Προς το περιεχόμενο

Προσφορα Vodafone

ArisG88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες,ισχυει ακομα?:P

Εχουμε νεα???:fear:

Ενδιαφερεται ο πατηρ(ημων κ αγιο πνευμα) που ειναι στην Wind τωρα με 30 κ κατι ευρω γ'αυτο ρωταω.... :P:p:p

Δεν θελω σχολιασμους για το πατηρ :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Συνήθως σουκου τελειώνουν οι προσφορές τους... τώρα αν είναι αυτό, το άλλο ή πιο μετά, καλό είναι να ρωτήσεις τους ίδιους.

πες τα , πες τα

Οκ:P

Θα τον στειλω αυριο πρωι-πρωι για να ρωτησει:devil:

:lol:

Στείλτον αλλά πιστεύω ότι θα βαρεθεί λίγο στο περίμενε καθώς αύριο είναι Κυριακή...

Στείλτον αλλά πιστεύω ότι θα βαρεθεί λίγο στο περίμενε καθώς αύριο είναι Κυριακή...

Ελεεινος ειμαι ετσι?:lol::lol::lol::lol::lol:

Δευτερα ηθελα να πω:fear:

μην με μαλωνετε:cry:

δεν αντεχω την καταπιεση :fear::cry:

Ελεεινος ειμαι ετσι?:lol::lol::lol::lol::lol:

Δευτερα ηθελα να πω:fear:

μην με μαλωνετε:cry:

δεν αντεχω την καταπιεση :fear::cry:

νομίζω χωρις να θέλω να σε στεναχωρήσω ηταν μέχρει την παρασκευη. βεβαια μπορεις να κάνεις ενα τηλέφωνο ;ρ

Πλεον ισχυει επιδοτηση και με νεες συνδεσεις, οχι φορητοτητα . 300 ευρω ομως επιδοτηση

τους παλιούς ρε παιδία τελείως κλασμένους όμως. Μετά μην με περνουν απο καμία Κοτέ να μου λένε τα γιατί φύγατε..θα φύγουνε παναγίες..

τέσπα σήμερα έλαβα μνμ απο τη Βοντα πως εγκρίθηκε η φορητότητα και πως μπορώ να πάω να πάρω τη συσκευή. Γνωρίζει κανείς αν το ποσό που πρέπει να δώσω μπορουν να μπουν σαν άτοκες δόσεις στον λογαρίασμο?

τους παλιούς ρε παιδία τελείως κλασμένους όμως. Μετά μην με περνουν απο καμία Κοτέ να μου λένε τα γιατί φύγατε..θα φύγουνε παναγίες..

τέσπα σήμερα έλαβα μνμ απο τη Βοντα πως εγκρίθηκε η φορητότητα και πως μπορώ να πάω να πάρω τη συσκευή. Γνωρίζει κανείς αν το ποσό που πρέπει να δώσω μπορουν να μπουν σαν άτοκες δόσεις στον λογαρίασμο?

Δες κι εδώ να πάρεις μια ιδέα που μας έχουν γραμμένους...

Αστα να πάνε. Εγώ πέρσι έκανα αναβάθμιση συσκευής στη Βρόντα και πήρα το motorola k1 για τη γυναίκα μου 15 Ευρώ. Φέτος με το ίδιο ποσό επιδότησης που είχα και πέρσι το ίδιο κινητό (που σημειωτέον ήταν φτηνότερο από πέρσι) μου το έδινε η Βρόντα 40 Ευρώ!!!!!!!!!!!! Λέω του τύπου: καλά πώς είναι δυνατόν? Και μου απαντάει οτι φέτος η Βρόντα αφαιρεί το ποσό της επιδότησης απο την τιμή πώλησης του κινητού και έτσι προκύπτει η τελική τιμή. Αμα του έλεγα όμως οτι θέλω φορητότητα ή νέα σύνδεση τότε θα μου έδινε επιδότηση 300 Ευρώ.

Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα: κάθε χρόνο μεταφορά του ίδιου αριθμού σε άλλη εταιρεία. Γιατί μόνο έτσι σε αντιμετωπίζουν σωστά. Μέχρι να μάθουν οτι οι προσφορές πρέπει να παίζουν για όλους, παλιούς και νέους πελάτες!

Παιδιά εγώ το πήρα χθές. Είμαι μέσα στο κατάστημα της Vodafone και χτυπάει τηλέφωνο απο την Κοσμοτέ...Διάλογος:

-Μα είστε 10 χρόνια συνδρομητής, τι παράπονο έχετε?

-Μα μου δίνετε μόλις 50 ευρώ επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου ενώ η Vodafone μου δίνει 340 γιατί να μην την προτιμήσω?

-Ναι, ξέρετε αυτή τη στιγμή η επιδότησή σας είναι στα 80-90 ευρώ. Υπάρχει και η προσφορά για το iphone στα 99 ευρώ

-Ναι με 75 ευρώ πάγιο για 18 μήνες και νέα σύνδεση. Πραγματικά συμφέρουσα, να κόψω και τον αριθμό που έχω 10 χρόνια? Και τέλος πάντων με αυτές τις προσφορές άλλοι φεύγουν από εσάς και άλλοι έρχονται σε εσάς, που είναι το πρόβλημα?

-Καλά πάντως σκεφτείτε το!!!

Τι να πω? Αντί να μας δίνουν σωστά κίνητρα για να παραμείνουμε μας δουλεύουν και απο πάνω! Ελεεινοί!!!

Πάντως εχθές η προσφορά ήταν σε ισχύ, είδα πελάτη να παίρνει συσκευή και να απορεί γιατί δεν χρειάζεται να την πληρώσει.

Έγω θα πάω αύριο το απόγευμα(πρώτα τηλ. cosm για να ρωτήσω αν μπορώ να διακόψω την υπάρχουσα σύνδεση από φορητότητα)πάω vodafone και αν υσχίει ακόμα η προσφορά τσιμπάω το htc touch hd(250 δεν είπαμε πως πέφτει?)

Δλδ 120 παραπάνω πάγιο(απο τα 20 που δινω τωρα,30 για ενα χρονο),και 30 η φορητοτητα,βάλε και κανα 50αρη για τον συμβολεο πουθ α σπάσω,200+250(το hd).

450e,πόσο έχει κανονικά το κινητό?650-700?

Μια χαρα κερδισμένος :-D

Παιδιά κανενά νέο για αυτή τη βδομάδα? Συνεχίζει η προσφορά των 300e σε vodafone ή cosmote? Αν κανείς ξέρει ας απαντήσει.

Απ'οσο ξέρω ναι, αυριο θα έχω σιγουρη απαντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...