Προς το περιεχόμενο

Omnia vs Diamond vs Xperia vs Blackberry

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυριες κ κυριοι, καλισπερα σας... :o

τα λεφτα δεν ειναι ζητημα, θα μου το παρει δωρο το γκομενακι κ ειναι ματσο... :P

οποτε, ανεξαρτητου κοστους, εσεισ ποιο προτεινεται??? :mad:

αν δεν κανω λαθος κ τα 4 ειναι των ιδιων δυνατοτητων... ειναι καποιο καλυτερο ή χειροτερο απο τα αλλα?? :!:

ειχα το ρ990 μεχρι σιμερα κ μου το βουτιξανε κ θελει να με παριγορισει παιρνοντας μου ενα νεο... :X

βοιθιστε με ρε παλικαρια γιατι ειμαι στην αναγκη σας!!! :ninja:

πειτε μου τι να της πω να μου παρει?!?!? :X

Δημοσ.
τα λεφτα δεν ειναι ζητημα, θα μου το παρει δωρο το γκομενακι κ ειναι ματσο... :P

πειτε μου τι να της πω να μου παρει?!?!? :X

:lol::lol::lol:

πες της να σου παρει καλυτερα γυαλια γιατι η αχρωματοψια καλπαζει....

την κοκκινη-εντονη γραφη τη την θες ;;;

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

πες της να σου παρει καλυτερα γυαλια γιατι η αχρωματοψια καλπαζει....

την κοκκινη-εντονη γραφη τη την θες ;;;

Και ένα καλό λεξικό :P

Καλά ρε συ...Θα αφήσεις τη γκόμενα να σου πάρει κινητό;....................................Τσου τσου τσου...Τέλος πάντων....

Στην αρχή νόμιζα ότι εσύ ήσουν η κοπέλα μέχρι που είδα ότι σε λένε Λάμπρο :P

Από μένα Xperia(δε ξέρω γιατί...Αλλά μου αρέσει :-)) ή omnia.

Υ.Γ.Και κάτι άσχετο!Η κοπέλα είναι ματσό όπως λες...Ή ο πατέρας της;:-)

Δημοσ.

αδελφη εχει το γκομενακι?αν ναι να μου τη γνωρισεις γιατι εγω θελω να παρω αυτοκινητο....!

Δημοσ.

καταρχην , ολη η προικα ειναι δικια μου, οποτε ξεχαστε τα γιουροζζζζζ!!! χεχε...

κατα δευτερον, σας θενκ κου για την βοιθεια κ τισ υποδειξεις σας...

δεν ξερω τι να μου πρωτοπαρει!!! διλιμα ρε!!!!

Δημοσ.

Diamond προτείνω εγώ ...

1. λόγω μεγέθους,

2. του πάρα πολύ καλού TouchFLO 3D

3. και του http://forum.xda-developers.com/ στο οποίο μπορείς να βρείς τα πάντα για κινητά της HTC. Το έχω εδώ και 7 μήνες περίπου και μόνο θετικές εντυπώσεις έχω.

Δημοσ.

Κατς ρε φαγωθηκατε · Γουέιτ ρε το Palm pre βγαινει εντος ολιγου · Μην πας σε μονο·touch κινητο , ειναι ξενέρα · Η παρε το iPhone που ειναι και αυτο multitouch · Τι να το κανεις το σουπερ·ζουπερ κινητο εαν σου σπαει τα νευρα και δεν μπορεις με συνοπτικες διαδικασιες να κανεις μια κληση · οεο

Δημοσ.

μπιλαρε, με προσγειωσες ρε φιλε!!!

πανω που ειχα καταληξει ρε φιλε!!!

ερωτισουλα για να μαθαινουμε κ εμεις οι ασχετοι:

διαfορα onetouch vs multitouch???

Δημοσ.

Κοιτα , το multitouch σημαίνει οτι μπορείς να χρησημοποιείς πάνω απο ένα δάχτυλα στην οθόνη της συσκευής. Θεωρητικά δεν ακούγετε και τόσο wow άλλα πρακτικά είναι το πάν σε μια Touch συσκευή .

Εάν ας πούμε δουλέψεις λίγο με iPhone και μετά πας σε π.χ HTC θα καταλάβεις την τεράστια διαφορα ευκολίας χρήσης . To iPhone θα σου φαινετε παιχνιδάκι στην χρήση σε σχέση με το HTC που θα σου φαινετε βουνό . (βέβαια σε αυτό συμβάλει και το λειτουργικό).

Για μένα , εάν είσαι αρχάριος μόνο το iPhone αξίζει γιατί είναι εύκολο , γρήγορο και δέν κολλάει + ότι έχεις

εύκολα του κόσμου τις εφαρμογές χωρίς χρήση PC , τα κατεβάζεις κατευθείαν απο το κινητό.

Επίσεις με μια γελοία σε απλότητα διαδικασία ¨κράκ¨ που λέγετε Jailbrake μπορεις να έχεις τα πάντα στο κινητό σου απο εφαρμογές μιας και ξεκλειδωνετε η συσκευη . Μπορεις να ενεργοποιήσεις απο bluetooth , Ελληνικά μενού μέχρι και Video record πράγματα που δέν έχει το iPhone χωρις Jailbrake .

Αλλιώς υπάρχει και το PalmPre το οποίο βγαίνει μέσα στον μήνα "λέμε τωρα" .

Υ.σ. Το HTC που ανεφερε ο φίλος παραπάνω έχει σίγουρα πιο πολλές δυνατότιτες , π.χ καλύτερη Camera άλλα δεν πλησιάζει με τίποτα την Οθόνη και το touch του iPhone , η οποία είναι και το μόνο μέσο επικοινωνιας με τον Χρήστη. Διαλέγεις οπότε ανάμεσα σε Ευκολία χρήσης και πληθώρας εφαρμογών ή καλύτερη Camera και ... windows mobile :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...