Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την hdmi και την κάρτα γραφικών

an.lapat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει το εξής πρόβλημα: Συνδέω το laptop μου μέσω της hdmi με την τηλεόραση που έχω σπίτι που είναι full hd (LG 32LG5600 32" ). Το πρόβλημα είναι ότι στις ταινίες που δοκιμάζω να παίξω μου δημιουργεί κάποια σπασίματα στην εικόνα κάτι σαν κάθετες γραμμές στην τηλεόρασή μου. Έχω βάλει τον κάθετο συγχρονισμό σε εξαναγκασμό αλλά και πάλι συνεχίζει να μου σπάει η εικόνα.Παρακαλώ αν ξέρετε κάποια ρύθμιση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα θα είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ.:fear:

Δημοσ.

Tο πρόβλημα σου δεν ανήκει στο hardware troubleshooting.

Το φαινόμενο που αντιμετωπίζεις λέγεται tearing και έχει διάφορες αιτίες. Καμιά φορά λύνεται με την ενεργοποίηση του aero στα Vista, με αλλαγή οδηγών, με διαφορετικό Refresh Rate, με απενεργοποίηση κάποιων "ένοχων" φίλτρων βίντεο - όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκεκριμένος ως προς το σύστημά σου, το λογισμικό που χρησιμοποιείς και την περιγραφή του προβλήματος.

Δημοσ.

με το MPC media player classic και επιλέγοντας το overlay σαν renderer τότε κατά 99% θα είσαι ok

ο κάθετος συγχρονισμός βοηθάει σίγουρα στα games να μη "σπάει" η εικόνα.

Δημοσ.

μπορεις επισης να δοκιμασεις και το καταξιωμενο και ανεξαρτητο απο εξωτερκες διανομες codecs...το VLC ! φιλος το δοκιμασε στην lg 32" full HD μοντελο ομως...και ολα οκ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...