Προς το περιεχόμενο

προγραμμα σχεδιασης

stefanos8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειαζομαι ενα προγραμμμα σχεδιασης για σιδεροκατασκευες στα ελληνικα για αρχαριους!ειναι επιγον ευχαριστω

χρειαζομαι προγραμμα σχεδιασης για σιδεροκατασκευες στα ελληνικα για αρχαριους! ειναι επιγον !!!

Δημοσ.

Αν δίαβάσει κανείς το μύνημά σου στα γρήγορα, θα νομίσει ότι χρειαζοσαι ενα προγραμμμα σχεδιασης για σιδεροκατασκευες στα ελληνικα για αρχαριους και ότι ειναι επιγον

Sorry αλλά δε ξέρω

Δημοσ.

απο οτι βλεπω στις εικονες ειναι καλο! αλλα ειναι με autocad.το autocad ειναι δυσκολο αλλα μαλλον αθτο ειναι στα αγγλικα. θα με διευκολινες περισσοτερο αμα ειχες να μοθ προτεινης κατι ποιο απλο και στα ελληνικα

Δημοσ.

εχεισ δικιο! για την ακριβεια θελει να βαλει ο πατερασ μοθ καγκελα στο σπιτι και θελει να τα φτιαξει στον pc, και με εχει φαει να βρω ενα προγραμμα στα ελληνικα και ευκολο. εχω βρει καποια αλλα δεν κανοθν την δουλεια που χρειαζομαι. εχες καμια αλλη λυση?

σε αυ το site που εγραπσες απο πανω που παταω για να κανω download?

Δημοσ.

Αυτή η αντίληψη παλαιότερων για τα προγράμματα μου φέρνει εμετό ώρες ώρες...Και εύκολο,και στα έλληνικά και να κάνει τη δουλειά που θες.Ότι να ναι δηλαδή....

Δημοσ.

πες τα ρε μεγαλε !! τι να κανω τωρα.?

πιστευω πως ξερεις οτι αμα δεν του βρω προγραμμα θα με πριζει ολη την ωρα!!

Δημοσ.

Δείξ' του την ζωγραφική των windows θα ξετρελαθεί !

Αλλά άμα του δείξεις και την πασιέντζα εκεί είναι που θα τον χάσεις τελείως.

Δημοσ.

Χα χα. Κοίτα επειδή και εγώ τα πέρασα αυτά γιατί ακόμα και τα 3d σχήματα του google sketchup που του έδειξα του φάνηκαν δύσκολα:P, απλά πες του πως δεν υπάρχει αυτό που ψάχνει ούτε 1 στο εκατομμύριο. Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα μην τρελαθώ....:lol:

Δημοσ.

ρε παιδια εχω βρει ενα προγραμματακι απλο και στα ελληνικα λεγετε teknon. αλλα δεν μου παιζει βαζω και το crak που εχει και τπτ!

τι να κανω?

Δημοσ.

Το παρακάτω το πρόσεξες;

Software Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή Windows, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων

LockBlur.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...