Προς το περιεχόμενο

Ενσωματωση ελληνικων υποτιτλων σε divx

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,πηρα ενα home cinema το samsung ht-z110 και αν και λεει οτι υποστηριζει ελληνικα.εβαλα το country code αλλα συνεχιζει να τα δειχνει κινεζικα.Υποστηριζει μονο str σε ansi ο player.

Πως μπορω να εσωματωσω υποτιτλους str σε divx ταινια?

Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα ειμαι ασχετος.Βοηθηστε με.

Εψαξα λιγο το forum και βρηκα το avidemux.Tι ρυθμισεις κανω στο subtitler για να βλεπω ελληνικα?

Tι επιλογες κανω γενικα για hard subs?

Δημοσ.

Mετά από 5 χρόνια στο φόρουμ θα περίμενε κανείς πως έχεις μάθει να χρησιμοποιείς το search feature

Δημοσ.
Mετά από 5 χρόνια στο φόρουμ θα περίμενε κανείς πως έχεις μάθει να χρησιμοποιείς το search feature

Ναι αλλα εχω ηδη προβλημα με το προγραμμα.Μπορει ναμου πει καποιος που το δουλευει step by step πως ενσωματωνω υποτιτλους?

Οταν παω στο subtitler επιλεγω greek?Και arial fonts?

Το εκανα και οχι μονο δεν επαιξε υποτιτλους αλλα δεν επαιξε καν το αρχειο.

Και εκανα output divx4.

Tι κανω λαθος?

Με το convertxdvd τα καταφερα αλλα δεν μου αρεσει...τρωει χρονο και χωρο.

Μου το εκανε στο διπλασιο χρονο και μου εβγαλε αρχειο 3 γιγα.Ελεος.

Δημοσ.

Με το convertxdvd τα καταφερα αλλα δεν μου αρεσει...τρωει χρονο και χωρο.

Μου το εκανε στο διπλασιο χρονο και μου εβγαλε αρχειο 3 γιγα.Ελεος.

Λογικο ειναι αφου το προγραμμα αυτο ειναι για μετατροπη σε dvd .

Δημοσ.
Λοιπον,πηρα ενα home cinema το samsung ht-z110 και αν και λεει οτι υποστηριζει ελληνικα.εβαλα το country code αλλα συνεχιζει να τα δειχνει κινεζικα.Υποστηριζει μονο str σε ansi ο player.

Πως μπορω να εσωματωσω υποτιτλους str σε divx ταινια?

Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα ειμαι ασχετος.Βοηθηστε με.

Εψαξα λιγο το forum και βρηκα το avidemux.Tι ρυθμισεις κανω στο subtitler για να βλεπω ελληνικα?

Tι επιλογες κανω γενικα για hard subs?

Aν εχεις το Srt δεν μπορεις να αλλαξεις κωδικοποιηση σε ANSI?

Δημοσ.
Aν εχεις το Srt δεν μπορεις να αλλαξεις κωδικοποιηση σε ANSI?

Βασικα δεν κατααλβα ακριβως τι θες να πεις.Απλως το μονο που θελω ειναι να δουλεψω το avidemux σωστα για ελληνικα.

Οποιος μπορει ας με βοηθησει σας θερμοπαρακαλω.

Εχω απελπιστει και τα τουτοριαλ στο ιντερνετ δεν βοηθανε.

Φορτωνω στο avidemux το ελληνικο srt και μου βγαζει στο preview την αγγλικη μεταφραση!!!!

Τι γινεται ρε παιδια?

Λογικο ειναι αφου το προγραμμα αυτο ειναι για μετατροπη σε dvd .

Το βρηκα...εβαλα times για φοντ και greek και mp4 για output.

yipi!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν αν κατάλαβα καλα θέλεις να ενσωματώσεις υπότιτλους σε ενα dvix

Aν εχεις το αρχείο τις ταινίας που ειναι σε μορφή avi και το srt ξεχωριστά κατεβαζεις πρώτα το AVIAddXSub και το τρέχεις φροντίζεις το αρχείο avi και srt να έχουν το ίδιο όνομα βάζεις την ταινία στο AVIAddXSub και αυτο την μετατρέπει σε dvix από μονό του

με υπότιτλους κομπλε στην συνέχεια στον φάκελο σου εμφανίζει ενα ξεχωριστώ αρχείο τις ταινίας που είναι dvix αυτο το γράφεις με το nero σε ενα dvd με τιν μορφή δεδομένων και στην συνέχειά παίρνεις το δισκάκι και το βάζεις στον επιτραπέζιο dvd player και βλέπεις την ταινία σου

Ελπίζω να βοήθησα :-)

Δημοσ.

Εγω θα πω τον δικο μου τροπο ενσωματωσεις υποτιτλων.

Βασικα θα χρειαστεις τα εξης: 1)virtualdub,2)subtitler filter for virtualdub και 3)media subtitler τα οποια θα τα βρεις εδω: http://www.virtualdub.org/download.html http://www.virtualdub.org/virtualdub_filters.html http://www.divxland.org/subtitler.php

Aφου κανεις install το media subtitler το ανοιγεις και πας αρχειο>ανοιγμα αρχειο κειμενου και φορτωνεις τους υποτιτλους τις ταινιας σου.Μετα πας αρχειο>save as... και το σωξεις σαν ssa αρχειο(μην ξεχασεις να πατησεις πρωτα το configure format ωστε να διαλεξεις το μεγεθος και το χρωμα τον υποτιτλων)

Μετα ξεζιπαρεις καπου το virtual dub και στον φακελο του προγραμματος με το ονομα plugins προσθετεις το Subtitler.vdf.

Μετα τρεχεις το virtualdub και πας file>open video file και φορτωνεις το video σου.Μετα πας video>filters>add>subtitler>ok.Στο παραθυρο που θα ανοιξει πατας το κουμπι και βρησκεις τους υποτιτλους που εσωσες πριν σε μορφη .ssa και πατας ok.Τελος πας file>save as avi το κανεις save και σε μερικα λεπτα εισαι ετοιμος.Το ποσο γρηγορα θα το κανει εξαρταται απο το ποσο δυνατο επεξεργαστη εχεις.Συνηθος κανει απο 10-20 λεπτα.

Α!!!Ειναι σημαντικο πριν απο ολα να εχεις εγκατεστημενο καποιον codek pack(εγω χρεισημοποιω τον klite).

Επισης ξεχασα να προσθεσω πριν κανεις save as avi στο virtualdub,πας εκει που λεει video>compression>divx ... codec η xvideoMPEG-4 CODEC και πατας οκ.

Δημοσ.

ερωτηση εχοντας bsplayer ανοιγεις το αρχειο avi, φορτώνεις τους υπότιτλους σε srt και ενω στο pc φαινονται στην τηλεόραση που ε'ιναι συνδεδεμένη μ'αυτό δεν φαίνονται .Τι γινεται? Πωςθα τουςενσωματωσω ώστε να γίνουν "μόνιμοι" και να φα'ινονται και στην tv?

Δημοσ.
ερωτηση εχοντας bsplayer ανοιγεις το αρχειο avi, φορτώνεις τους υπότιτλους σε srt και ενω στο pc φαινονται στην τηλεόραση που ε'ιναι συνδεδεμένη μ'αυτό δεν φαίνονται .Τι γινεται? Πωςθα τουςενσωματωσω ώστε να γίνουν "μόνιμοι" και να φα'ινονται και στην tv?

Δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις.Θελεις να κανεις ταινια και υποτιτλους ενα(οπως ο φιλος μας παραπανω)η θελεις απλα να φορτωσεις τους υποτιτλους στο bsplayer ωστε να φαινονται στην tv? :-)

Δημοσ.

θελω να φορτωσω τους υπότιτλους για να φαίνονται στην tv γιατι για να κ'ανω dvd χρησιμοποιω το convertx to dvd και όλα είναι οκ δεν θέλω να κάψω dvd θ'ελω απλά να εμφανιζονται και στην tv όχι μόνο στο laptop

προφανως να κανω ταινια και υποτιτλους ένα. Πως μερικοί τα ανεβάζουν σε trackers ΚΑΙ λ'ένε ότι είναι ενσωματωμένοι και δεν χρειαζεται να κάνεις download τους υποτιτλους . Ετσι αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό Επίσης στο Windows media player δεν φορτώνονται υπότιτλοι srt αν τους έχεις πως τους β'αζεις μ'αυτό το πρόγραμμα?

Δημοσ.
θελω να φορτωσω τους υπότιτλους για να φαίνονται στην tv γιατι για να κ'ανω dvd χρησιμοποιω το convertx to dvd και όλα είναι οκ δεν θέλω να κάψω dvd θ'ελω απλά να εμφανιζονται και στην tv όχι μόνο στο laptop

προφανως να κανω ταινια και υποτιτλους ένα. Πως μερικοί τα ανεβάζουν σε trackers ΚΑΙ λ'ένε ότι είναι ενσωματωμένοι και δεν χρειαζεται να κάνεις download τους υποτιτλους . Ετσι αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό Επίσης στο Windows media player δεν φορτώνονται υπότιτλοι srt αν τους έχεις πως τους β'αζεις μ'αυτό το πρόγραμμα?

Για ενσωματωση υποτιτλων ακολουθησε τον οδηγο που εδωσα πιο πριν με το virtualdub και εισαι οκ.Για τους υποτιτλους στο media player δεν ξερω ακριβος μια και δεν το χρεισημοποιο σχεδον ποτε(λογικα θα θελει το vobsub).

Μολις βρηκα και αυτο για το media player.Διαβασε εδω http://www.johnraul.com/show-subtitles-in-vistas-media-player-11/ κανε αυτο που σου λεει και εισαι οκ.

Δημοσ.

οκ με το media player΄δούλεψε , θα δοκιμασω και το άλλο και θα δούμε , πάντως σ'ευχαριστώ πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...