dimipap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παδιά πήρα αυτήν την προέκταση usb και επάνω συνδέω μια webcam την microsoft vx-6000. To πρόβλημα μου έιναι όταν το συνδέω πάνω στην usb του laptop μου λέει ότι αυτήν η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει καιταχύτερα με usb2.0 και μου βγάζει αυτο το εικονίδιο Πήρα μια κάρτα PCMCIA μπας και δουλέψει αλλά πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω ?
disqualified Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εγκατεστησες τους drivers? οι οποιοι λογικα θα θελουν τουλαχιστον το SP1 των XP
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μπορεί ο laptop να μην βγάζει 5v/2a ρεύμα στις usb θύρες. Δοκίμασε σε έναν desktop να δεις αν δουλεύει. Ένα άλλο που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα είναι το καλώδιο utp. Είναι καλής ποιότητας και μέσα στα όρια απόστασης;
dimipap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μπορεί ο laptop να μην βγάζει 5v/2a ρεύμα στις usb θύρες. Δοκίμασε σε έναν desktop να δεις αν δουλεύει. Ένα άλλο που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα είναι το καλώδιο utp. Είναι καλής ποιότητας και μέσα στα όρια απόστασης; Σε desktop δουλεύει κανονικα, τα όρια είναι μέχρι 60μ και εγώ έχω 20. Εάν δεν βγάζει στις usb 5v/2a μπορώ να κάνω κάτι? επειδή το θέλω στο laptop να δουλεύει.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Στην σελίδα αναφέρει ότι υπάρχει και τροφοδοτικό 5volt το οποίο δεν παρέχεται. Αν έχει πουθενά καμιά υποδοχή για εξτρα τροφοδοσία, μπορείς να βάλεις ένα τροφοδοτικό του εμπορίου στα 5volt, αρκεί να βγάζει αρκετά ampher, πάνω από 2A.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.