στοπ.Ελπίζω να βοήθησα. Στοπ. Φίλε μου πήρα και εγώ το εν λόγω ποντίκι. Και δεν μπορώ να βρω drivers για XP. Το link που δίνεις το βρήκα και εγώ αλλά μάλλον δεν δουλεύει. Και κάτι σχετικό - άσχετο Μακρυά από plus4u έχω πάνω από μια βδομάδα που τρέχω με δαυτους. Την πρώτη φορά ελαττωματικό προϊόν μετά το ποντίκι χωρίς drivers. Χώρια το περίμενε... Πολύ χάλια για εμένα. Δεν ξανά παραγγέλνω από εκεί
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μου πήρα και εγώ το εν λόγω ποντίκι. Και δεν μπορώ να βρω drivers για XP. Το link που δίνεις το βρήκα και εγώ αλλά μάλλον δεν δουλεύει. Και κάτι σχετικό - άσχετο Μακρυά από plus4u έχω πάνω από μια βδομάδα που τρέχω με δαυτους. Την πρώτη φορά ελαττωματικό προϊόν μετά το ποντίκι χωρίς drivers. Χώρια το περίμενε... Πολύ χάλια για εμένα. Δεν ξανά παραγγέλνω από εκεί Η ιστοσελίδα που σου έδωσα είναι από τη Microsoft. Απλά, κάτι δε κάνεις εσύ σωστά. Επέλεξε από το Drop Down μενού αυτά που θες, και μετά "Go". -Δεν απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με στόχο τη βοήθεια . Οχι για κάποιο λόγο. Αλλά, δε προλαβαίνω
Fazertzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Η ιστοσελίδα που σου έδωσα είναι από τη Microsoft. Απλά, κάτι δε κάνεις εσύ σωστά.Επέλεξε από το Drop Down μενού αυτά που θες, και μετά "Go". -Δεν απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με στόχο τη βοήθεια . Οχι για κάποιο λόγο. Αλλά, δε προλαβαίνω Επιλέγω το προϊόν αλλά όταν πάω να επιλέξω λειτουργικό απλά δεν βγάζει τπτ. Είμαστε και πατριωτάκια Χαλκίδα μένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.