Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση Παραθύρου Του Windows Live Messenger

N0tisOO7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο κουμπί " εμφάνιση μενού" οπού βρίσκεται ακριβώς πανω απο το κουμπι που κανεις καπια επαφή add , πατα εκει ... και ξετσεκαρε τιν επιλογη που λεει "εμφανιση της γραμμης μενου" και λογικα θα βγει .. :P

Δημοσ.

επειδη εγω εχω το 2009 και δεν το θυμαμαι πολυ καλα .....ανοιξε μία συνομιλία με καποιον και εκει στη συνομιλια πάνω δεξια θα εχει το ιδιο κουμπι κάι οταν το πατησης θα σου εχει μια επιπλεον επιλογη απο οτι θυμαμε που θα λεει εμφανιση τις μπαρας μενου ,και ξετσεκαρε το... για δοκιμασε '

Δημοσ.

το έκανα απεγκατασταση και το εγκατεστησα και παλι αλλα τιποτα. Ουτε και η συνομιλια επιασε. Απ' Οτι φενεται θα μου σπαει τα νευρα για πολυ καιρόth.8698a246ca.jpg

Δημοσ.

κοιτα καλυτερα εκει στα εργαλεια μπας και το εχει εκει .. αλλα φανταζομαι θα το εχεις ψαξει ... :P

ΔΕν δοκιμαζεις και αυτο που θα σου πω αλλα δεν ξερω αν ειναι βλακια μ αλλα δοκιμαστω ... πηγεναι εναρξη > ολο τα προγραμματα > βοηθηματα > και βρες τον μεγεθυντικός φακός εκει και ανοιξε τον και μετα κλειστον και δες ΜΠΑΣΣΣ αλλα δεν νομιζω\ να εχει φυγει η μπαρα... η να εχει εμφανιστει το κουμπι που δεν σου εμφανιζεται ως τωρα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...