Προς το περιεχόμενο

BAUDTEC και NETGEAR WG602 v4

hkouridi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία βοήθεια παρακαλώ. Έχω ένα κλασσικό BAUDTEC ασύρματο της ΟΤΕΝΕΤ και το έχω στο υπόγειο. Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα NETGEAR WG602 v4 ως repeater για να "πιάνει" και στον επάνω όροφο. Γίνεται; Έχω ψάξει σε πολλά site αλλά δεν έβγαλα άκρη. Εάν όχι υπάρχει δυνατότητα να αντικαταστήσω το NETGEAR με κάτι άλλο. Τι θα δουλέψει με το BAUDTEC ?

Δημοσ.

αν δεν εχει επιλογη για repeater Η wds δεν μπορεις να κανεις κατι.αλλιως μετα μπορεις ναπαρεις ειτε ενα belkin repeater (μονο ενα εχει η belkin αμα μπεις στο site) ειτε το Linksys expander Η κατι level οne δεν θυμαμε ποια παιζουν σαν repeater.καλυτερα repeater.μην μπλεξεις με wds και πολυπλοκα πραγματα

Δημοσ.

Το οποίο θα το συνδέσω επάνω στο BaudTec και θα πρπεπει να κρατήσω και το NETGEAR, καλά κατάλαβα; έλεγα μήπως με το BaudTec και μόνο ένα ακόμη έκανα τη δουλειά μου.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μία βοήθεια παρακαλώ. Έχω ένα κλασσικό BAUDTEC ασύρματο της ΟΤΕΝΕΤ και το έχω στο υπόγειο. Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα NETGEAR WG602 v4 ως repeater για να "πιάνει" και στον επάνω όροφο. Γίνεται; Έχω ψάξει σε πολλά site αλλά δεν έβγαλα άκρη. Εάν όχι υπάρχει δυνατότητα να αντικαταστήσω το NETGEAR με κάτι άλλο. Τι θα δουλέψει με το BAUDTEC ?

φιλε μου δεν θα βγάλεις άκρη.εγω έγινα ρεζίλι σε πελάτη γιατι το γαμω-netgear wg602 v4 δεν κανει repeat.ύστερα απο 4 ωρες σπαζοκεφαλιάς αναγκάστηκα και αντικατεστησα το netgear με το dlink 2100ap το οποίο εβαλα απο την τσέπη μου και λειτουργεί όπως πρέπει.

Δημοσ.

γενικως θελει προσοχη πριν αγορασεις κατι.οτι κατι ειναι access point η wds δεν σημαινει οτι θα παιξει σαν repeater.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα!

πως μπορω να συνδεσω το access point της netgear ασυρματα με το wifi router του οτε με σκοπο να συνδεσω 2 συσκευες που βρισκονται σε αλλο οροφο .εχω και ενα switch επισης .με λιγα λογια θελω να συνδεσω ασυρματα το router του connx με το netgear και μετα να δωσω ιντερνετ ενσυρματα σε δυο συσκευες με το switch?

και ακομα πιο απλα : wifi router connx-------->(ασυρματα) netgear access point----->switc (ενσυρματα) netgear--------->χβοχ και pc desk ενσυρματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...