klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 HTC touch HD ή iphone... Αυτά... Έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω εκτος απο blackberry και για πολλούς και διάφορους λόγους έχω καταλήξει εδώ.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 HTC touch HD ή iphone...Αυτά... Έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω εκτος απο blackberry και για πολλούς και διάφορους λόγους έχω καταλήξει εδώ. (iphone με foof μόνο)
lambros00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εχω το ipod touch, oxi to ifone, το πιρα γιατι ιθελα μια συσκευη για ολα τα αλλα εκτοσ τηλ. αλλα τωρα που εμεινα ανευ κινιτου, θα παρω κατι. αλλα επειδη θελω λογω αναγκης να εχω περιβαλλον windows, η λυσι ifone αποκλειεται. δηλαδι με οnetouch γινονται οι διεργασιες στο εκαστωτε κιν πιο αργα??? απο οτι ειδα στο γοογλε το Palm pre εχει καπου 400$ (λιγα μου φαινονται, δεν νομιζω να ειναι μονο τοσα), αλλα κολλαω στο ποτε θα ερθει στην τριτοκοσμικι, τεχνολογικα ελλαδα... να εβγαινε μια ανακοινωσι του στυλ, πχ 10/4 ή 10/9, αρκει να ξεραμε ποτε συγκεκριμενα... αυτο που με αγχωνει ειναι οτι γενικα θα βγει καποια στιγμη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.