Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την ψυξη

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. ειπα και εγω μια που αρχιζουν και οι ζεστες :P να βαλω κανενα ανεμιστηρακι παραπανω εχω μονο ενα 8αρι που βγαζει αερα. οταν συνδεσα ενα ακομα παρατηρισα οτι μεσα σε 2 λεπτα η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ανεβηκε 6-7 βαθμους και οι στροφες του fan του επεξεργαστη επεσαν σχεδον 200rpm. επειδη εχω πολυ μικρο τροφοδοτικο υπαρχει περιπτωση αυτο το ανεμιστηρακι να επιρρεαζει τοσο πολυ το συστημα?

Δημοσ.

Δηλαδη εβαλες ακομα ενα ανεμιστηρακι (μπροστα ή πισω?) και αντι να πεσουν οι θερμοκρασιες ανεβηκαν? Μπορεις να πεις λιγο που το εβαλες, αν εβαζε ή εβγαζε κλπ?

Giggity Giggity Gig-gi-ty :lol:

Δημοσ.

φίλε μου επειδή έχεις τοποθετήσει 2 η και παραπάνω ανεμιστήρες δεν σημαίνει ότι το σύστημα σου ψύχεται σωστά προσωπικά από την εμπειρία μου καλύτερο είναι να έχεις ανεμιστήρα οπού να εισάγει αέρα άλλα και ανεμιστήρα να εξάγει για να γίνεται σωστά η ανακύκλωση φρέσκου (ψυχρότερου) αέρα μέσα στο σύστημα σου όσο για κατανάλωση είναι μηδαμινή

Δημοσ.

Ναι ειναι καλυτερο να εχεις δυο ανεμηστηρακια κ να βαλεις κ εναν FAN EXTRACTORS.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650576 εγω εχω αυτον ενα ανεμηστηρακι 120 στο case κ ενα 80 πισω κ εχω 30 βαθμους στη μητρικη κ 35 στο σκληρο κ στη καρτα γραφικων..

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι απλα το συνδεσα και το πλαινο του κουτιου το ειχα ανοιχτο. οποτε δεν παιζει να μην ειχε airflow. δηλαδη ανοιξα το κουτι και η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ηταν 49 βαθμους. με το που συνδεσα το ανεμιστηρακι εφτασε μεχρι 57-58 χωρις να πειραξω τπτ αλλο το κουτι παρεμενε ανοιχτο. το ανεμιστηρι το ειχα εξω απο το κουτι. με το που το εβγαλα τσουπ ξανα στους 49.....B)

Δημοσ.

Μήπως εκεί που τοποθετήθηκε και η κατεύθυνση του αέρα έκανε έτσι ώστε να αφαιρεί τον δροσερό και η κάρτα να ανακυκλώνει τον θερμό αέρα με αποτέλεσμα την άνοδο τις θερμοκρασία

Δημοσ.

το ανεμιστηρι το εβαλα εκτος κουτιου για να δω αν θα επιρρεαζει το συστημα με το ρευμα που τραβαει... οποτε δεν παιζει με το τι αερα στελνει

Δημοσ.

Αυτο που λες το ακουω πρωτη φορα, ειλικρινα. Δηλαδη ανεβηκε η θερμοκρασια της καρτας γραφικων, μονο και μονο επειδη συνδεσες ενα ανεμιστηρακι? Η αλλαγη στο φορτιο ειναι πολυ μικρη για να επηρεαζει οτιδηποτε.

Μηπως οταν το συνδεεις, σταματαει το ανεμιστηρακι της καρτας? Ποσο μικρο τροφοδοτικο εχεις πια? 250W?

Δημοσ.

ετσι ακριβως... οχι το ανεμιστηρακι δεν σταματαει τελειως αλλα φανταζομαι πεφτουν οι στροφες του.. οπως και του επεξεργαστη... και στο τροφοδοτικο μεσα επεσες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...