Προς το περιεχόμενο

Cpu+m/b+ram <200 Ευρώ


SAPACO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 

Ψάχνω να πάρω αυτά τα κομματια για ένα pc που φτιάχνω. Γυρω στα 200 Ευρώ ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές που έχω? Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι AMD ή INTEL απλά θα το συνδιάσω με μιά 9800gt που έχω και με μία 19αρα οθόνη. Το θέλω βασικά για gaming και inet.

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν παρεις τις δευτερες απο αυτες που σου εδωσα ναι....αλλιως με τις πρωτες εισαι κοπλε...απο τι ειδα τις εχεις επιλεξει και συ απλα εγω σου προτεινω τις αντιστοιχες 1000αρες. Οσο για τους επεξεργαστες λογω αριθμων υποθετικα ειναι καλυτερος απο τον 7750 αλλα σε θεμα παιχνιδιων δε θα δεις μεγαλη διαφορα μιας και εκει παιζει ρολο η γραφικων που στη περιπτωση σου θα μεινει η ιδια...οποτε επιλεγεις οτι θες εσυ.

Δημοσ.

Αν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις την μητρικη σου, και οντως δεχεται AM3, κανε αυτο που λεει ο geobot24.

Εγω νομιζα οτι ηθελες οπωσδηποτε και τα τρια που ενεφερες.

Δημοσ.

δεν χρειάζεσαι DDR3. ελάχιστες διαφορες από DDR2 έχω δει. άσε που γλιτώνεις πολύ χρήμα έτσι. Ένας Phenom II (με L3 cache παρακαλώ) θα είναι πολύ super.

Δημοσ.

Μα και μεις για DDR2 μιλαμε...Η μητρικη που εχει αλλα και αυτη που προτεινει δεν υποστηριζει DDR3, αλλα μπορει να παρει DDR2 μερχρι 1066Μhz.

Δημοσ.
Αν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις την μητρικη σου, και οντως δεχεται AM3, κανε αυτο που λεει ο geobot24.

Εγω νομιζα οτι ηθελες οπωσδηποτε και τα τρια που ενεφερες.

 

Τo pc της υπογραφής μου δεν έχει καμία σχέση. Απο αυτό θα πάρω μόνο την κάρτα γραφικών γιατί έχω αλλη για backup. Απλά μετακομιζω και στο παλιό μου σπίτι θα αφήσω το pc όπως είναι.(εκτος της κάρτας.) Οπότε στείνω αλλο σιγά σιγά και προς το παρόν ψάχνω τα παραπάνω.

Δημοσ.

Caution, να σε ρωτήσω.. γιατί ballistix ? Οverclockάροντε καλά ? Βλέπω πως οι περισσότεροί σας προτιμάτε Ballistix.. γιατί ?...

 

απο περιέργεια ρωτάω..

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα αυτο...

 

cpu http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1210254&Manufacturer=AMD&category=69977713&catalog=20

 

ram http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1149008&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

 

 

mobo http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221450&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM3&category=69977721&catalog=20

 

 

[[ιστευω οτι για τα λεφτα που το θες..ειναι τζι τζι...εκτος αν πας σε μια αλλη μητρικη καλυτερη ...παρεις εναν χειροτερο επεξεργαστη..και τον αλλαξεις μετα απο κανεναν χρονο με τους 4πυρηνους 925 socket am3.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...