novax Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Έριξα νερό στο laptop και μάλλον τα τίναξε το πληκτρολόγιο και η μητρική, η ερώτηση μου είναι το αγόρασα 400 εύρο αξίζει να μπω στη διαδικασία να το επισκευάσω,αν επισκευάζετε βεβαία Ευχαριστώ
EliasKir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πρεπει να το πας σε καποιο καταστημα να το δουν, να σου πουν τι χαλασε και ποσο κοστιζει και μετα να δεις αν αξιζει.
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πήγαινέ το να το δουν, ίσως σου βρουν μεταχειρισμένα ρετάλια (μητρικές κλπ) από κανένα άλλο και τη γλιτώσεις φθηνά.
ser_x Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 πρώτα αφαίρεσε την μπαταριά μετά άφησε να στέγνωση καλά Η (εάν μπορείς να ξεβιδώσεις τα πλαστικά με προσοχή μην σπάσουν ) με σεσουάρ προσπάθησε να στέγνωση ποιο γρήγορα (χλιαρό αέρα )εάν μπορείς καν τον όλον βίδες ( λύσε μητρική επεξεργαστή κάρτα γραφικών dvd κλπ κλπ ) να στεγνώσει ποιο γρήγορα και μετά καθάρισε με σπρέι καθαρισμού ποντεσιομετρον ΧΩΡΙΣ λάδι διότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν οξειδώσεις στις κολλήσεις οπότε σίγουρα θα πάει για πέταμα εαν είναι στη εγγύησηση απλα σε ενημερώνωνο οτι την έχασες ούτωςσ η άλλη ) και υπάρχει μια περίπτωση να δουλέψει πάλι ολααυτάτα για ναμην ξοδευτήςής περισσότερο διότι αυτό περιμένουν οι αντιπροσωπίες
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις μέσα σε μια λεκάνη με ωμό ρύζι για μια-δυό μέρες. Μην γελάσει κανένας, το κάνουν στα κινητά που μαθαίνουν τα μακροβούτια. Το ρύζι είναι φοβερά φίλυδρο και απορροφάει την υγρασία.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ακουστώ δεν το έχω δοκιμάσει και εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να το δοκιμάσεις.
carib Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Οι πιθανότητες να σωθεί το mainboard είναι μικρές. Ο υπολογιστής πρέπει να ανοιχτεί άμεσα και να καθαριστεί με ειδικό spray γιατί η υγρασία συνεχίζει να οξειδώνει διάφορα εξαρτήματα. Δεν ξέρω πόσο φίλυδρο είναι το ρύζι όμως δύσκολα θα καταφέρει να τραβήξει την υγρασία που βρίσκεται ανάμεσα στα ποδαράκια των ολοκληρωμένων. Πήγαινέ τον σε κάποιον που να επισκευάζει φορητούς. Η αντιπροσωπεία λογικά θα σου πει ασύμφορη τιμή. Αν πάντως αποφασίσεις να μην τον επισκευάσεις, με ενδιαφέρει να τον πάρω σαν ανταλλακτικά....
dp@pa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 και εγω εριξα vodka redbull στο πληκτρολογιο του Vaio μου, πριν κατι χρονια, το μονο που δεν δουλευε ηταν το πληκτρολογιο του λαπτοπ...πηρα wireless Keyboard μετα..;p.
hasiotis_john Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Άστο να στεγνώσει και πήγαινέ το πίσω από εκεί που το πήρες και do the duck ... (κάνε την πάπια)! Πες ότι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε , ποτέ δεν ξέρεις σε τι ξεφτέρια θα πέσεις! Έτσι την γλίτωσα και γω με μια ψηφιακή κάμερα ... την βούτηξα σε μια πισίνα , την άφησα και στέγνωσε , την γύρισα στο Πλάισιο και μου δώσαν καινούργια κατευθείαν! (φυσικά μιλάω για την περίπτωση που είναι μέσα στη εγγύηση) Σου προτείνω να ΜΗΝ το ανοίξεις καθόλου ... Good luck !
alfa_romeo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εμενα επεσε 3 φορες το τσιπουρο και το περασε το τεστ δουλευε κανονικα αλλα πριν μια βδομαδα επεσε κοκα κολα ανοιγει κανονικα αλλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο και το κακο ειναι οτι το εχω σε δικτυο και θελει pass για να λογγαρει. αν ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το πληκτολογιο να το καθαρισω? εκανα μια προσπαθεια αλλα κολησα φοβουμενος μη το στειλω αδιαβαστο. ευχαριστω. α να πω οτι ειναι το clevo m570A απο multirama το πηρα.
greeker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εμενα επεσε 3 φορες το τσιπουρο και το περασε το τεστ δουλευε κανονικα αλλα πριν μια βδομαδα επεσε κοκα κολα ανοιγει κανονικα αλλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο και το κακο ειναι οτι το εχω σε δικτυο και θελει pass για να λογγαρει.αν ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το πληκτολογιο να το καθαρισω? εκανα μια προσπαθεια αλλα κολησα φοβουμενος μη το στειλω αδιαβαστο. ευχαριστω. α να πω οτι ειναι το clevo m570A απο multirama το πηρα. με καθαρο οινοπνευμα... εξατμιζεται αμεσως και διωχνει τη ζαχαρη που κανουν τα πληκτρα να κολλανε... μετα με τα σπρει οπως ειπαν τα παιδια..
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Για το δίκτυο πάντως και τον κωδικό, υπάρχει πάντα και το πληκτρολόγιο οθόνης στο "Όλα τα προγράμματα-Βοηθήματα-Για άτομα με ειδικές ανάγκες (δεν φταίω εγώ, έτσι το γράφει)-Πληκτρολόγιο οθόνης). Έτσι θα μπορέσεις να περάσεις τον κωδικό χωρίς πληκτρολόγιο.
leon_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 παντως αν αποφασίσεις να μήν το επισκευάσεις, μπορείς να πουλήσεις κομμάτι-κομμάτι ετσι ωστε να σου μειωθεί το κόστος της χασούρας και να αγοράσεις άλλο, γιατι οτι και να γνωρίζεις για την επισκευή απο υγρασία, εαν το επισκευάσεις, 1) δεν σου δίνουν εγγύηση 2) μπορεί ανα πάσα στιγμή να σταματήσει να δουλέυει και θα το έχεις πληρώσει σχεδόν διπλά. οπότε ξανα σκέψου το για να μην την πατήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.