Προς το περιεχόμενο

fifa manager 2009 το καλυτερο

teobargi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω το fifa manager 2009 αλλα κατεβασμενο απο το ιντερνετ δεν το αγορασα και μολις τελειωνει η πρωτη σεζον με απολυουν μηπως ξερει καποιος γιατι συμβαινει

Δημοσ.

1. απαγορεύονται συζητήσεις για μη νόμιμο λογισμικό

2. είσαι σίγουρος ότι έχει να κάνει με την "αγορά" του παιχνιδιού ή μήπως είναι bug του παιχνιδιού/ επιλογή;

Δημοσ.

Γενικά το να σε απολύουν μετά την πρώτη σεζόν είναι ένα σύστημα προστασίας εναντίων των πειρατικών εκδόσεων.. Θυμάμαι ότι το είχαν σε μερικά fm και έχω ακούσει ότι το κάνουν και σε άλλα μάνατζερ..

Μάλλον αυτό είναι οπότε.

Δημοσ.

αλήθεια;

καλόοοο... η τουλάχιστον είναι καλή δικαιολογία στις συζητήσεις στο καφενείο "εγώ καλά την πήγα την χρονιά, αλλά το είχα πειρατικό και με στείλανε..."

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί συζητάει ο Ολυμπιακός ν' απολύσει τον Βαλβέρδε...

Δημοσ.

Χεχε :P

Ναι, αλλά είναι μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι πειρατές και να βγάλουν βελτιωμένη έκδοση.

Στα επίσημα φορουμ του fm κυκλοφορούν πάντως και κάτι φήμες ότι τα πολλά δοκάρια, κόκκινες κάρτες και τραυματισμοί είναι και αυτά κάτι παρόμοιο. Αλλά δεν ξέρω μάλλον για ράδιο αρβύλα το κόβω.

Δημοσ.

ρε παιδια ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και απορουσα γιατι,αφου ημουν στους 3 πρωτους :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D παντος το μεγαλητερο προβλημα ειναι οταν εχεισ συστημα 4-3-1-1 που σου βγαζει 13 παιχτεςαντι για 11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...