lambros00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 κυριες κ κυριοι, καλισπερα σας... τα λεφτα δεν ειναι ζητημα, θα μου το παρει δωρο το γκομενακι κ ειναι ματσο... οποτε, ανεξαρτητου κοστους, εσεισ ποιο προτεινεται??? αν δεν κανω λαθος κ τα 4 ειναι των ιδιων δυνατοτητων... ειναι καποιο καλυτερο ή χειροτερο απο τα αλλα?? :!: ειχα το ρ990 μεχρι σιμερα κ μου το βουτιξανε κ θελει να με παριγορισει παιρνοντας μου ενα νεο... βοιθιστε με ρε παλικαρια γιατι ειμαι στην αναγκη σας!!! :ninja: πειτε μου τι να της πω να μου παρει?!?!?
sam sam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τα λεφτα δεν ειναι ζητημα, θα μου το παρει δωρο το γκομενακι κ ειναι ματσο... πειτε μου τι να της πω να μου παρει?!?!? :lol: πες της να σου παρει καλυτερα γυαλια γιατι η αχρωματοψια καλπαζει.... την κοκκινη-εντονη γραφη τη την θες ;;;
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 :lol: πες της να σου παρει καλυτερα γυαλια γιατι η αχρωματοψια καλπαζει.... την κοκκινη-εντονη γραφη τη την θες ;;; Και ένα καλό λεξικό Καλά ρε συ...Θα αφήσεις τη γκόμενα να σου πάρει κινητό;....................................Τσου τσου τσου...Τέλος πάντων.... Στην αρχή νόμιζα ότι εσύ ήσουν η κοπέλα μέχρι που είδα ότι σε λένε Λάμπρο Από μένα Xperia(δε ξέρω γιατί...Αλλά μου αρέσει ) ή omnia. Υ.Γ.Και κάτι άσχετο!Η κοπέλα είναι ματσό όπως λες...Ή ο πατέρας της;
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 αδελφη εχει το γκομενακι?αν ναι να μου τη γνωρισεις γιατι εγω θελω να παρω αυτοκινητο....!
lambros00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 καταρχην , ολη η προικα ειναι δικια μου, οποτε ξεχαστε τα γιουροζζζζζ!!! χεχε... κατα δευτερον, σας θενκ κου για την βοιθεια κ τισ υποδειξεις σας... δεν ξερω τι να μου πρωτοπαρει!!! διλιμα ρε!!!!
KnightRider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Λοιπον εχω κανει συγκριση και το Sony Ericsson Xperia ειναι το καλυτερο.
totti Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Diamond προτείνω εγώ ... 1. λόγω μεγέθους, 2. του πάρα πολύ καλού TouchFLO 3D 3. και του http://forum.xda-developers.com/ στο οποίο μπορείς να βρείς τα πάντα για κινητά της HTC. Το έχω εδώ και 7 μήνες περίπου και μόνο θετικές εντυπώσεις έχω.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ρε,δε στα παίρνει όλα να έχεις για όλες μέρες της εβδομάδας; , Να μην έχει και διλήμματα η κοπέλα
lambros00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μαλλον κατα εκει καταλιγω ρε αρχιγε μου...
Vasilisxd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Κατς ρε φαγωθηκατε · Γουέιτ ρε το Palm pre βγαινει εντος ολιγου · Μην πας σε μονο·touch κινητο , ειναι ξενέρα · Η παρε το iPhone που ειναι και αυτο multitouch · Τι να το κανεις το σουπερ·ζουπερ κινητο εαν σου σπαει τα νευρα και δεν μπορεις με συνοπτικες διαδικασιες να κανεις μια κληση · οεο
lambros00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μπιλαρε, με προσγειωσες ρε φιλε!!! πανω που ειχα καταληξει ρε φιλε!!! ερωτισουλα για να μαθαινουμε κ εμεις οι ασχετοι: διαfορα onetouch vs multitouch???
Vasilisxd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Κοιτα , το multitouch σημαίνει οτι μπορείς να χρησημοποιείς πάνω απο ένα δάχτυλα στην οθόνη της συσκευής. Θεωρητικά δεν ακούγετε και τόσο wow άλλα πρακτικά είναι το πάν σε μια Touch συσκευή . Εάν ας πούμε δουλέψεις λίγο με iPhone και μετά πας σε π.χ HTC θα καταλάβεις την τεράστια διαφορα ευκολίας χρήσης . To iPhone θα σου φαινετε παιχνιδάκι στην χρήση σε σχέση με το HTC που θα σου φαινετε βουνό . (βέβαια σε αυτό συμβάλει και το λειτουργικό). Για μένα , εάν είσαι αρχάριος μόνο το iPhone αξίζει γιατί είναι εύκολο , γρήγορο και δέν κολλάει + ότι έχεις εύκολα του κόσμου τις εφαρμογές χωρίς χρήση PC , τα κατεβάζεις κατευθείαν απο το κινητό. Επίσεις με μια γελοία σε απλότητα διαδικασία ¨κράκ¨ που λέγετε Jailbrake μπορεις να έχεις τα πάντα στο κινητό σου απο εφαρμογές μιας και ξεκλειδωνετε η συσκευη . Μπορεις να ενεργοποιήσεις απο bluetooth , Ελληνικά μενού μέχρι και Video record πράγματα που δέν έχει το iPhone χωρις Jailbrake . Αλλιώς υπάρχει και το PalmPre το οποίο βγαίνει μέσα στον μήνα "λέμε τωρα" . Υ.σ. Το HTC που ανεφερε ο φίλος παραπάνω έχει σίγουρα πιο πολλές δυνατότιτες , π.χ καλύτερη Camera άλλα δεν πλησιάζει με τίποτα την Οθόνη και το touch του iPhone , η οποία είναι και το μόνο μέσο επικοινωνιας με τον Χρήστη. Διαλέγεις οπότε ανάμεσα σε Ευκολία χρήσης και πληθώρας εφαρμογών ή καλύτερη Camera και ... windows mobile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.