Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων προβλημα.!!!

Daiyang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

core 2 duo 8400, asus p5k premium/wi-fi ap, gainward 8600gts, 4gb ram, windows xp pro(sp3).

Γεια χαρά παιδιά!

Εχω ενα τεράστιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μαλλον.

οταν παω να τρέξω καπoιο παιχνιδι(wow,fear2,fallout3), κολάει, μετά χαλανε τα γραφικά, διχνει ότι να'ναι, και αν είμαι τυχερος και ξεκολήσει μου πετάει αυτο το μυνημα error-1394329 http://imajr.com/error-1394329, με την ανάλυσει και τα χρώματα στο low. (the nv4_disp driver stop working normally....)

Παλιοτερα, πριν κανα μήνα μου το ξανακανε, αλλα ξαναεγκατέστησα τουσ drivers και ημουν μια χαρά! τώρα τιποτα, install και uninstall καινουριους παλious drivers το ιδιο πακέτο!

μηπως φταίει που τώρα τελευταία πηρα μια fullHD tv και την χρησιμοποιώ σαν δεύτερη οθόνη(32LG5600), για να βλέπω ταινιάκια???

ένας φίλος που ξέρει κάτι παραπάνω, μου λέει οτι είμαι μαλλον για καινούρια κάρτα, και δεν έιμαι για εξοδα αυτο τον καιρό! :(

περίμένω συμβουλές και γνώμες!

ευχαριστώ!

το link της φώτο, σε περίπτωση που δε δουλεψει, γιατί μου το βγάζει σπασμένο στο preview

http://imajr.com/error-1394329

Δημοσ.

το ιδιο μυνημα ειχα και γω σε καποια παιχνιδια αλλα ειναι σιγουρα θεμα οδηγων γιατι οταν εβαλα τους final και οχι beta σταματησε να μου βγαινει..!

κατεβασε τους επισημους οδηγους απο το site της nvidia....

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά...

Δε φτέγαν οι drivers, ουτε το τροφοδοτικό(570watt) αλλα η κάρτα γραφικών. Το μηχάνιμα είναι μετα απο format, οποτε δεν υπηρχε καμια σαλατα.. ηταν όλα εγκατεστημένα ενα ενα!! εβγαλα την καρτα, εβαλα την παλια που ειχα (nVidia 6600 extreme) και δουλευει μια χαρά! Βεβαια οι επιδόσεις και οι αναλυσεις έκαναν ενα ταξιδι στο παρελ8ον, αλλα τουλάχιστον μπορώ να παιξω wow!

επίσης σταματισε ο θόρυβος που εκανε ο ήχος, απο τα ηχεία, και απο την tv, οταν το άνοιγα πολύ! **είχαν αρχισει μαζι τα προβληματα, αλλα δεν μου πήγαινε στο μυαλο οτι εφταιγε η gpu και τα είχα βάλει με την onBoard καρτα ήχου, και έκραζα την asus**

τεσπα, είναι μεστην εγγυηση, και θα την στειλω πίσω... αντε να δουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...