spid_x Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Εχουμε στην οικογενεια δυο συνδεσεις adsl. Μια φοιτητικη για μενα αλλα σε αλλη πολη και μια στο γραφειο του πατερα μου. Μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο καποιας απο τις δυο και να μπω απο το σπιτι μας ? Θελω να πω ο κωδικος ισχυει μονο για τη γραμμη που δημιουργηθηκε, ή δουλετει παντου? Επισης, στο σπιτι δεν εχουμε γραμμη adsl αυτη τη στιγμη. Για να βαλω adsl γραμμη θα πρέπει να κανω υποχρεωτικα και νεα σύνδεση? Ποσο ειναι το παγιο μιας adsl γραμμης στον Οτε? (σε σχεση με απλη pstn) Ελπιζω να εγινα κατανοητος! Ευχαριστω!
disqualified Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εγω εχω χρησιμοποιησει κωδικο forthnet απο συνδεση στην πατρα σε adsl γραμμη otenet στην αθηνα πριν μου δωσουν τους κωδικους. Εφοσον στο σπιτι σου εχεις adsl γραμμη λογικα ναι, αλλιως σε τι να συγχρονησεις το modem
the_eye Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Όλα τα παραπάνω που ρωτάς μεταβάλλονται ανάλογα με την εταιρία adsl. Οπότε πέρνα από κανένα κατάστημα.
spid_x Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ασε στα καταστηματα δεν θα βγαλω ακρη! Αναφερομαι σε φοιτητικο cosmote, και Conn-x στο γραφειο. τελικα γινεται αυτο που ρωτησα ή μπα? Τελικα γινεται αυτο που ρωτησα ή μπα? Τελικα γινεται αυτο που ρωτησα ή μπα?
babyonboard Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 χωρις γραμμη αdsl ..απλα οχι!! μονο dial up με τους κωδικους που εχεις..και αυτο οχι σιγουρο..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.