συννεφάκι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Το πρόβλημα είναι το εξής: Έχει κατέβει κανονικά η ενημέρωση του Office Service Pack 3.0, αλλά ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να την εγκαταστήσει. Μου λέει το εξής: Τί έκανα: 1. Έκανα αναζήτηση του συγκεκριμένου αρχείου στο pc μου (Pro11.msi), αλλά φυσικά δε βρήκα τίποτα. 2. Googling... Βρήκα αυτό το πολύ χρήσιμο άρθρο (εδώ) Δηλαδή, πρέπει να βάλω το cd του Office, για να βρει το πσ μου το εν λόγω αρχείο και να μπορέσει να κάνει την εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω το cd (δεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο, όταν αγόρασα το λαπτοπάκι μου)! Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, πώς το λύσατε? Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, πέρα απο το να ψάξω το cd (και πού δηλ. να το βρω?) ? Ο υπολογιστής μου έχει σταματήσει να κατεβάζει ενημερώσεις, εδώ και 2 μήνες (απο τότε δηλ. που δημιουργήθηκε το πρόβλημα) και κάθε τρεις και λίγο μου λέει ότι έχω ενημερώσεις για εγκατάσταση, τις οποίες όμως δεν μπορεί να εγκαταστήσει..
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μάλλον θέλει το cd του office 2003. Το συνηθίζει μετά από sp update το office.
ChangeAllNow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν έχεις τύχη θα υπάρχει ένας (κρυφός) φάκελλος στο δίσκο με όνομα MSOCache. Αν έχεις γνήσιο κλειδί μπορείς να προσπαθήσεις να βρείς το πακέτο στο internet.
Spyrot Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 googlαρε Microsoft Installer Clean Up.Kαι σβησε το Microsoft Office και οτι εχει σχεση με το MSΟ και retry.That's all.
συννεφάκι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τύχη θα υπάρχει ένας (κρυφός) φάκελλος στο δίσκο με όνομα MSOCache.Αν έχεις γνήσιο κλειδί μπορείς να προσπαθήσεις να βρείς το πακέτο στο internet. Ο φάκελος βρέθηκε (είμαι τυχερή δηλαδή?)! Έχει μέσα πολλά ζιπαρισμένα αρχεία, και έναν ακόμη φάκελο "FILES". Εκεί μέσα υπάρχει και το Microsoft Installer CleapUp. Δεν ξέρω όμως τί να τον κάνω τον φάκελο, τώρα που τον βρήκα.. Μπορείς να μου δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες? Να ψάξω για το PRO11.msi, αλλά τί σχέση έχει ο φάκελος που βρήκα? @Προς όλους τους υπόλοιπους που απάντησαν: Απ' ότι έχω ήδη πει, δεν έχω το cd εγκατάστασης. Άρα οι λύσεις που προτείνετε είναι ελαφρώς προβληματικές.. @ChangeAllNow: Πώς μπορώ να δω το κλειδί? Θυμάμαι ότι υπάρχει μια εφαρμογή, που σου βγάζει όλα τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα, με το κλειδί τους. Καμιά πρόταση? Ευχαριστώ πολύ πολύ! Edit: Το θέμα του κλειδιού λύθηκε! Το βρήκα! Now what? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2009 από συννεφάκι
ChangeAllNow Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εκεί πρέπει να υπάρχει και το PRO11.MSI, δεν φαίνεται ; Πάντως καθοδήγησε το πρόγραμμα (από εκεί που λέει "Αναζήτηση") σ' αυτό το φάκελλο και θα το βρεί (πολύ πιθανό να μη βλέπεις τις επεκτάσεις των αρχείων).
συννεφάκι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εκεί πρέπει να υπάρχει και το PRO11.MSI, δεν φαίνεται ;Πάντως καθοδήγησε το πρόγραμμα (από εκεί που λέει "Αναζήτηση") σ' αυτό το φάκελλο και θα το βρεί (πολύ πιθανό να μη βλέπεις τις επεκτάσεις των αρχείων). Όχι, δεν υπάρχει το PRO11.msi εκεί μέσα.. έψαξα καλά..! Βρήκα το cd απο ένα φίλο μου, αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα παίρνω.. Πήρα και το Pro11 απο το cd και το έβαλα μέσα στο φάκελο Msocache, αλλά πάλι τα ίδια.. Έχω νευριάσει παρα πολύ, γιατί το Word δε λειτουργεί πλέον.. Ανοίγει, γράφω, αποθηκεύω, αλλά μετά δεν μου ανοίγει τα αρχεία, μου λέει ότι είναι κατεστραμένα.. Να πάω το λαπτοπ για επισκευή, μήπως και μου το φτιάξουν? Γκρρρρρρρ!
aris73 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αφου το θεμα εγινε στο Office και αντιλαμβανομαι οτι χρειαζεσαι κειμενογραφο γιατι δεν βαζεις OpenOffice να κανεις την δουλεια σου; Μετα παρε τηλεφωνο και ζητα τους ενα αντιγραφο cd του Office αφου αντιλαμβανομαι οτι ειναι γνησιο και το δικαιουσαι.
ChangeAllNow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Βρήκα το cd απο ένα φίλο μου Αφού έχεις το cd του office και το κλειδί, τότε κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Ενδιάμεσα τσέκαρε το δίσκο γιά σφάλματα (μπορεί να σου ζητήσει επανεκκίνηση).
sakaflias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ...και μετα απο 3 + χρονια...συνεχιζω.... ..λοιπον εχω παλιο υπολογιστη με MS2003 και μου βγαζει συνεχεια αυτην την ενημερωση γι ατο service Pack 3...αλλα δεν βρισκει το PR011.msi..όπως και του φιλου και ετσι δεν μπορει να ολοκληρωθει η εγκατασταση. Η αληθεις ειναι οτι ο υπολογιστης μου ειναι μια χαρα αλλα ειναι λιγακι αργος........παιζει ρολο αυτην η ενημερωση ή οχι. Αν και πως θα μπορεσω να βρω αυτο το αρχειο που λειπει;
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μετά από 3+ χρόνια συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε... Χρειάζεται το cd του office. Βάλτο και πες του να βρει το αρχείο από εκεί. Ή απεγκατέστησε το office, ξαναβάλτο, επέλεξε πλήρη εγκατάσταση και άσε τα αρχεία εγκατάστασης στον δίσκο, νομίζω ότι σε ρωτάει στο τέλος αν θέλεις να τα κρατήσει ή να τα σβήσει.
sakaflias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν εχω cd του office. Προφανως γι αυτο δεν γινεται κανονικα η ενημερωση που μου βγαζει αυτοματα ο υπολογιστης. Ισως για το μη νομιμο!!!!
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν είναι θέμα νομιμότητας ή όχι. Αν έκανες εγκατάσταση από iso ισχύει το ίδιο με το cd, δεν είναι απαραίτητο το φυσικό μέσο.
sakaflias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορει καποιος να ανεβασει το αρχειο εδω? το αρχειο ειναι το PRO11.MSI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα